Monday 3 October 2011

Misbruk Ektefelle

Med tårer falt nedover ansiktet hennes, øynene blanke stirret på et sted og ingen steder på samme tid, ble hun klemmer selv som om du prøver å forsikre selv at hun fortsatt var i live. Om hun ikke var, kunne hun ikke ha følt så mye smerte, som ønsker at ingen hørte skrikene hennes og tenker at kanskje de ikke hørte henne etter alt som ingen kom for å hjelpe henne. Det er mer eller mindre hvor et offer for vold i hjemmet føles. Hennes elendige tilstand er knapt i stand til å flytte apatisk fornærmende ektefelle.
Ekteskapelig overgrep eller vold i hjemmet er en forbrytelse og sosiale kår som mishandlet kvinnen ikke kan bryte ut. Men det er et skritt som må tas uansett hvor vanskelig det er.
Domestic Violence, Når misbruk er mer fysisk, så det er betegnet som vold i hjemmet. Mange gifte og cohabited kvinner har møtt den daglige turmoils mens han bodde med en partner. Noen ganger argumentene blir for oppvarmet, men likevel, er tap av temperament ikke en grunn for å treffe noen. Misbruk ektefellene skaper en atmosfære av redsel og den konstante slag reduserer selvfølelse of ramponert kvinnen. Hun blir redd for at noen vet om tilstanden hennes. Hun fortsetter on hoping at hennes ektemann vil change når han viser signs of anger, bare for å finne følelse av anger var kort bodde. En fornærmende ektefelle er en usikker og selvopptatt mann som mener at hans partner ba om det. Fysisk mishandling inkluderer slapping, biting, dytting, tvunget alkohol eller stoffmisbruk, treffer med et objekt, voldtar, overgrep, voldtekt dato, nedverdigende seksuell aktivitet, etc. familievoldssaker har også endte i dødsfall på mange kvinner. On konfrontasjon, ville en fornærmende ektefelle nekte enhver kostnad av innenlandske overgrep og beskylder sin partner av overdrivelse.
Emotional Abuse, Verbal spyttet i ekteskapet er uunngåelig, men når man partner starter nedverdigende den andre, resulterer det i verbale overgrep. Verbal mishandling i ekteskapet er mye felles enn noen skulle tro. En kvinne fanget i en fornærmende forholdet føler seg usikker, hjelpeløs og dårligere enn sin partner, tro hun fortjente det hun fikk. Ved ektefelle roper, navnet ringer, truende, fornærmende, fraviker sin partner, så han sies å være et verbalt fornærmende ektefelle. Tegn på følelsesmessige traumer og verbale overgrep tegn kan ses av naboene, men støtende ektefelle og mishandlet kvinnen ofte prøver å dekke over det.
Bortsett fra verbalt misbruke kone, forsøker voldelige mann til å gjøre henne økonomisk avhengig av ham for å hindre henne fra å rømme fra ekteskapet. Låse kvinnen inne i huset, depraving hennes grunnleggende nødvendigheter er en annen måte for en fornærmende ektefelle til å utøve kontroll.
Slik Deal med en fornærmende ektefelle; Når en kvinne mishandlet tenker om å forlate sin voldelige mann, er hennes første tanke om barna. Som de trenger deres far i livet sitt, blir hun passiv og fortsetter å lide i denne staten. Barn, enten ung eller ungdom, kan se sine morens tilstand og ville forstå det hvis de alle forlater fornærmende ektefelle (deres far). Hvis du er en av de kvinner som vurderer å ta dette steget, så du bør huske på disse punktene:, Fortell din familie og venner om støtende ektefelle. Søke deres hjelp i å bestemme hvor du er til å leve etter at han forlot huset. , Når du informerer din mann om avgjørelsen din, må du kontrollere at du har din familie og venner, spesielt menn til å beskytte dere. , Dersom du ikke har en jobb og deretter få en. Være økonomisk uavhengige som vil hjelpe deg i fullstendig bryte vekk fra ham. : Gå til politiet. Fortell dem om hvordan du ble behandlet av ham og sende et tilfelle av vold mot ham. Få et besøksforbud mot ham dersom han blir voldelig og starter stalking deg. ; Ta foreldreretten til barna. Vanligvis er barnet varetekt gitt til den krenkede ektefelle. , Gå til et krisesenter eller trygt hus med barna. Hvis det ikke hjelpe, så flytte til en annen by. ; Også lese om:; Domestic Abuse Tegn; Tegn på Emotional Abuse, Emotional Abuse: Tegn og symptomer
Når vi snakker om ekteskapet institusjon, inntil døden skiller oss løfter hverandre og de utallige lover komme til tankene, men når løftene, stoler og til og med ens eget selvbilde brytes ned av den personen du elsket og giftet seg, da er det på tide å få et grep om ens eget liv. Livet er mer hellig enn noen løfter og sosiale forpliktelser, og livet er ment å leve med hodet holdes høyt. Uansett hvem du er, det er hjelp venter på deg. Alt du trenger å gjøre er å komme til det. Du må stoppe støtende ektefelle fra battering deg. Du må slutte å være et offer. Finito.

No comments:

Post a Comment