Tuesday 25 October 2011

Dorm Room Dekorasjoner

Mens du gir opp å lage ulike forberedelser for skolen eller høgskole, kan sovesaler ikke bli glemt. Dekorere det er definitivt avgjørende, da dette er stedet du skal tilbringe mesteparten av tiden nå. En sløv rom kan gjøre at du føler bare lei, og du kan bare ikke ønsker å gå inn det. Tenk på en pen, lys og organisert dorm room. Vel, 'organisert' er noe vi trenger å glemme i tilfelle sovesaler, men et lyst rom er definitivt innbydende. Så les videre disse tipsene om hybelen dekorasjoner og komme i gang å konvertere kjedelige hybelen til et livlig område.
Tips om dekorere en Dorm Room
Wall Dekor, The hybelen dekorasjoner kan starte med veggene, til en favoritt snor av mange stokk disse plakatene. Mange universiteter tillate re-maling av vegger med noen innskudd, kan du vurdere dette alternativet. Hvis du ikke ønsker å velge det, det er karmen mange måter å dekorere veggene. Få noen rammer, plakater, vegg henger veggtepper og bilder til nåde opp veggene. Hva mer, kan du vurdere å male noen flotte mønstre på veggen med midlertidige farger også. Hvis du planlegger å endre veggen farger enn "jazzy" ordet du trenger for å holde tankene dine. En av hybelen dekorasjoner for jenter er å ha en vegg malt i nyanser av rosa, lilla, magenta, lys gult eller rødt. Et hybelen idé for gutter er å velge nyanser av blått, sort, grå, orange eller brun.
Jenter kan tilbringe hele dagen ute i speilet, ikke sant? Så en stor sovesal dekorere idé er å ha et bredt og høye speil i jentas dorm room. Dette er en stor vegg dekor element for å dekke det ødelagte veggen. Vel, ingen grunn til nevne hvor stor gutter liker å se seg selv i speilet mens du trener, så dette en god idé for gutter dorm room også. Hengende en oppslagstavle er også en nyttig ide for dorm room dekorasjoner.
Trenger personvern?; Personvern er noe du kan minst forvente i en sovesal rom. Mens du deler rommet med en person, er du sikker på å få forstyrret mens du studerer eller hvile. Sen kveld samtaler, lange samtaler, høy latter, musikk og mange flere slike ting er sikker på å irritere deg til tider. Etter alt det er den morsomme delen av en sovesal rom og unngå dette er helt umulig. Vel, er en av de store hybelen dekorere idéer som vil hjelpe deg å komme i at personvern element en romdeler. Romdeler kommer i ulike farger, materialer og størrelser og du kan finne en som passer dine behov. De fleste av disse er sammenleggbar slik at de kan åpnes kun når det er nødvendig å opprette separate rom. Et billig alternativ til dette er å løse et gardin stang i mellom og får en tykk gardin. Trekk den når du trenger og holde den åpen for resten av tiden. Les mer på ideer for å dekorere sovesaler.
Andre dekorasjoner, to individer kan i liten grad har samme valgene. Likevel prøve å bestemme en farge tema for dorm room dekorasjoner. Vel, vil dette hjelpe mye i å konvertere den til en klassiker plass. Du kan ha to farger som gjør en perfekt combo og komme i gang. Selvfølgelig, de nevnte veggdekorasjon må nødvendige markere fargetema. Vurder funky sengetøy for dorm room. Dette er det beste stedet å leke med prangende farger og dristige mønstre. Dorm sengetøy må i hovedsak å følge fargetema. For den beste hybelen senger vurdere striper, plaids og store utskrifter. Følg fargen tema for sengetøy, puter, seng skjørt, dyne, tepper, pynteputer og gardiner. Å ha noen hyller fast på veggene hvis universitetet tillater det, er en flott idé å organisere ting. Du kan også få billige skap og plassere dem på gulvet hvis hyller er ikke mulig. Vurdere å ha noen fargerike rimelige bokser laget av plast til å plassere i små biter av tilbehør og stasjonære.
Disse dorm room dekorasjoner er sikker på å lyse opp rommet ditt. Tenk det liker og ikke liker partneren din mens du gjør det dorm room dekorasjoner. Legge til funky og prangende elementer er den beste måten å gjøre det beste sted å bo i, studere, er det mange hybelen spøker og ha mye moro!

No comments:

Post a Comment