Sunday 16 October 2011

Ceiling Colors

For en flertall av folk, maleri rommet starter og slutter med velge riktig fargen til veggene. Svært sjelden gjør folk tenker på taket fargene som den generelle følelsen er at hvitt er den ideelle fargen for rommet tak. Denne oppfatningen blant folk må endres med tanke på at nesten en sjettedel av rommet plassen er representert ved rommet tak og dermed hvis riktig farge og tekstur for det samme er valgt kan det legge seg stor spenning til rommet og kan til og med helt endre utseendet. Les mer på interiør maling.
Ceiling Paint Color Ideas
White ...Er det ideelle valget?; White har alltid vært den mest populære valget så langt tak farger er bekymret. Men hvitt som farge for rommet tak har sin egen ulemper. Dersom rommet har lavt tak og hvit brukes for male det, kan det gjøre taket opptrer mye mer nærmere enn den faktisk er. Derimot, er hvis hvit brukt for maleri høye tak, kan det gjøre takene opptrer mye lenger enn de er i virkeligheten. Så, bør hvit brukes til maling bare de rom tak som er verken for høyt eller for lavt. Les mer på dekorere rom med høye tak.
Inkluder litt Wall Color; Folk som ønsker å vurdere ingen andre farge men hvit for rommet taket, for dem en interessant himling farge tips er å male det i to farger, dvs. hvit, og veggen fargen brukes i rommet. Man kan selv vurdere å skape sitt eget unike farger for taket ved å blande fargene på veggene med hvit og så male taket med det. Les mer på taket maleri tips.
Get Inspirert av Nature; Hvis veggene i rommet har vært malt i hvitt eller andre lett skygge, deretter innovative farger kan brukes å male room tak å legge drama til rommet. Man kan selv få inspirert av naturen og male rommet tak himmelen blå, gult soloppgang eller oransje solnedgang. Slike kreative taket fargen ideer vil sikkert gjøre rommet ser ulike og unike.
Lag Designs; En rekke tak farger kan brukes til å skape forskjellige motiver på rommet tak. Etter maleri bunnen av rommet taket hvitt, kan man bruke forskjellige tak farger som rosa, rød eller mørk blå til å opprette ulike geometriske former som sirkler eller trekanter eller til og med stjerner på rommet taket. Les mer på tekstur taket design.
Flett Vegger og tak; En annen måte å gi rommet et unikt utseende ved å bruke taket farger kreativt, er å male rundt en fot av veggene oppunder taket, i taket fargen. For bedre effekt, fargen på lavere vegger og at av taket, skal være i total kontrast.
Les mer på:; Textured Tak; Home forbedringer; Hjem dekorere; Det er ikke bare taket fargen som man må velge riktig men lakken også. Man kan gå inn for en flat lakken hvis taket fargene valgt er lys. Hvis taket fargen som er valgt er mørk, da en høyglanset lakk finish som har en liten reflekterende glans, kan velges. Dermed, kan ved kreativt velge og bruke taket fargene samt malingen finish, hele dekor av rommet bli forbedret samt føle dens, helt forandret.

No comments:

Post a Comment