Wednesday 26 October 2011

Tattoo Cover Up Makeup

Tatovering er en mote trend fulgt av folk og akseptert mye. Men fortsatt det kan være tilfeller når du trenger å dekke dem. Noen ganger du kanskje må gjemme tatoveringer på arbeidsplassen på grunn av bedriftens policy. Selv et forretningsmøte eller en lignende hendelse er kanskje ikke den riktige stedet å vise frem at stilig tatovering. Hva gjør du da, ha et antrekk som vil sørge for å dekke tatoverte huden? Selv om du kan velge en tatovering dekke opp idé, hva om tatovering er på et fremtredende område av kroppen som ikke kan dekkes ved hjelp av dine klær? Vel, i disse tilfellene kan du bare slå til tatoveringen dekke opp sminke og sørge for at blekket ikke er synlig. Tattoo dekke opp makeup for bryllup er en viktig for å skjule disse design på denne dagen, og har snaps av perfekte ren hud. Så hva er tatovering dekke opp makeup, hvordan kan du bruke sminke for å dekke en tatovering? Her er mer om dette.
Hva er Cover Up Tattoo Makeup?
Tattoo dekke opp makeup, slik navnet antyder er en pakke med makeup som består av kosmetiske produkter, som hjelper deg midlertidig dekke tatovering innsatt på huden din. Dette er en god alternativ til tatovering fjerning. Disse er tilgjengelige i ulike merker, og du kan velge den passer for dine behov. Ulike merker markedsføre sine tattoo dekke opp makeup med ulike USP som vanntett, antall nyanser eller evne til å dekke mørkeste tatovering, enkel påføring, etc. Her blir detaljene for få av dem.
Valg for Tattoo Cover Up Makeup
Tattoo camo kit er en slik tatovering dekke opp makeup som er kjent for å være flekk-fri. Det består i utgangspunktet av en innstilling pulver, kamuflasje lime og en remover tonic. Camouflage lim er brukt for å dekke blekk og deretter pulveret er støvet over det. Det vil sette makeup og gjøre det flekksikre gratis. Denne makeup er kjent for å være vanntett og varer dagen lang. Les mer om vanntett concealer.
Annen tatovering dekke opp makeup er fra Ben Nye. Ben Nye har en linje med concealers og pulver for å dekke tatoveringer noe som kommer i en rekke nyanser og er flekk fri. Disse er populært brukt til scene sminke pga den perfekte blanding og det naturlige utseendet de gir og sørge for full dekning av mørkeste tatovering.
Dermablend tatovering dekke opp makeup er ett annet alternativ du kan vurdere om du er ute etter enkel applikasjon. Disse kommer i to varianter, hver for små og store dekselet opp og har lett søknadsprosedyre. Etter at makeup er brukt, må du la den for tørking i noen minutter og deretter kan du støv brent over det.
Ferbs Cosmetics tattoo Undercover er en tatovering dekke opp makeup som også er populært for påsetting på grunn av den tykke natur. Den er tilgjengelig i ulike nyanser fra der du kan velge en som passer din hudtone. Vite mer om tatovering fjerning hjemme.
ColorTration er et annet merke som du kan velge det perfekte dekning. Dette er markedsført som den første flytende concealer makeup som lett kamuflerer en tatovering eller en hud tilstand som brannskader, arr eller kutt. Dette ugjennomsiktig væske kommer i en flaske og kan brukes med en kamuflasje børste. Det som gjør det unikt, er at det sett uten bruk av et pulver som er anbefalt for tatovering dekke opp fløte makeup innstilling.
Mens du prøver å finne de beste tatovering dekke makeup blant disse, kan du sjekke de ulike funksjonene i hver og gå for en suiting dine behov. Vanntett tatovering dekke opp makeup er noe som de fleste av merkene løftet, men konstant svetting kan føre til drypp av sminke. Bruker den selv vil bare hjelpe deg å vite om det er den beste. Husk den beste merkevare kan også se verste skyldes feil valg av fargetone. Så velge riktig skyggen matcher hudtonen rundt tatoveringen er av største betydning. Så det er alltid bedre å ha en rettssak, før den spesielle anledningen, for å unngå pinlige og rote klærne.

No comments:

Post a Comment