Friday 7 October 2011

Hjemmelaget exfoliator

Med de stigende mengde forurensning, er det blitt forestående at vi exfoliate våre huden regelmessig, og foreta peeling en del av ansikts hudpleie. Huden naturligvis ikke kaste det øverste laget regelmessig, men buildup at prosessen med Shedding etterlater, ofte forblir i porene. Hvis det er en buildup i porene, gjør fuktighetskrem som du bruker på huden ikke får ordentlig absorbert av huden. Hvis huden ikke er ekspandert jevnlig, kan huden bli tørr og flassete ser også. For å avsløre den glatte, strålende hud under overflaten og avslører et mer ungdommelig hud, er alt du trenger en god exfoliator. De andre fordelen med peeling er at det forbedrer strukturen av huden, bidrar til å redusere linjer og rynker, fjerner rester som tetter igjen porene og bidrar til å hindre utbrudd av akne. Det finnes en rekke naturlige hjemmelagde eksfoliering, som du kan bruke til å exfoliate ikke bare ansiktet og kroppen.
Best Hjemmelaget eksfoliering
Du vil bli glad for å vite at for å gjøre exfoliator, vil du ikke å gå ut av døren, som de fleste av ingrediensene som brukes til å lage en exfoliator vil bli funnet midt i kjøkkenet.
Hjemmelaget exfoliator # 1; Dette gir et fantastisk hjemmelaget kropp exfoliator samt ansikt exfoliator, spesielt for sart hud. Å gjøre denne exfoliator, må du kombinere havremel og vann til en pasta, ikke veldig tykk eller tynn. Påfør havremel lim og gni på huden forsiktig. La exfoliator liggende i et par minutter, gni hud igjen og vask med lunkent eller kaldt vann. Se resultatene selv. Klikk for å lese på exfoliator for sensitiv hud.
Hjemmelaget exfoliator # 2, Hvis du mener at du trenger en grov hjemmelaget exfoliator for ansikt og kropp, så dette er den beste for deg. Du kan enten bruke havsalt og vanlig salt for å gjøre denne exfoliator. Gni salt på våt hud mens du er i dusj. Vent noen minutter, skrubb skinnet og vaske av saltet. Men du må bruke en fuktighetskrem på huden, da dette exfoliator kan ha uttørking effekter på huden. Les videre exfoliator for akne utsatt hud.
Hjemmelaget exfoliator # tre; Dette er en annen flott hjemmelaget exfoliator. Ifølge meg er dette en av de beste hjemmelagde exfoliator. Kombiner natron og vann for å gjøre en tykk pasta. Gni pastaen på huden og vaske av med lunkent vann. Hvis du har litt tid på hånden, kan du la exfoliator på huden en stund, før du vasker den av. Les hvordan å eksfoliere huden med baking soda.
Hjemmelaget exfoliator # 4; Det er mange fans av denne exfoliator. Jeg vet om mange personer, som sverger til denne exfoliator. Skjønnheten i dette exfoliator ligg i det faktum, at det ikke tørker huden, noe som er felles med de andre exfoliator. Bland sukker og olivenolje for å gjøre dette exfoliator. Bruk den på tørr hud eller fuktige huden, men ikke på våte huden. Skrubbe exfoliator og la den på huden for engang før du vasker det av. Les videre exfoliate ansiktet.
Hjemmelaget exfoliator # 5, dette er en annen veldig effektiv exfoliator. Hvis du har mye tørr hud, er dette exfoliator som du kanskje vil bruke. Kombiner sukker med honning å gjøre exfoliator. Bruk den på huden, skrubbe og vaske det av. Du kan også legger til et par dråper olivenolje til exfoliator. Det kan være lurt å lese om hvordan du exfoliate ansiktet hjemme.
Hjemmelaget exfoliator # 6, kombinerer sukker sammen med babyolje gjør også for en herlig hjemmelaget exfoliator. Det sies å være like drepte to fluer i ett smekk fordi babyolje trenger dypt inn i hud og kremer det, mens sukker sloughs de døde hudceller av. Les videre eksfolierende ansiktsskrubb.
For mer informasjon, les; Hvordan Eksfoliere Skin, Exfoliating skrubb til ansikt; Eksfoliere Skin naturligvis; Exfoliating fet hud; Enten du bruker hjemmelagde exfoliator eller kommersielt tilgjengelig exfoliator ikke glem å fukte huden senere. Samtidig, at du skrubbe huden forsiktig, ellers du kan skade huden din under huden peeling. Dersom du finner deg selv er allergisk mot noen av innholdsstoffene nevnte ikke la exfoliator på huden, vask den av umiddelbart.

No comments:

Post a Comment