Tuesday 18 October 2011

Bryllup Pew Dekorasjon Ideer

Et bryllup er foreningen av to sjeler og en frydefull anledning til å feire. Vi lever ofte under misforståelse at å ha en minneverdig bryllup vi trenger tonnevis med penger. Ja, penger er nødvendig for å få ting gjort, likevel kan mye gjøres selv med en moderat bryllup budsjett. Alt avhenger av din kreativitet og stil. Komme forseggjorte dekorasjoner etter beskytningen ut store pengesummer er ingen big deal. Nøkkelen er å ha et vakkert, unikt, minneverdig bryllup med et moderat budsjett. Og hvordan gjør vi dette? Ved å betale oppmerksomhet til detaljer og være kreativ!
Kirken dekorasjoner, blomsteroppsatser, kirkebryllup stol dekorasjoner, bryllup centerpieces, etc. må gjøres forsiktig og kjærlig. I denne artikkelen vil vi se på noen bryllup Pew dekorasjon ideer som vil hjelpe deg å legge et ekstra touch av skjønnhet til hele bryllupet. Les mer på bryllup dekorasjoner.
Bryllup Pew Dekorasjon Ideer
Buer: Buer har vært tradisjonelle favoritter til kirkestol dekorasjoner. Det finnes alle slags fancy bånd tilgjengelig i butikkene i dag. De kommer i alle slags størrelser, mønstre og farger. Velg type båndet du vil i henhold til temaet i bryllupet, osv. Du kan legge vakre ornamenter og til og med noen blomster til å gå godt med baugen. Knytte dekorative buer er ikke så skremmende som det ser ut! Lag to tyll buer er også flotte som de legger det lille ekstra stil og volum. Les mer på å gjøre stolen bukker - hvor å lage kirkebenkene bow bånd
Stoff forheng! Hvis du vil utdype bryllupet stol dekorasjoner, så får stoff drapert på benkene. Dette vil fullstendig endre utseendet til kirken, så du kontrollere at du vet hva du vil. Hvis menigheten er ganske av seg selv, vil stoffet forheng bare overskygge den naturlige skjønnheten av kirken. Så før du får kirkebenker draperte, tenk på utseendet du ønsker på bryllupsdagen. Dessuten, ikke glem at å få stoff drapert i kirken vil vise seg ganske dyrt.
Mini Kranser: Plassering mini eller baby kranser på benkene legge et skjær av romantisk og drømmende følelsen i kirken. Disse kranser kan være laget av blomster, kablet juveler eller raffia.
Mini Buketter: Man kan enten lage en bukett av samme blomst eller annet få en bukett utarbeidet fra blomster av samme farge, avhengig av bryllupet tema. De ulike blomstene du kan bruke er nelliker, roser, blå hortensia, osv. Bow kleshengere kan brukes til å henge disse mini buketter på kirkebenker. Man kan også bruke sateng sløyfer å knytte disse mini buketter til benkene i kirken. Les mer på bryllup blomster.
Bryllup kjegler også gjøre store bryllupet kirkestol dekorasjoner. Avhengig av type bryllup stolen dekorasjon du velger, må du se etter egnede bryllup stol klippene som er robuste nok til å bære vekten av stolen innredning. Dessuten kan man også bruke stolen kjegler henge blomster på sidene av stolen.
Hvordan få Wedding Pew dekorasjoner
Selv om det er flere bryllup stol ordninger at man kan utføre, er her en enkel bryllup stol dekorasjon idé at man kan prøve ut og bruke i bryllupet.
Ting Needed, 12 inches styrofoam membran; Store stolen holder; Hot Melt-lim, Dekorative ribbon, Fabric, Pearl hodet rett pins, Hyacinth staver, The farge, tekstur og mønster på stoffet og bånd vil avhenge av temaet for bryllupet og personlige valg.
Forberedelse Prosedyre
Trinn 1: Ta styrofoam kjeglen og pakk den i stoffet. Klipp av overflødig materiale og sikre kantene på stoffet sammen med perlen hodet rett pinner. Å sikre at den forblir sikre alle gjennom hele bryllupet, så før du setter pinnene, dyppe dem i lim og deretter sette dem inn. Dette vil holde dem i flere timer sammen.
Trinn 2: Bruk dekorative båndet for å danne et fint mønster på kjeglen og fest den med perlen hodet rett pin. Utformingen er laget med båndet kan være noe av ditt valg.
Trinn 3: Ta den store stolen holderen og la dens skum suge nok vann. Også behandle det med blomster mat. Så snart dette er gjort setter Hyacinth innsatsen på skumbasen og legg til litt grønt bladverk i tillegg til å forbedre utseendet.
Trinn 4: tre stakes er til stede for å holde stolen holderen til styrofoam kjeglen. Etter å sette innsatsen inn i kjeglen sikker forbindelsen med varme smelte lim. Bryllupet benk kjeglen dekorasjon er klar til å brukes.
Les mer på:, Hvordan få Pew Buer, hvordan gjøre Wedding Buer, Før du får all pumpet og ville om de forskjellige bryllupet stol dekorasjon ideer, er det viktig å sjekke med kirken din og finne ut hva som er tillatt og hva er ikke, spesielt hvis kirken er nylig renovert. Først etter at retningslinjene er klart, skal du ferdigstille noe.

No comments:

Post a Comment