Wednesday 12 October 2011

Frukt dehydrator

En liten apparater som brukes til tørking av fersk frukt kalles en frukt dehydrator. Kjøkkenet apparatet er tilgjengelig i ulike størrelser og evner. Du kan bruke en for tørking ikke bare frukt, men også grønnsaker og kjøtt. En frukt dehydrator har en food tørker område. Inne i frukten dehydrator maskinen, er noen mengde luft varmes forsiktig opp og blåst gjennom maten tørker området. En frukt dehydrator kan ta flere timer til flere dager for å tørke en saftig frukt tilstrekkelig nok for bevaring. I tilfelle du planlegger å kjøpe en frukt dehydrator for å lage tørket frukt, er denne artikkelen noe for deg. Hold lesing for å lære å bruke en frukt dehydrator. Denne kontoen etterfølges av fordelene og demerits av å spise tørket frukt.
Fruit dehydrator: Instruksjoner, Før du legger frukten inne en frukt dehydrator, må du forberede dem godt. Unødvendig si, vaske alle fruktene grundig med vann. Core frukt, om nødvendig. Du må core noe frukt Som epler å fjerne frøene og andre harde konstruksjoner inne i det. Det er noen frukter som du ikke trenger til kjernen. Bare hogd eller skjær dem med ensartethet. Ensartethet vil sikre at all frukten skivene tørre på samme tid i et tørking frukt dehydrator. Det neste trinn til tilberedning av frukt er peeling dem. Mange hoppe over dette trinnet. Ikke anser hopper denne trinnet så skrellet frukt tar kortere tid å tørke enn frukt som ikke er skall.
Ha i litt sitronsaft på frukten skiver. Denne frukten dehydrator oppskriften benyttes av flertallet av brukere. Lemon vil hindre fruktene fra å bli mørkt da holdt i lang tid. Du kan bruke eddik for å oppfylle formålet, men resultatet vil bli bedre med sitronsaft. Med dette trinnet, er du ferdig med utarbeidelsen av frukt og er klare til å sette dem inne i en frukt dehydrator.
Det er tørking skuffene en frukt dehydrator. Plasser forberedt og pre-behandlet frukt skiver i et enkelt lag på enkelte tørking skuffer. Ikke plasser engang en eneste frukt skive over en annen. Om du gjør det, kan du ende opp med spots av frukt skiver ikke tørket helt i overlappende spot. En frukt dehydrator kommer vanligvis med et hefte som inneholder informasjon om tørketid for forskjellige frukter. Når skiver av frukt har nådd den ønskede tørrhet, er de klar til servering eller lagres.
Frukt dehydrator: argumenter for og imot, du må være klar over viktigheten av frukt for helsen. Ved å gi deg vitaminer, mineraler og fiber, at de tidlig aldring, redusere risikoen for kreft og selv fremme vekttap. Friske eller tørkede, frukt øker helsen din hvertfall. Kanskje er dette grunnen til at frukten dehydrators er stadig mer populært så fort. Men spørsmålet er om tørket frukt er så godt som frisk frukt. Er det virkelig behov for å bruke en frukt dehydrator?
Når du tørr en frukt, fjerner prosessen med dehydrering vannløselige vitaminer som vitamin C-og B, og mineraler som kalium sammen med vann. Siden en tørket frukt ikke gi deg disse vitaminer og mineraler, betyr det ikke gagne deg hvordan en frisk frukt gjør. For det andre, med fjerning av vann fra frukten, får sukker i det mer konsentrert. Dette betyr at du forbruker flere kalorier fra en tørket frukt enn samme mengde og type av fersk form. Dermed kan du si at tørket frukt ernæringsmessige verdien er mindre enn sine friske former. Imidlertid gir en tørket frukt du like mye fiber, og grovfôr som sin ferske motpart ikke. De kan lagres så lenge som et år. Det betyr at du kan ha ditt valg av frukt helst på enhver årstid. Du kan faktisk erstatte usunn snacks med tørket frukt, og forhindre deg selv fra unødvendig helsespørsmål.
Dermed, det er både ulemper og fordeler ved å ha tørkede frukter. Spise tørket frukt ville ikke skade helsen din, men det vil heller ikke dra det så mye som den friske former kan. Dersom du ønsker å ha tørket frukt, gjør det et poeng at du ikke erstatter de nødvendige inntaket av frisk frukt. Vær forsiktig med bruk av tørket frukt og også, en frukt dehydrator, og nyte spise til fulle.

No comments:

Post a Comment