Saturday 8 October 2011

Shampoo for krøllet hår

Krøllete hår kan være vanskelig å håndtere, der den konstante kampen med å finne den rette shampo, balsam, og hårpleieprodukter kan være vanskelig. Produktene, spesielt shampo, som selges i butikkene som hevder å bli skånsomme og effektive er faktisk å gjøre det motsatte. Til tider, disse shampo tendens til å gjøre at håret grovt, tørt og sprøtt. Så hva kan gjøres for å unngå et slikt problem så lenge håret er utsatt i solen og regelmessig forurensning? Har du gitt til ideen om å lage hjemmelagde shampoo for krøllete hår en tanke? Naturlig ingredienser som brukes til å gjøre shampoo kan brukes til å fukte og bringe skinne tilbake til krøllete hår. Istedenfor å gjøre hundrevis av turer til salongen i håpet om å finne de beste shampoo for krøllete hår, la oss se hvordan du kan concoct din egen oppskrift.
Hjemmelaget sjampo for krøllet hår
Nå tanken på faktisk gjøre shampoo for grov krøllete hår kanskje virke kjedelig, men i virkeligheten, det tar bare noen få minutter. Å gjøre det beste naturlige shampoo for krøllete hår, her er noen av de oppskrifter som kan hjelpe deg å opprettholde disse vakre krøller.
Shampoo Oppskrift # 1
Ingrediensene, 4 poser kamille te eller 1 håndfull friske kamille blomster, 1 ½ ss glyserin, 1 ½ kopp kokt vann, 4 ss ren såpe flak; Veibeskrivelse
I en bolle, tilsett kamille te poser eller blomster på med kokt vann. Etter 10 minutter, ta ut teposer eller blomster og tilsett såpe flak. La såpe slå myk og tilsett glyserin. Rør med en treskje og rør alt riktig. Når ingrediensene er blandet, helle your shampo i en ren flaske.
Shampoo Oppskrift # 2
Ingredienser: ¼ dl flytende Castilla såpe; ¼ dl aloe vera gel, ¼ ts lett vegetabilsk olje, ¼ dl destillert vann, 1 ts glyserin, reisebeskrivelser
Ta en plast bolle og bland alt ingrediensene, unntatt vann, sammen. Men legger til vann, må du holde røring ingrediensene slik at man ikke legger for mye eller for lite vann. Når du har din ønskede konsistens for sjampo, hell endelige produktet i en ren flaske. Stramme lokket på den og riste flasken ordentlig.
Shampoo Oppskrift # 3
Ingredienser: ¼ dl destillert vann, ¼ kopp væske Castilla såpe; ¼ ts sitron essensielle oljen, 2 ss tørket rosmarin, 2 ss søt mandelolje; Veibeskrivelse
Kok vannet og tilsett tørket rosmarin i den. La den i for 10-15 minutter, og så sil væsken. La den avkjøles og nå romtemperatur. Tilsett resten av ingredienser i den og bland riktig. Hell sjampo i en ren flaske og rister hver gang før bruk.
Shampoo Oppskrift nummer 4
Ingrediensene; seks kamille te poser; seks peppermynte te poser; 4 ss væske olivenolje basert Castilla såpe; to kopper kokende vann, 2 ts jojobaolje; Veibeskrivelse
I panne, helle to kopper kokende vann, kamille teposer, og peppermynte te vesker. Etter rundt 20 minutter, fjerne posene og la væsken avkjøles. Når den når romtemperatur, hell Castilla såpe og jojoba olje i pannen. Rør væsken ordentlig og oppbevar i en ren flaske. Du kan bruke ulike te poser hvis du ikke liker kombinasjonen av kamille og peppermynte.
Les mer på:; hårpleieprodukter for krøllet hår; Slik Care for krøllet hår, Hemmeligheten til å lage god shampoo for krøllete hår er å bruke friske, naturlige og organiske produkter. Det er mange urter og eteriske oljer kan kombineres for å gjøre gode hjemmelagde shampoo for krøllete hår. Som du eksperimentere med ulike kombinasjoner kan du bare finne den perfekte shampoo for krøllete hår.

No comments:

Post a Comment