Friday 14 October 2011

Talkum vs Baby Powder

Den vanlige tanken som gjennomsyrer vårt sinn er at, talkum brukes av voksne, mens baby pulver er for babyer. Men det er ikke den endelige slutning om disse to typer pulver. Det er forskjeller og likheter mellom talkum og baby pulver. Så les denne artikkelen på 'talkum vs baby pulver ".
Når vi tenker på baby pulver vs talkumpudder, er det veldig tydelig at fordeler og ulemper med disse to typene pulver overskride våre sinn. Når vi sammenlikner talkum vs baby pulver i form av ingredienser, så det er en betydelig forskjell mellom de begge. Avhengig av dette, er sikkerheten stokk av disse to typer pulver bestemt. Gå gjennom neste innholdet å gjøre begreper klart.
Talkum vs Baby Powder - Sammenligning
Talkum pulver er sammensatt av et mineral som inneholder hydratisert magnesium silikat. Dette stoffet er kjent som talkum. I løs etter, er dette stoffet kjent som talkum. Det kan være gjennomsiktig og ugjennomsiktig eller klar og glitrende. Denne egenskapen gjør vårt ansikt ett shinny og glossy utseende etter påføring av talkum. Annet enn talkum, sink Stearate, magnesium silikater er også de aktive innholdsstoffene i talkum. Les mer på talkum bruker.
Baby pulver er forholdsvis mild. Det er en astringerende pulver og inneholder enten talkum eller maisstivelse. Det er en sjelden tilstand som baby pulver inneholder talk. Baby pulver er skånsom som den er laget av ren cornstarch med noen mengde sink oksid eller natrium bikarbonat. Den inneholder også beroligende naturlige ingredienser som, kamille, marshmallow og calendula ekstrakt. Den inneholder også kaolin, bentonitt, rose ekstrakt og myrra og glatte alm ekstrakt. Arrowroot pulver, tapiokastivelse, havre stivelse, aloe vera, steg leire, er lavendel olje og vitamin E også funnet i baby pulver. Alle disse ingrediensene lage baby pudder trygt for bruk.
Talkum vs Baby Powder - Pros & Cons
Når vi vurdere fordeler og ulemper med talkum vs baby pulver, så det er tydelig at baby pulver er mye trygt å bruke. Baby pulver er ikke bare trygt på babyer, men også på voksne. Talkum har mange ulemper som kan utgjøre helserisiko. ; De kjemiske ingrediensene i talkum, som silikater og talkum er fint bakken, som er lett bæres av luft og kan nå våre lunger. ; Talc absorberer fuktighet og så vi bruke talkum for å unngå svette. Men dette forårsaker mye skade på huden vår. ; Bruk av talkum rundt genitalia, årsaker armhulene kreft og svulster. I kvinner, fører det også eggstokkreft. ; Innånding av talkum av spedbarn årsaker kvelning og struping kommer. Derfor er det alltid foreslått å beholde talkum flasker vekk fra babyer og ikke til å bruke den på sine milde huden for å hindre bleie utslett og svette. ; Talk er ikke bare et potent karsinogen, fører det også allergier og infeksjon i lungene; Talc partiklene er asbest som er i stand til å bevege seg gjennom det reproduktive systemet. De får innebygd på slimhinnen i eggstokken, hvis den anvendes i store overskudd. Dette slutt resultater til eggstokkreft. ; Alvorlig skade på lungene skyldes talkum inhalasjon av babyer. Hos voksne kan det også føre til lungekreft. ; Les mer på:; Sandalwood Powder Skin fordeler; Acai Berry Powder Fordeler, Kosmetikk, altså, når vi sammenligner talkum vs baby pulver, det senere er alltid et tryggere alternativ. Bruk aldri talkumpulver på babyens hud. Bruk hjemmelaget baby pulver eller en god merkevare baby pulver, som inneholder naturlige ingredienser. Du kan også bruke medisinert pulver formulert for deg selv og babyen. Å ha en jevn, smidig og sunn hud, er det alltid foreslått å erstatte talkum med babypudder.

No comments:

Post a Comment