Saturday 29 October 2011

Kontrastforhold for LCD TV

Dersom en person kjøper en LCD TV ser han på mange ulike faktorer i TV-apparatet som størrelsen på skjermen og dens oppløsning. Kontrastforholdet for LCD-TV er ikke noe som er spesielt så ut for, men det spiller til slutt en rolle i å bestemme bildekvalitet på at tv-apparatet.
Innen forbrukerelektronikk er kommet mye gjennom årene, og LCD-TV og plasma TV-er er alles valg av TV-apparater i dag. gjør Disse fjernsynsapparater ikke billige og de koster mye penger så folk forventer ingenting men den beste ytelse og bildekvalitet fra dem. Det kontrastforhold for LCD TV bestemmer hvordan de ulike fargene på skjermen vil se mot hverandre, og den samlede kvaliteten på skjermen er helt avhengig av denne faktoren.
Kontrastforhold for LCD TV Forklart
Kontrastforholdet er en innstilling som har eksistert i TV-apparater siden tiden farge-TVer ble introdusert i markedet. HDTVs har tatt dette konseptet til et helt nytt nivå, og man er i stand til å se den klareste fargene på skjermen med krystallklare. Kontrasten ratio bestemmer evne til TV-apparatet for å vise klareste fargene på skjermen og de mørkeste fargene på skjermen, på samme tid. Hvordan disse fargene ser i kontrast og i relativitetsteorien til hverandre er bestemt av kontrastforhold for LCD TV.
Forskjellige produsenter har tatt ulike tilnærminger til å erklære sin kontrastforhold for LCD-TV, og denne sterkt avhenger av romtemperaturen og lysforholdene i rommet der TV kommer til å bli sett. Den ideelle kontrastforhold for LCD-TVer er målt i en ideell belyst rom der lyset fra TV ikke blir reflektert i det hele tatt, og alle lys slippes ut av TVen får fullstendig absorbert i rommet. Det bringer opp vilkårene statisk kontrastforhold og den dynamiske kontrasten i bildet. Da produsentene av LCD TV snakk om dynamisk kontrastforhold for LCD TV (eller ideelle kontrast ratio), er de snakker om vilkårene for et ideelt rom som nevnt ovenfor. På den annen side, statiske kontrastforhold for LCD TV snakker om kontrastforholdet ved å ta varierende rommet forholdene i betraktning også. Dette er også kjent som Ansi kontrast.
Ulike Contrast Ratio for LCD TV
Ulike LCD TV er tilgjengelig i markedet vil ha ulike kontrastforhold, og dette gjør en stor forskjell i kvaliteten på bildet. En høyere kontrast ratio betyr ikke nødvendigvis et bedre bilde kvalitet, som den lyseste og mørkeste elementene i alle LCD TV er forskjellige fra hverandre.
Kontrastforhold for LCD-TVer blir større og større, men det betyr egentlig det. Det er ikke sjelden å se kontrastforhold på 150.000: 1 for LCD TV-er i dag. Plasma-TVer har ikke holdt tilbake i denne forbindelse heller, kan deres kontrastforhold selv gå inntil 3.000.000: 1. På tross av disse store tallene, må du huske at en høyere kontrast ratio fremdeles ikke slår ut i bedre bildekvalitet. Noen produsenter bare prøve å lure sine kunder med at etter høye kontrastforhold uten å gjennomføre en skikkelig test på dem, og uten å skille mellom dynamisk kontrast og statisk kontrast. Dette etterlater godtroende og uvitende kunder i klørne til svært hevdet kontrastforhold for LCD-TVer.
Også se følgende:; Hvordan LCD TV, LCD projektor-TV Feilsøking, Hva er en Dynamic Contrast Ratio, kontrast er svært viktige funksjoner for hyggelige visning, og det forbedrer bildeskarphet og bildedetaljer betraktelig også. TV-apparater med svært lav kontrast ville vise en dårligere bildekvalitet, som de svarte og hvite ville virke like i utseende. Når du kjøper en TV, vis du bør følge nøye med kontrast ratio for LCD-TVer, både statisk og dynamisk.

No comments:

Post a Comment