Tuesday 4 October 2011

Fet Hud: Toner til fet hud

Hva er den beste toner for fet hud? Hvis du har en oljeaktig hud, må du være søker etter et svar på dette spørsmålet. Et forsøk har blitt gjort for å svare på dette søket av deg i den nåværende nettsiden. For å finne den beste fet hud toner, trenger du å ha en idé av ulike typer hud tonere. En hud toner er en kosmetisk som fjerner olje, skitt, støv og makeup reststoffer fra huden og lukker dens åpne porene. Det finnes utgangspunktet tre typer hud tonere. De er hud fresheners eller Bracers, hud tonics og astringents. Alle av dem inneholder noen mengde alkohol og en humectant liker glyserin. De er ulike i konsentrasjonen av alkohol og humectant. Alkohol fungerer som rengjøringsmiddel mens humectant hindrer fuktigheten i de øvre hudlagene fordamper til atmosfæren. Hold lesing å finne ut hvilken type hud toner er egnet for en fet hud. Les videre huden toner fordeler.
Beste Toner for fet hud; Det blir om lag tre typer hud tonere. Skin fresheners inneholder 0 - 10% av alkohol, vann og en humectant, som vanligvis glyserin. Et vanlig eksempel er rosevann. De er ideelle for sensitive, normal og tørr hud. Skin tonics inneholder 0 - 20% av alkohol, vann og en humectant. En populær eksempel er oransje blomst vann. Skin tonics er egnet for normal, kombinasjon og mildt fet hud. Astringents er huden toners at passer overdreven fet hud. Mengden alkohol tilstede i dem er overalt mellom 20% og 60%. Bortsett fra alkohol, vann og en humectant, inneholder de innholdsstoffene i ett antiseptisk. Astringents er tørking i aksjon. Dette er grunnen de recommendable til fet hud. Witch hazel er et vanlig eksempel på astringent.
Har det imidlertid blitt observert at hvis en bestemt astringent overdrevent tørker ens hud, hans eller huden hennes forsøker å kompensere for tapet ved å produsere mer olje. Derfor, hvis du finner en hud toner til altfor tørking huden din, slutte å bruke det. Eller annet, kan du forverre problemet med oiliness av huden. Prøving og feiling metoden fungerer ved huden tonere. Prøv en enkelt type fet hud toner regelmessig i en måned. Gjør det samme med andre typer også. Sammenlign resultatene. Velg det beste en ut og fortsette bruke det til du oppbevare får ønskede resultater.
Hjemmelaget Toner for fet hud; Du kan få en rekke hud tonere i kosmetiske butikker. Gå for den som blir non-comedogenic og fuktighetsgivende. Men, hvis du ønsker å bruke en hjemmelaget hud toner, kan du prøve følgende beste fet hud toner oppskrifter ut.
Oppskrift 1: Ta en peppermynte te-pose, 2 ts av trollhassel, en spiseskje av frisk sitron juice og en kopp med kokende vann. Sett peppermynte te bag i vannet for å tillate bløtlegging i ca 10 minutter. Fjern te-pose og la vannet avkjøles. Tilsett sitronsaft og trollhassel til vannet. Bland ingrediensene brønnen. Oppbevar blandingen i et glass beholder og avkjøl det. Du kan bruke denne naturlige toner for fet hud en hver dag.
Oppskrift 2: Ta en teskje av alkohol, en kopp destillert vann og halv teskje av alum. Du kan få alkohol og alun fra apoteket butikk. Bland alle ingrediensene godt. Kjøle den blandingen slik at den holder brukbart lenge. Du kan trygt bruke den én gang i døgnet.
Se også:; Oily Skin Care; Skin: Toner for Skin; Det er en enkel måte å bruke nesten alle type hud toner. Vask ansiktet med en egnet ansikt vask og vann. Tørk den. Ta en bomull ball og sette en porsjon hud toner på den. Spre toner på ansiktet i sirkelbevegelse. Ikke dypp bomull ballen inn i huden toner. Dette er fordi, en helt fuktig bomullsdott kan forlate streker bak på huden din. Når du er ferdig med søker huden toner på ansiktet, vente og slappe for et par minutter. Bruke en god kvalitet fuktighetskrem til huden din. Disse tre trinnene, rensing, toning og fuktighetsgivende, danner en ideelt hudpleie område. Gjør det en gang daglig, helst før sengetid. På denne måten, vil du hjelpe kroppens naturlige prosessen med healing og foryngende på huden. Håper, bruk av fet hud toner gir deg en sunn og vakker hud alltid!

No comments:

Post a Comment