Monday 31 October 2011

Mimosa Tree

Mimosa treet er også populært kjent som silke trær. Det finnes rundt 50 forskjellige varianter av mimosatrær funnet over hele verden. Opprinnelig, disse trærne er fra Kina. De er også funnet i andre deler av Asia og Midtøsten regionen. Noen av dens varianter kan sees i deler av Øst-Afrika og Australia også. Folk i USA begynte å vokse dette treet rundt 1745. I dag er det dyrkes flere steder som Virginia, Louisiana, New York, New Jersey, California og så videre.
Mimosa Tree Fakta
Mimosa er et løvtrær hvis størrelse varierer fra små til medium. På en gjennomsnittlig, høyden av disse plantene er i mellom 20 fot til 40 fot. Det Barken er mørk brun i fargen og har en glatt tekstur.
Den myke grønne bladene til mimosa ser svært lik som bregner. De er 5-8 inches i lengde og 3 - 4 inches i bredde. Disse bladene er gruppert sammen og vises som fjær på lime grønne fargede stengler. Bladverket av Mimosa plante besitter en spesiell følsom karakteristisk grunn som flygeblader tendens til å folde sammen i form av parene i løpet av natten.
Blomstene av Mimosa treet er aromatiske i natur og er av halvannet inches i lengde. Interessant, er det ikke bladene, men den lange tråden som pollenbærere av disse blomster som gjør ser dem så prangende og fargerike. Fargen kan være så variert som gulaktig rosa til korall rød. De blomstrer om sommeren med start fra april til juli. De vokser på klynger på slutten av grenene.
Som det tilhører legume familien, dets frukter utvikle seg flatt pods som mange andre belgfrukter. Disse pods er halm farget, ovale og 6 inches lang. Selv disse pods modnes i august eller september holder de på anlegget til vinteren når de er enten falt eller blåst av. Hvert pods inneholder rundt 5-10 frø inni den. Disse frø er omtrent halv tomme i størrelse, ovale formet og brune i farge.
Reproduksjon av Mimosa tree oppstår både vegetativt samt av frø. Frøene spres hovedsakelig i områdene nær morplanten. Men de kan få spredt til andre områder ved vann og dyreliv også. I vegetative reproduksjon, er trær kuttet rygg for formål gjenveksten.
De kan vokse i noen virkelig hardføre soner og kan overleve i temperaturer ned til -10 grader Fahrenheit. Lyset Kravene for mimosatrær er vanligvis full sol men den kan vokse i delvis skyggelagte områder også. Det finnes et stort utvalg av jordsmonn typer hvor mimosa kan vokse. Det inkluderer leire jord, leirjord jord og sandholdig jord. Den ideelle jord tilstanden skal være sure, men kan vokse på mild alkalisk jord også. De krever ikke hyppig vanning og kan overleve i tørke stand også.
Mimosa Tree Care
Den ideelle tiden for å plante en mimosa tre er våren på godt drenert jord. Som disse blomsterplanter foretrekker syrlig karakter av jordsmonnet, bør du legge torv mose og komposteres blader fra tid til tid til opprettholde sin sure egenskaper. Vanning at treet bør gjøres slik at jorda forblir i fuktig tilstand, men ikke får mettet med vann. Holde området under treet ren ved feie off blomstene og frø pods. Beskjæring av grenene bør gjøres i høsten. Dette treet blir ofte angrepet av skadedyr som webworm larvene. De berørte grenene bør fjernes snarest mulig å forhindre ytterligere skade til treet. Ellers har insektmiddel å bli sprayet.
Håper du finner denne artikkelen på mimosa tree interessante. Nå kan plante den i din hagen, patio eller dekk. Mimosa kan reprodusere veldig fort og dekker enorme områder i løpet av kort tid. Dermed kan det utgjøre en trussel for den tilgrensende planter i blomst hage og redusere tilførselen av næringsstoffer og sollys til dem. Derfor, lage en skikkelig plan før planting av treet for å unngå slike problemer.

No comments:

Post a Comment