Friday 21 October 2011

Daisy Flower Fakta

Normalt alle av oss har en blomst, som vi er veldig spesielt glad i. Det kan være ulike grunner for det samme. Noen av oss identifiserer med egenskapene til blomst, derav blomst bli en favoritt blomst. For andre kan det dreie seg om fargene, skjønnhet, etc. Daisy blomstene er svært populære blant et stort tverrsnitt av folket.
Selv i de siste årene, er salg av blomster tappe er salget av Daisy blomster på vei oppover. Dette kan tilskrives det faktum at tusenfryd blomster er enkel og elegant og de bringer skjønnhet til hagen, de er i. På samme tid, tusenfryd også formidle hurrarop og begeistring i spar. Derfor, har de også blitt populært som gaver samt blomster til å bli dyrket i hagene. Det er mange interessante daisy flower fakta, som har fanget min oppmerksomhet. Kan jeg anta, er du også på jakt etter noen fakta om tusenfryd blomster? Vel, uten å kaste bort noe tid, her er de ...
Daisy Flower Fakta
Jeg har plassert fakta om Daisy blomstene under et par kategorier, som gjør en interessant lese. Les om daisy blomsterarter.
Hvor ble det av Daisy Flower Get sitt navn
Ordet 'Daisy' har en angelsaksisk opprinnelse. Den kom fra den anglo saksiske ordene DUHer EAGE. Den bokstavelige betydningen av disse ordene er 'dagens øye ». Det var så kalt, som tusenfryd åpen ved daggry, akkurat på den tiden, når dagen er i ferd med å begynne. Du vil kanskje lese videre gerbera tusenfryd.
Daisy Flower Forklaring
Skjønnheten av tusenfryd blomster ligger i det faktum, at ingen negative mening er knyttet til blomsten. Det representerer renhet og uskyld. Blottet for enhver synd eller skyld er tusenfryd sagt til den perfekte symbol på uskyld. Svært ofte tusenfryd brukes, da en person ønsker å bekjenne sin evig kjærlighet. Selv denne kunsten bruke daisies å innrømme kjærlighet er gammelt, det tusenfryd, som fanger språket elske best med sin elegante stillhet. Tidligere en Daisy fra en jomfru ble sett på som en ærefull gest og en handling av kjærlighet. Tusenfryd fange renheten av sinn, hjerte og sjel mye bedre enn noen andre blomst. Derfor, tusenfryd er også sies å være det ultimate symbol på indre hellighet. Klikk for å lese på blomst betydninger.
Bortsett fra disse romantiske betydninger knyttet til tusenfryd blomster, er det andre daisy flower betydninger også. En tusenfryd blomst betegner en pakket opp hemmelig og også antyder holde det skjult. Derfor kan det sies at daisy symboliserer sannhet også. Det kan imidlertid stå for skjult sannhet, sannheten, som er langt borte fra alles øyne. Når en tusenfryd er gitt i det offentlige til en annen person, står det for overføring av hemmelige fra giver til mottaker.
Trivia om Daisy blomster; Vanligvis en tusenfryd blomst har en gul sentrum og er omgitt av hvite kronblader. Imidlertid kan det ha kronblader av andre farger, slik som rosa eller rose også. ; Daisies er faktisk ikke en blomst bare. De er bygd opp i to blomstene nemlig disk buketter og blad-aktig hvitt ray buketter. Det er ordningen med denne buketter som gir det en opptreden av en enkelt blomst. ; Daisy anlegget er en flerårig plante, som har eviggrønne blader, som danner en basal dusk. ; Anlegget vokser i utmattet mote. ; Daisies kan spres enten ved divisjon våren eller ved å så frø enten i vår eller sen høst. Du vil kanskje lese om hvordan du tar vare på gerbera tusenfryd. ; Daisy bladene er spiselig, derfor ofte benyttes i salater; Les mer på; liste over Flower Navn og Betydning av blomster; Flower betydninger - List of Flowers og deres betydning; Betydningen av fargen på blomster; Etter å ha lest daisy flower fakta, Er du ikke av uttalelsen at tusenfryd virkelig gjør en interessant blomst? Selv om du ikke har en hage for å ringe dine egne, bør du ikke bli skuffet. Du kan lage din egen blomsterhage ved å så daisy frø i bed eller i potter også, slik at de hilser deg ved daggry, når du er i ferd med å starte dagen.

No comments:

Post a Comment