Thursday 13 October 2011

Circus Invitasjoner

Når du tenker på sirkus tema fest, kan du nesten høre latter av barna blir underholdt av klovner og lukte sukkerspinn i bakgrunnen. Mens organisere et bursdagsselskap kan ta litt tid og koordinering, er det ikke så vanskelig. Alt du trenger å gjøre er å lage en liste av ting for å forberede festen og kommer helt ned til den. Du kan slå ungen bursdagsselskap på et sirkus karneval med gal klovner, fargerike ballonger, og dans elefanter. Før du kan få alle glade og begynne å handle for partiet, første ting først, sirkus fest invitasjoner til alle barna.
Circus Party Invitasjon Ideer
Med all den entusiasmen for å få sirkus partiet invitasjoner sendt ut, til selve ordene skriver i kortet kan være vanskelig å lage. Selv, vil kortet være en død giveaway om hva som hovedattraksjonen på festen skulle være, wordings må bare rett til å sette stemningen for dine gjester. Temaet er ganske selvforklarende og gjør dem får så mye spent og ser frem til. Hvorfor bruke dyrebar tid til å tenke på hva som skal være skrevet på invitasjonene, når du har hele partiet å planlegge. Så, la oss komme til saken, og få disse invitasjonene sendt ut. Les mer på bursdagen invitasjoner.
Circus Party Invitasjon Ordlyd # 1; Den siste Roar!, Venner av sirkus har samlet seg for å si,, det er (navn) 's første noensinne bursdag!: Kom bli med på moroa denne (Dato for partiet), (Time) for Lunsj & Cake, (Venue for partiet), RSVP (Navn og nummer)
Circus Party Invitasjon Ordlyd # 2, Kom en, Come All; (navn) 's Big Birthday Carnival, Step høyre opp, for beste show i byen, ballonger, spill, premier, og til og med en klovn! , (Dato og klokkeslett for festen), (Venue); Svar (Navn og nummer)
Circus Party Invitasjon Ordlyd # 3; Puppets, historier, sanger og morsomt; Vår lille gutt / jente er ikke lenger en; (Name) er å snu to, og vi vil gjerne feire med deg!, Bli med på moroa på hans / hennes bursdagsselskap, (Dato og tid for festen), (Venue); RSVP (Navn og nummer)
Circus Party Invitasjon Ordlyd # 4; Kom Clown Rundt, som vi feirer, (navn) 's åttende bursdag!, Step høyre opp for beste show i byen, ballonger, spill, premier og til og med en klovn!; Bli med oss ​​på en Bursdag Carnival Blast feiringen., (Dato og klokkeslett for festen), (Venue); Svar (Navn og nummer)
Circus Party Invitasjon Ordlyd # 5, Uansett hvordan du skjære det,, (navn) 's snu fire., Så kom til (Venue for partiet)!; Vær hans / hennes gjest på a; Circus Birthday Bash!, (Dato og tid); Svar (Navn og nummer)
Her er mer informasjon om bursdagskort wordings:; Bursdag Invitasjon Ordlyd Prøver; wordings til bursdagen invitasjoner; Circus Party Invitasjon Mal
Så snart du har bestemt hvor skal være vert for festen, besluttet partiet forsyninger, og sørget for fest mat, er det tid for deg å sende ut invitasjoner. Her er noen sirkus party invitasjoner maler som vil dytte deg i riktig retning.
Rund og rundt og rundt vi går,, der moroa stopper ingen vet!; Vennligst bli med oss ​​i å feire, (navn) 's Circus Birthday Party!, (Dato og klokkeslett for festen), (Venue); RSVP (Navn og nummer) Vi har klovner og kake; og ballonger i massevis., Trampoline, spill, pluss en hel masse mer., Det er (navn) 's Birthday Bash!, (Dato og tid for festen), (Venue); RSVP (Navn og nummer)
Les mer på:; Kids Carnival partiet ideer; Hjem Birthday Party Ideas; Invitasjonene trenger ikke være formelt, som tema selv foreslår du å klovn litt rundt. Circus er et sted hvor fantasi løpe løpsk, og det er akkurat hva ungene kommer til å få på den fantastiske festen. Your Circus fest invitasjoner kommer til å ta med magi, moro, latter og munterhet til barna og deres foreldre. Ha det gøy på festen!

No comments:

Post a Comment