Sunday 2 October 2011

Boring rustfritt stål

Hvis du planlegger å installere et rustfritt stål vask eller et nytt stål rack, deretter boring i rustfritt stål er en ferdighet som vil komme godt med. Boring i rustfritt stål er tydelig forskjellig fra boring gjennom tre eller en vegg. Det krever en betydelig kompetanse som du kan få bare gjennom erfaring. Hvis du er spesielt typen som liker å foreta små Oppussing prosjekter, så du må vite hvordan du skal bore i rustfritt stål. I denne artikkelen gir jeg generiske instruksjoner om boring trygt gjennom rustfritt stål.
Tips For Drilling rustfritt stål
Instruksjonene på boring gjennom rustfritt stål som jeg gir her er enkelt og rett fram til å følge. De er generelle instruksjoner for enhver jobb, inkludert boring i rustfritt stål synker eller boring i rustfritt stål. Før jeg begynner, la meg gi deg en liste over verktøy og materialer som du trenger for å få jobben gjort. Uten skikkelig utstyr, kan bore rustfritt stål være en messed up jobb! Her er de tingene du vil kreve:; Power Drill Med varierende hastigheter, Clamp, Center Punch, Hammer, Oil, C Clamp, hansker, vernebriller, øreklokker, bor for rustfritt stål, Tykke Tape, Metal Fil, grov klut; Consult din lokale maskin kjøpmann for den beste boret for boring i rustfritt stål. La oss snakke om selve prosedyren nå.
Clamp Med Arbeid overflate for Firm venting, første tingen å gjøre, er å klemme your boring overflaten godt bruke en C-klemme eller våren handling klemme. Dette er svært viktig som ellers, vil bore overflaten flytte og vibrere for mye under boring. Dette kan føre til et mislykket opp hull og være å angre på hele prosjektet. Det er derfor klemme boringen overflaten godt på plass før du begynner. Pass på at området du bore i er lett tilgjengelig.
Marker Drilling Target & Mask Det Med tape rundt; Neste ting å gjøre selvfølgelig er å gjøre mål og bestemme hvor akkurat du planlegger å bore - ett eller flere hull. Lag en markering ved hjelp av en farget markør på det stedet du har tenkt å bore et hull. Mark målet ditt i en "X" fashion og fortsett med maskering av området rundt den med tykk tape, for å unngå skade. Før du begynner med den neste delen av prosedyren, må du kontrollere at du tar på deg vernebriller, hansker og øreklokker.
Lag en liten bulk Med Center Punch, Når du plasserer boret på et flatt underlag og begynne boring, har det en tendens til å vandre eller gli bort fra målet. For å forhindre det, må du hammer en bulk eller depresjon i bore målposisjonen bruke et senter punch. Dette forhindrer at boret fra vandrende under boring. Pass på at du punch rett inn i målposisjonen, ved hjelp av en hammer med sentrum punch.
Gå Two Bit Way Beginning med mindre Bit; Neste del innebærer opprettelsen av elektrisk drill maskinen og fikse i borekronen. At boret diameter må i samsvar med størrelsen på hullet du planlegger å gjøre. Det er imidlertid lurt å lage et mindre hull med et mindre drill litt først og deretter følge det opp med et større. Velg et bor halvparten av størrelsen på hullet diameter. Hell litt olje i depresjon på målet, laget av senteret punch.
Begynn boring med nøyaktig plassering av boret tuppen inn i målrettede posisjon og holde den nøyaktig nitti grader med overflaten. Hit bormaskin avtrekkeren og sakte sculpt gjennom metall for å lage hullet. Ikke bruk for mye press eller borekronen kunne varme opp og sverte. Påfør jevn og moderat press mens langsomt boring hullet. Hvis du oppdager varme opp mens boringen jobben er i gang, stoppe og helle litt smøreolje. Pass på at du ikkje berører boring overflaten, som det er bundet til å varme opp!
Deretter følger den opp med boring med større bit den samme måten. Hvis alle går bra og din hånd er stødig, i rett vinkel, og du har brukt riktig trykk, bør jobben være ferdig på et blunk!
Clean Up & File Rough Edges, Når hullet er laget, rydde opp i oljeholdig rotet etter at metallet er avkjølt nok. Fjern alle grove kanter ved hjelp av en metall-fil. Mens du gjør det, vil dere kanskje vil maskere området rundt. Med innlevering gjort, er ditt mål oppnås.
Les mer på:; Drill Bit Sharpening Instruksjoner; Drilling Ceramic Tile; Håper disse tipsene om boring i rustfritt stål hjelper deg ut i ditt første boringen. Lese om ting og faktisk gjøre dem er to forskjellige ting. Ord er ingen erstatning for handling. Du kan bare få et grep om hvordan å bore rustfritt stål når du faktisk begynne å gjøre det! Det er fordi det tar tid å mestre håndtering av en elektrisk drill. Vær forsiktig og metodisk, og alle vil være bra!

No comments:

Post a Comment