Thursday 20 October 2011

Ladybug Infestation

Riktignok ladybugs er vakkert å se på - Deres karakteristiske røde fargen med intrikat utskårne design i sort, deres glatt og blank tekstur, deres vippet gå over en overflate - og alt som i en liten størrelse ramme, skape følelser som ligner på de av verdsette et kunstverk. De satte fram en følelse av dyp skjønnhet. Hver og en av oss, er jeg sikker på, ville elske å se på en marihøne og vitner det er gjennomgangen over et blad i hagen, men hva som ville skje hvis det var en marihøne infestation? Ville en marihøne infestation skape den samme følelsen av ærefrykt og takknemlighet for deg? Jeg tror ikke det. For mye av noe er aldri bra, og heller ville antall ladybugs vokser og nå scenen for å frembringe en marihøne angrep, vurderes velkomst. Så hvis det har vært et marihøne angrep på hjemmet ditt, og du vil vite hvordan du skal bli kvitt den, så den følgende artikkelen vil hjelpe deg å gjøre akkurat det.
Ladybug Infestation Årsaker
Ladybugs fall i kategorien insekter, ingen tvil om, men de er de mest populære av alle insekter. Deres lyse farger og trivelig stiler er noe som går godt sammen med mennesker. Det faktum at de ikke bite noen, ikke spise planter eller mat og ikke får inn noen av varene i en husholdning, er noen av grunnene til at ikke få oss til å frykte en marihøne angrep i huset, i på samme måte som andre insektplager ville.
Det er hovedsakelig to årsaker som kunne føre til en marihøne infestation. En, er marihønene kjent for å tære på mindre insekter som kalles bladlus som er en av de houseplant bugs. Så hvis det er en marihøne angrep i huset, kan det være fordi de har kommet på grunn av bladlus on potteplanter og har funnet veien inn i huset. Les mer på hva spiser ladybugs.
Den andre grunnen, og en mer utbredt en, er at en marihøne infestation skjer etter en kald vinter. I vinter, til disse bugs søke etter en varm temperaturen gjemme seg i å unnslippe kulden. De vil gjemme seg i sprekker i vegger og i varierte sprekker. Og når om vinteren er over, vil de komme ut i det varme klimaet. Mange ganger når det er en marihøne angrep, er disse feilene bare prøver å finne en vei ut av huset.
Selv om de ikke forårsake noen ytre skader, kan deres blotte nærvær føre til problemer på grunn av det store antallet. Finne dem krypende overalt, selv om kanskje virke som et pent syn, er egentlig ikke den mest praktiske ting. Og det har vært rapporter av folk som har hatt feil infestations at når de er tilstede i stort antall, avgir de en sterk lukt som får sterkere når de er truet. De er også sive ut en gul-oransje væske som kan flekker klut. Det har også vært forekomster av bugs kryper inn maskiner og ventiler og blokkerer dem.
Ladybug Infestation fjerning
I lys av alt dette, ville det være nødvendig å bli kvitt bugs. Så her er noen skritt og tips som du kan gjøre bruk av, å bli kvitt den marihøna angrep for godt:
Vacuum dem, Dette er en av de enkleste ting å gjøre, etter at det har vært en marihøne angrep i ditt hjem. Bare vakuum dem alle. Men vær sikker på at etter du er ferdig med runde en av støvsuging, du trenger ikke holde vakuum røret over maskinen, ettersom bugs vil krype ut av røret og inn i huset igjen. En god måte å kontrollere dette er å stappe en silkepapir på munnstykket munn. Du kan slippe ladybugs når du er ferdig.
Seal sprekker og sprekker, Dette er en av de beste metodene for marihøne infestation kontroll. Når vinteren er i ferd med å sette i, tar en omvisning i huset og hagen og se etter alle de skjulte sprekker og sprekker, og forsegle dem opp. Så vil også dekker hull i vinduskarmer hindre bugs gjennomsøke inn i dem for å skjule.
Røyk dem, det har hendt som viser at røyking huset vil bli kvitt bugs. Enten de vil gjøre veien ut på grunn av sammentrekning røyk, eller vil de dø. Uansett hvilke måte, vil marihøna infestation bli tatt vare på.
Bruk en Spray; Bruk en spray eller plantevernmidler som inneholder enten pyrethrins eller permetrin i det for effektiv skadedyrbekjempelse. Dette fungerer spesielt godt når marihøna smitten har kjørt inn i store antall. Sprayen vil bli kvitt dem effektivt. Les mer om hvordan du kan lage hjemmelagde bug spray.
Re-maling; Det har blitt funnet at lyse farger og maling tiltrekke bugs. Så for hagen der solstrålene falle rett og varme veggene, som er området som er mest sannsynlig å ha et marihøne angrep. For å løse dette problemet, male veggen mot en lysere farge kan hjelpe.
Andre Solutions; Dersom ladybug smitten har funnet sted i hagen din, deretter kontrollere vekst av bladlus med å unngå å plante reddik og løk. Jo mindre bladlus, at mye mindre marihøna smitten også. ; Mulberry synes å fungere som et avskrekkende på disse bugs, så finn et produkt som har en Mulberry smaken (som et stearinlys) og se om det fungerer. ; Sette mentol i luftfukteren og la røyk spredte seg over rommene, bidrar også til å løse ladybug infestation effektivt. ; Noen har rapportert at fargen gul avskrekker veksten av marihønene, så prøv å gjøre det. ; Les mer på:; Hvordan bli kvitt feil i potteplanter, Måter å bli kvitt Stink feil; Hvordan Kill Spider Midd; Dette var noen av metodene som du kan kontrollere og bli kvitt en marihøne angrep i hjemmet ditt eller hagen. Håper dette var til hjelp og du har et rent feil-fri huset snart. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment