Friday 28 October 2011

Faux Hawk: Slik Cut faux Hawk

Faux hauk er den moderne variant av den tradisjonelle Mohawk stil 80-tallet. Stilen krever at veveren å klippe håret kort fra sidene av hodet, forlater lenger "stripe" av hår i midten av hodet. Dette trendy stilen er populær blant menn og kvinner og kan bli stylet på lange og korte hår. Derfor er dette håret stil ideell for folk som ønsker å ha et trendy, og litt opprørsk utseende som ikke bare passer i deres ordinære livsstil, men også i bedrifter arbeidsmiljøer.
Faux hawk stil fungerer best for folk som bare ønsker enkle restyling eller nytt utseende uten å klippe håret, og også for folk som er skeptiske til å prøve den tradisjonelle Mohawk stil. Den største fordelen med denne frisyren er at man bare kan børste håret tilbake eller til sidene under den normale arbeidsdagen, uten å la andre vite om den nye trendy frisyre. Og gjenopplive den nye stilige utseende, du trenger bare en lett tåke av vann eller gel og en rask sveip i håret med en børste eller kam. Vel, dette var bare en kort innsikt om faux hawk. Hvordan style en faux hauk hårklipp? La oss prøve å vite om dette hårklipp med trinnene nedenfor. Lær mer om hårklipp stiler og ideer.
Hvordan Skjær en faux Hawk Hårklipp?
Før du flytter til skritt for å få en faux hauk hårklipp, la oss først gjøre et notat over ting som kreves for å oppnå som ser. Lær mer om faux hawk frisyrer for kvinner.
Ting Nødvendig for å Cut faux Hawk Hårklipp, saks, Hårklippere, gummi eller elastiske bånd, Hair gels eller styling mousse, Hvordan Cut en faux Hawk Hårklipp: Fremgangsmåte som skal følges, Første trinn er å bestemme tykkelsen eller bredden på faux hawk kutt, at du ønsker å sport. Og den enkleste måten å gjøre dette på er å måle området mellom iriser. ; Vask håret ordentlig, tørk den helt og da med hjelp av en kam, deler håret i tre seksjoner. , Bruk gummi eller elastiske bånd å knytte håret i midten av håret. ; Hvis du har langt hår, trimme den litt, spesielt på sidene med en hårklipper, og har nok til å sikre at den midtre delen er litt lengre. , Nå kan du fjerne gummi band fra midten av håret ditt. Ta håret styling mousse eller gel og bruke på håret ditt. Påfør gel eller krem ​​som instruerte og style håret enten med hendene eller en kam. ; Du kan opprette stå opp pigger eller en pjusket utseende, eller hvis håret er veldig lang, kan du ha en faux hauk med en hestehale. ; Slutt, la gel eller styling materiale tørke og bosette seg i. Bruk en høyborg hårspray for å forenkle og avslutte faux hawk utseende. ; Disse var enkle instruksjoner om hvordan du skal skjære et faux hauk, det vil definitivt holde deg fra å bruke dollar eller cents i håret salong. Selv om faux hawk utseendet kan sported av folk i alle aldersgrupper, er det mer vanlig blant unge gutter, tenåringer og studenter.
Vel, dette var alt om "faux hawk: hvordan klippe en faux hår". Jeg er sikker på etter å ha lest denne artikkelen må du ha fått en god idé om dette frisyre. Så nå at du vet hvordan det gjøres, hva venter du på? Prøv å ha dette trendy utseende og være klar for masse komplimenter kommer din vei. Kos deg!

No comments:

Post a Comment