Wednesday 19 October 2011

Fuktighetskrem for Rosacea

Rosacea er en kronisk tilstand der huden på kinnene, nesen, blir panne rødt. I enkelte alvorlige tilfeller av rosacea kan akne som pustler vises på ansiktet. Dette er grunnen til at rosacea blir ofte forvekslet med akne. Det er anslått at om lag 16 millioner amerikanere lider av denne lidelsen og de fleste av dem er absolutt ikke klar over det. Resten, til feriestedet akne produkter, som gjør lite for å helbrede rosacea. Det finnes ingen kjent kur for rosacea, kan imidlertid enkelte hudpleieprodukter hjelper deg å kontrollere dette hudsykdom og hemmer dens utvikling til en mer alvorlig form. Fuktighetskrem for rosacea er et slikt produkt som hjelper til å holde symptomene på rosacea i sjakk. Nedenfor er noen tips som vil hjelpe deg å velge best hud fuktighetskrem for rosacea.
Hvordan Velg en fuktighetskrem for Rosacea
Det er flere årsaker til rosacea er solskader en av de vanligste og en ledende årsak til rosacea. Derfor er det viktig at fuktighetskrem har en god mengde solfaktor. Fuktighetskremer med solfaktor 30 eller over regnes som bra for rosacea huden. Hvis du har rosacea, sørg for at du alltid dab some fuktighetskrem før du går ut av huset. Denne typen fuktighetskrem bidrar til å forbedre barrierefunksjon i huden.
En av viktigste problem rosacea huden at det ikke tåler forlenget anvendelse topikale produkter Dette inkluderer moisturizers også. Men, navngitt en bestemt ingrediens 0,1% kinetin bidrar til å redusere symptomene forårsaket på grunn av langvarig bruk av rosacea produkter. This 0,1% kinetin er egentlig en plante veksthormon som er effektivt for å gjenopprette barrieren funksjon av rosacea hud. Det bidrar også huden til å tåle produktene på en bedre måte. Dermed er kremer med 0,1% kinetin bedre tolerert enn andre kremer. Derav, ikke glem å sjekke ingrediens's etiketten for 0.1% kinetin, mens kjøpe fuktighetskrem for rosacea. Niacinamide er enda en ingrediens du bør se etter, mens du velger fuktighetskrem for rosacea. Det er en vitamin B3 derivat, som tar sikte på å bedre hudens barriere funksjon. Dens regelmessig bruk reduserer symptomene på rosacea. Les mer på fuktighetskrem ingredienser.
En spesiell oljefrie fuktighetskrem for rosacea har formulert for målretting visse alvorlige symptomer ved rosacea. Disse kremer er veldig lette og nesten oljefrie. De holder huden hydrert i svært lang tid. Noen av disse kremer også inneholde spesielle UVA-og UVB-filtre som gir ekstra solbeskyttelse. Disse kremer er også utstyrt med visse helbredende egenskaper som gjør det mulig rosacea pasienter til å bruke dem på daglig. Les mer på beste olje gratis fuktighetskrem.
Rosacea huden ofte blir irritert veldig enkelt. Derfor anbefalte fuktighetskrem for rosacea bør ha anti-inflammatorisk og anti-irritasjon egenskaper. Some tilsetningsstoffer eller duft i fuktighetskrem også irritere på huden. Derfor, ideelt sett, bør fuktighetskrem for rosacea be duft gratis. Les mer på fuktighetskrem for sensitiv hud.
Naturlig fuktighetskrem for rosacea har minst potensiale til å indusere allergier eller irritasjoner. Grønn te fuktighetskrem for rosacea beroliger forsiktig og helbreder irritert hud. Den er rik på antioksidanter som reparerer celleskader. Naturlige ingredienser som aloe vera også ha enorm helbredende egenskaper. Disse naturlige stoffene gjenopprette funksjon av huden ved å reparere skader på underliggende vev. Les mer på akne rosacea naturlig behandling.
Hvis du har alvorlige symptomer på rosacea inkludert rødmende ansikt eller pus fylt kviser, så en fuktighetskrem med antibakterielle egenskaper kan bidra.
Fuktighetskrem for rosacea bør påføres på en ren ansikt, minst to ganger om dagen. Hvis du virkelig ser frem til å kontrollere symptomene på rosacea, kan da reseptbelagte medisiner fungerer best for deg.

No comments:

Post a Comment