Sunday 30 October 2011

Gutter Installation

Takrenner eller ulike typer avløpsanlegg beskytte våre hjem og eiendeler fra å bli oversvømmet. De har også hindre akkumulering av kloakk og smuss og beskytter mot taket skader. Gutter installasjonen er i stor grad gjøres av profesjonelle, men selv du kan gjøre det selv. Alle materialer og tilbehøret du trenger for et regn takrenne installasjon hos deg er lett tilgjengelig hjemme sentre, lumberyards eller materialene kan også transporteres med taktekking forsyning bedrifter.
Gutter Installasjonsinstruksjoner
Jeg anbefaler deg å bruke aluminium rennene som de er mest populære på USA og er vedlikeholdsfrie. Du trenger ikke å bekymre deg for rust, krever de maleriet en gang på tre år. De er et flott kjøp. Ta en titt på hvordan du installerer takrenner?
Lag en provisorisk kart for Gutter Installasjon: Før du gjør noen gutter materialer kjøp, har en kort idé eller gjøre en grov kart over hjemmet ditt og av rennesteinen systemet du vil installere, kan du selv ta hjelp fra gjøre det selv takrenne installasjon kits. Beregn lengden av rennesteinen og antall downspouts kreves for gutter systemet. Notere alle disse materialene før du kjøper dem fra en jernvarehandel. Sjekk ut noen regn takrenne vakter.
Mål Lengde: Hvis lengden på takrenner sikt er mindre enn 35 meter, det høyeste punktet i kjøring skal være i den ene enden. Det bør være skrånende nedover på downspout. Kontroller at det høyeste punktet er en tomme under fra toppen av instrumentpanelet. If lengden på løpet er mer enn 35 fot, er det høyeste punktet plassert i sentrum av kjøringen. Selv i dette tilfellet et høydepunkt vil ligge en tomme ned fra fascia. Det anbefales at skråningen be ¼ tomme for hver 10 meter av gutter løpe.
Installer downspouts: Gjør bruk av ¼ tommers dekk skruer for å feste downspouts utsalgssteder. Fest dem på slutten av huset, men ikke på den ekstreme enden av kjøringen.
Gutter hengere: Gutter hengere er festet til fascien på hver tjuefjerde tomme med ved hjelp av en kortstokk skrue. De er installert ca 1 tomme vekk fra endene på taket. Gjør plass i endene for gutter caps og sikre at du har opprettholdt riktige vinkler.
Gutter Corners: Dersom du ikkje har festet downspouts på hjørnene og hvis du hjørnene ikke ligger i enden av bakken, dekke disse områder med gutter deksler. Gutter dekker hindre at vann fra lekker, forhindrer det unødvendig skade og forlenger levetid takrenner.
Cut Renner: Bruk en baufil og kutt deler av rennesteinen slik at den kan passe mellom downspout utløp og også ved utgangen av taket. Plasser hetten og kutt delen til en stikkontakt for downspout og plasser i rennesteinen på hengeren. Pass på at gutter seksjoner starter fra midten av downspout åpningen.
Fest det hele: Koble rennesteinen delene fra bakken. Bruk en spesiell kontakt og disse avsnittene vil matche deg uten en problemfri ved at dem stikke inn til rennesteinen delene.
Drenering Pipes: Klipp et stykke avløpsrøret for nedløpsrør. Passer den mellom downspout albueleddet og på veggen. Plasser albuene på rør og bryte den på til uttaket med en avløpsrøret kleshenger. Skjær enda en bit av avløpsrøret og monter den på veggen og henge den til en meter over bakken. Legg ved en henger for av avløpsrøret her, kuttet en passende lengde på rør, fester det å helle vannet vekk fra hjemmet ditt.
Gutter Installasjon Cost
En gjennomsnittlig amerikanske hjem har rundt 120-125 meter av regn takrenner, avhengig av antall taket linjer. Du vil betale rundt US $ 3 til US $ 5 per lineær fot å ha noen installere takrenner på ditt sted. Prisen kan også gå opp til US $ 300 til US $ 600 for 130 meter og US $ 800 til US $ 1250 for 250 fot. Hvis du installerer rennesteinen selv ville du sannsynligvis bruke mindre penger, ville de materielle koste rundt US $ 100, men du ville spare mye på installasjon kostnader.
Les mer på:; Installere Rain Renner - Slik installerer Rain Renner; Rain Gutter Repair; Rain Gutter Rengjøring; Jeg håper denne artikkelen på rennesteinen installasjonen har gitt deg noen nyttige punkter på hvordan du kan spare penger og installere din egen rennesteinen å beholde tak trygt.

No comments:

Post a Comment