Thursday 6 October 2011

Earthquake Survival Kit

Jordskjelv - begrepet selve kan forårsake gysninger. Et naturlig katastrofe at avhengig magnitude dens kan forårsake mammut skade alt som kommer dens måten. Et jordskjelv er i enkelt termer ett fenomen forårsaket grunn resultatet av seismiske bølger som skyldes frigjøring av energi fra jordskorpen eller geologiske prosesser liker vulkansk aktivitet, skred eller mer mann gjort årsaker som min blasts og kjernefysiske eksperimenter. Mens seismologer kan prøve og forutsi et jordskjelv med metoder for jordskjelv prognoser, er det vanskelig å gjøre det, slik tilfellet er med alle naturkatastrofer. Det er derfor alltid bedre å være minst noe forberedt for en katastrofe som et jordskjelv og forberede en jordskjelv overlevelse kit til, hvis ikke lindre skaden, minst minimere det.
Men hvorfor er det så viktig å gjøre et jordskjelv overlevelse kit og vite om de ulike ting å sette i et jordskjelv overlevelse kit? Etter en katastrofe, er det ikke mulig å vite hvor lenge det kommer til å ta om hjelp til å komme din vei eller innsats for katastrofegjenoppretting å begynne å ta form. Det er mulig at selv grunnleggende nødvendigheter som vannforsyning, elektrisitet og telefon linjer kan suspenderes. I slik situasjon, blir betydningen av en grunnleggende jordskjelv overlevelse kit veldig tydelig. Derfor, for å hindre en situasjon hvori din familie og du står fast uten rekvisita for grunnleggende overlevelse, er det en god idé å ha et jordskjelv overlevelse kit klar, spesielt hvis du bor i en region som har blitt kategorisert som jordskjelv utsatt.
For å lære det å sette i et jordskjelv overlevelse kit, kan du dra nytte av å henvise til et jordskjelv overlevelse guide som ikke kun veilede deg om hva som skal i et jordskjelv overlevelse kit, men også hjelpe deg i å lære hvordan du kan holde deg selv trygg og beskytter deg selv da jordskjelvet treffer deg. Finn ut mer informasjon om beredskap.
Jordskjelv Survival Kit Innhold
Flere mennesker som er rammet dårlig av katastrofer slik som jordskjelv lide så mye grunn av manglende beredskap. I tilfelle forblir du et jordskjelv utsatt område da det ville være en god idé å henvise til listen over jordskjelvet survival kit leverer foreskrevet av det amerikanske Røde Kors, slik at du vet hvordan du skal pakke et jordskjelv overlevelse kit. Gitt nedenfor er en jordskjelv sjekkliste med forsyninger som det amerikanske Røde Kors anser viktig. ; Det er viktig å ha mat som ikke vil gå fortapt, og er enkle å tilberede. Hold nok mat leverer i minst tre dager i tilfelle du trenger å evakuere, og en 2 ukers levering hvis du kan fortsette å bo hjemme. ; Du må ha en gallon tilførsel av vann per person for hver dag at du er lagring for. , Radio, lommelykt, batterier, Førstehjelpsutstyr med alle nødvendige medisiner, Swiss army knife, Toalettsaker og elementer for personlig hygiene, mobiltelefon med lader og ekstra batteri (hvis mulig); Kontaktinformasjon unntakstilstand kontakter, Cash, Kopi av alle personlige dokumenter av betydning, som medisinsk informasjon, bevis på adresse, pass, lisens, forsikring papirer, fødselsattester, skjøtet til huset, etc., Kart og informasjon for steder av betydning, Hvis du har en baby med deg eller til og med et kjæledyr, så du vil trenge å bære forsyninger for dem separat som babymat, bleier, etc og for kjæledyr, deres bånd, mat, id, osv. Masker, enten N95 eller kirurgisk, fyrstikkesker, regnfrakker, paraplyer, etc, Håndklær, klær; Saks, duct tape, stiftemaskin, nål og tråd, tepper og soveposer, Når du vet hvordan du gjør et jordskjelv survival kit, og du er forberedt på det verste, kan du prøve og gjøre mer kompakte versjoner av survival kit til bilen din og selv for kontoret. Det er ikke vite når katastrofen, kan streik og det er alltid bedre å være beredt. Du kan foreta overlevelse vesker for hvert medlem i familien din og be barna om betydningen av hvert element i posen, og også hjelpe dem å lære noen jordskjelvet sikkerhetstips for å beskytte seg på en slik situasjon. Mens det er ikke noe slikt som fullstendig forberedelse til en katastrofe som et jordskjelv, er det alltid bedre å ha minst noen form for sikkerhet i form av et jordskjelv overlevelse kit.

No comments:

Post a Comment