Sunday 9 October 2011

Hot Water Heater Problemer

Mekanismen for en bereder er slik at den lagrer vann og varmer det. For riktig funksjon av et vann-tank, er en varmekilde som kreves som vanligvis elektrisitet eller gass, en termostat som regulerer temperaturen, en tilførsel kilde til kaldt vann, og et varmt vann uttak. For varmeapparatet å fungere effektivt, det er en anode, en dukkert rør som tar kaldt uoppvarmede vann til bunnen av ovnen, en metall stang som stopper korrosjon og lar ikke vannet gi ut en stinkende lukt, foruten en dreneringsventilen. Hvis noen av disse delene feil, det gir opphav til varmtvannsbereder problemer. Du kan gjerne vite mer om varmtvannsberedere: gass vs elektrisk.
Elektrisk varmtvannsbereder Problemer
Noen av de vanligste problemene med elektriske varmtvannsberedere inkluderer vann ikke oppvarmet, lekkasjer og vann ikke blir varmt nok. La oss ta en titt på årsakene til hver av disse problemene. Du kan gjerne å vite mer om beste elektriske varmtvannsberedere.
Vann Ikke Oppvarmet; Hvis du finner at vann varmes ikke i det hele tatt, sjansene er at den høye endebryter-knappen er utløst. Hvis dette er årsaken, trenger du å reparere den så snart som mulig. Dessuten, hvis det ikke er strømforsyning til termostaten, sjansene er at vann ikke vil bli oppvarmet. I et slikt tilfelle, må du kontrollere sikringene og kabling av varmeren. Om det er et problem med øvre varmeelementet, må du bytte det.
Lekkasje, varmtvannsbereder lekker er en av de vanligste problemene som møter de fleste husholdninger. Lekkasje kan enten være på grunn av høyt trykk og høy temperatur. Hvis lekkasjen skyldes høyt trykk, så må du installere en ventil som kan redusere trykket. På den annen side, dersom temperaturen er for høy må du stille inn temperaturen på et litt lavere siden, men ikke glem å sjekke termostaten nivåene.
Vann Ikke være varmt nok; Hvis du finner ut at temperaturen på vannet har redusert over tid og du ikke får den samme nivåer av oppvarming du en gang ble, det kan skyldes noen feil i en av termostater. Den øvre Termostaten overfører strøm til nedre varmeelementet, så hvis det er feil, vil vannet ikke varmes opp nok. Kontroller strømforsyningen i begge og gjør de nødvendige endringene. Dessuten, dersom dip røret er brutt, vil du ikke få varmt vann.
Gass varmtvannsbereder Problemer
Noen av de vanligste gassen varmtvannsberederen problemer inkluderer redusert varmt vann, kaldt vann kommer ut, støy, stinker og lekkasje. La oss ta en titt på hver av disse en etter en. Les mer på beste gass vannvarmer.
Redusert Hot Water; Hvis termostaten temperaturen er satt lavt, vann vil ikke bli oppvarmet. Så du må sjekke det. Til tider dukkert røret kan komme av, og dermed forårsaker kaldt vann for å komme ut direkte uten å bli oppvarmet.
Kaldt vann ikke kommer ut, Hvis du finner ut at det ikke er varmt vann i det hele tatt, så sjekk piloten lyset. Dersom det ikke lyser, prøv å følge instruksjonene i varmtvannsberederen manuell og deretter prøve å tenne den. Men hvis du fortsatt ikke kan tenne den, så kan det være grunn til struping kommer av piloten linjen. Videre, kan det være sjanse for at gassen ikke når varme tanken. I tillegg kan feil i reguleringsventilen også være grunnen til ikke varmt vann.
Støy og Stink; Dersom ovnen lager en merkelig lyd, kan det skyldes sedimenter få akkumulert i tanken. Videre kan det også skyldes dannelse av lag på de deler av ovnen som hjelper vannet å varme opp. Rengjøring av ovnen regelmessig og flushing kan løse dette problemet.
På den annen side kan stinkende skyldes reaksjonen av bakterier i vannet med anoden stang. I slike tilfeller må anode stangen som skal erstattes. Videre er det anbefalt at du rengjør ovnen med klor fra tid til annen. Mer om varmtvannsbereder problemer.
Tankless Hot Water Heater Problemer
Tankless varmtvannsberedere bruke brennerne med høy effekt for å varme opp vann raskt mens den går gjennom en varmeveksler. Problemene med disse vannvarmere ligner på gass og elektriske varmtvannsberedere og rettsmidler er også den samme.
Les mer på:; Gass vannvarmer Problemer; Elektrisk vannvarmer Problemer; Elektrisk vannvarmer Feilsøking, varmtvannsberedere problemer er vanlige forekomster, må du ta godt vare på ovnen slik at den ikke trenger å bli tatt til en reparasjon butikk. Du kan bruke ovenfor nevnte varmtvannsberederen problemløsningsmetoder når du finner en feil med ovnen. Det er alltid bedre å forsøke å løse problemet selv, slik at du spare mye av din tid og penger.

No comments:

Post a Comment