Sunday 9 October 2011

Individuell Braids

Er du lei av frisyre din? Alle stylister vil være enige i viktigheten av en frisyre i makeovers. Hvorfor ikke prøve noe annerledes denne gangen? Hvis du ikke er opptatt å ha langt hår kuttes til små lengder og lurer på hvordan de skal gjøre, kan du velge en individuell flettene frisyre. Du kan ikke mye med den flettede ser, men å prøve ut enkelte flettene frisyrer, ville du først trenger å vite mer om hår pyntebånd teknikkene. Når du har mestret kunsten å pyntebånd håret ditt, kan du gå videre og velge et individuelt flettene frisyre som passer ansiktet struktur.
Individuell fletter er en av de populære svart hår pyntebånd stiler. For de som liker lave vedlikehold frisyrer, kan individuelle flettene vise seg å være det perfekte valget. Når du får håret stylet på denne måten, trenger du ikke bekymre deg for håret for et par måneder. De som har langt hår kan foreta lange individuelle flettene bruke alle sine hår og bruke dem i ulike stiler. Les mer på hvordan å flette ditt eget hår.
Slik Braid Hair
Til å lage individuelle flettene, må du først forstå hvordan flette håret. For pyntebånd hår, må du ta noen av dine hårstrå og dele dem inn i tre deler like tykkelse. Nå bruke venstre hånd for å holde den venstre delen mellom tommel og pekefingeren og holder den høyre delen i den høyre hånden mellom tommelen og pekefingeren. Du må forlate den midtre delen løs. Ta den venstre delen og kryss den over den midterste delen. På en lignende måte, hold midtre delen i venstre hånd. Hva var den venstre delen i starten har nå blitt den midtre delen og den opprinnelige midtre delen har blitt den venstre delen.
Ved hjelp av tommelen, bruke litt kraft for å holde den midtre delen i sentrum. Igjen krysser den høyre delen over den midterste delen. Hold den midtre delen fast. Ta den høyre delen og krysser den over den midterste delen. Fortsett med følgende trinn gjennom lengden på håret ditt og sikre slutten av braid bruke en fin gummi band. Kontroller at flettene er verken løs eller for stram. Samtidig som enkelte flettene huske å opprettholde symmetri. Individuell flettene ser bra ut når alle er med samme tykkelse.
Individuell Braids: frisyrer
Nå som du vet hvordan å flette hår, kan du prøve ulike individuelle flettene frisyrer. En stylist vil ta ca 5-6 timer å gjøre individuelle fletter for hår for korte eller vanlige lengden. Men når flettene har blitt gjort, ville du ikke å bekymre deg om din frisyre for et par måneder. Dette frisyre gjør håret ditt til å hvile og komme seg, og på samme tid, det ser stilig og elegant. The Følgende håret flettet design kan man forsøke å gjøre individuelle flettene se enda mer elegant.
Hestehale; tillegg slite dem ned, kan du knytte disse individuelle fletter sammen til en enkelt hestehale. Har du også muligheten til veving alle de enkelte fletter inn i en større flette. Du kunne ta individuelle fletter og gjøre mange hestehaler ut av dem. You kan innlemme cornrow braid stiler og kombinere det med individuelle fletter på ryggen og deretter lage en hestehale. Bruk av tilbehør som søt gummistrikk, hår klipp eller perler kan forbedre flettet lete videre. Les mer på hestehale frisyrer for afroamerikanere.
Classic Updos, Dette er en veldig elegant stil som ser flott og aksenter en kvinnes hals. You kan hoper opp den enkelte fletter inn en klassiker updo. Alle de enkelte flettene kan veves inn kronen på hodet. Du kan lage en pen bun og pent putt i endene av flettene bruke pinnene. Middels eller langt hår også se pen i halvt opp og halvt ned stil. Classic crown updos bruker ufullstendige cornrows og ferdig updos fletter også ser flott ut. Les mer på halve updos.
Små Individuell Braids; Making individuelle flettene med alt håret ditt kan være tidkrevende. Hvis du er en av dem som ikke har den slags tålmodighet, kan du prøve en variant av individuelle flettene stil. Du kan spare tid ved å gjøre bare noen fletter, og deretter prøve ut forskjellige stiler. Du kan vri disse mindre flettene to form små boller og bruke hår tilbehør for å gjøre din frisyre ser tiltalende. Du kunne bruke noen av de fletter ned og tie resten av dem inn i en hestehale eller en bolle. I tilfelle du har lite hår, kan du også bruke hair extensions. Disse hår extensions kunne være vevd sammen med ditt eget hår.
Les mer på:, twists og flettene; Tree Braids frisyrer, jeg håper du fant informasjonen på enkelte flette frisyre nyttig. Nå som du vet hvordan du gjør enkelte flettene, kan du prøve ut denne stilen hjemme. Du kan også oppsøke stylist for å finne ut en individuell flettene stil som vil se bra ut på deg. Så, hva venter du på? Prøv flettet ser snart!

No comments:

Post a Comment