Saturday 15 October 2011

Henna for hår

Henna er hentet fra en blomstrende plante. Den brukes til å farge hår, hud, negler, skinn og ull også. Henna er også brukt til å lage midlertidige henna tatoveringer. Det finnes to typer av henna, er en henna for å bli svart fargestoff effekt, er den andre typen henna brukes for å komme et rødt fargestoff effekt. Henna er tilgjengelig i form og pulver kan gjøres til en pasta, og deretter brukt på håret eller andre organ regioner. Henna for hår kan brukes til farging det, for voksende hår lenger, for condition den eller for å forhindre håravfall. Gitt nedenfor, er instruksjoner om hvordan du bruker henna for hår condition og fargelegging. Les mer på hårfarge ideer.
Slik bruker Henna for hår?; Henna hårfarge er en helt naturlig og trygt hårfarge, noe som permanent farger håret, og ikke inneholder noen sterke kjemikalier. Derfor er det et bedre alternativ over de kommersielle fargestoff produkter som inneholder blekemidler eller andre kjemikalier.
Ting du må bruke henna for håret coloring / condition:; Sitronsaft, plast bolle, Disponibel plast dusjhette, Spoon, Engangs plasthansker, få håndklær; En gammel t-skjorte, Henna, Vann, pensel til å påføre farge; Step # 1: Du kan bruke henna lim på oljet hår for å pleie hår bedre. Men hvis du tenker på å farge håret så sørg for at håret er shampooed.
Step # 2: Kjøp en pakke med kvalitet henna pulver, og hell den i en plastboks. Deretter legger saften av 1 sitron til det, for ytterligere hårpleie. Start blande saften med lim, deretter holde tilsette vann til pulver, og bland det før det blir et lim som har konsistens på ostemasse.
Trinn 3: Dekk bollen med plastfolie og la det sitte over natten i romtemperatur, vil dette gjøre dye vare enda mer og gi levende farger.
Steg # 4: Om morgenen, gre håret, ha på en gammel t-skjorte og dele håret inn i ulike seksjoner. Bland henna lime igjen, og deretter starter fra håret hodebunnen og bruke henna lim til tuppene.
Steg # 5: Sørg for å bruke plasthansker ved håndtering av henna. Denne måten, ved hjelp av en børste, søke henna lim på alle delene av håret. Hvis du har langt hår, så kan du binde den i en bolle hvis du vil. Sørg for, det er ingen henna på nakken rundt ørene eller pannen, eller disse hud områder vil også bli farget.
Steg # 6: Så dekke hodet med engangs dusj cap. La henna sitte rundt 2-4 timer. Hvis håret er resistente mot hårfarge, så du kan la den for noen timer lenger.
Steg # 7: Vask håret med rent vann og prøve å fjerne så mye henna ut av håret mulig. Så bruker sjampo for å vaske håret, hvis du ønsker kan du bruke balsam etter sjamponering håret.
Denne måten kan du bruke henna for hår farge eller condition når du vil. Hvis du ønsker henna for hår tap eller ønsker å bruke henna for hårvekst, så du må bruke den 2-3 ganger på en måned. Hvis du ikke liker rødt fargestoff farge som henna gir, kan du også vurdere å legge en skje av kaffe samtidig som henna pasta, og deretter bruke det på håret ditt. Dette gir en mørkere brun farget skjær på håret ditt. Ved hjelp av kaffe, vil du fortsatt få en brun hårfarge farge, og vil kunne unngå de røde skyggen.

No comments:

Post a Comment