Friday 28 October 2011

Tomato Seed Spiring

Prosessen med tomater frø spiring er enkelt og følge visse regler tommelen ville bidra til å eliminere de fleste av de tilhørende problemer. Man kan enten kjøpe pakket frø til spiring eller de høstet i sin egen bransje. Starter på rett tid er nøkkelen for å oppnå maksimal suksess i tomat frø spiring. Lagring frøene i et kjølig og tørt sted øker sjansene for frø spiring. Frø som er mer enn 4 år bør ikke brukes til spiring. Such frøene har meget mindre sjanser til å produsere ny vekst. La oss forstå prosessen tomat frø spiring i detalj. Les mer på frø spiring prosessen.
Frø Tomato Seeds
En vanlig feil gjort under spirende frø, er bruken av hagejord. Det er mulig at jorda inneholder virus og sopp som påvirker spiring prosess i den tidlige fasen selv. En annen ulempe med å bruke hagejord for tomat frø spiring er at det blir hard og kompakt for fort. Anbudet frøplanter kan ikke bryte åpne hardt og kompakt overflate lett, hvis hagejord brukes. En blanding av vermikulitt, torv mose og perlitt skal brukes for voksende frø. Slike blandinger er lett tilgjengelig på hage sentre. Det er mange merker av blandinger tilgjengelig i markedet. Man bør unngå de med høy gjødsel innhold. Populære merkene av blandinger foretrukket av gartnere er 'Jiffy Mix', 'MetroMix', 'ProMix', 'Fafard', osv. Les mer på best gjødsel til tomatene.
Beholdere; Det er ikke nødvendig å bruke spesielle beholdere for spirende tomat frø innendørs. Men, er det nødvendig å gi skikkelig drenering for vann i pottene som brukes. Blomsten potter ment for vanlige planting eller Styrofoam kopper kan brukes til dette formålet. Hvis man tenker gjenbruk det gamle containere, anbefales det å sterilisere dei.
Planting; Prosessen med spirende tomat frø krever dem til å bli plantet på en dybde av 1/8th inches. Å yte frø med nok fuktighet, dekker med jord etter såing anbefales. Holde pottene vekk fra direkte sollys er viktig. Jorda bør få tørke litt i mellom to vanning. Men, har jord å være fuktig, og det vil være skadelig på anbud planter å vokse i tørr jord. Tomato frø spiring er best oppnås ved temperaturer mellom 70-80 ° C. Prosessen med spiring bremser ned hvis temperaturen synker, og vice versa. Det tar bare 5-10 dager for frø å spire. Spirene får lov til å vokse i disse containerne i 6-8 uker, etter at de er transplantert. Flytte saplings til store containere bidrar til å fremme sine sunne veksten.
Raising Tomato frøplanter, The planter av tomat oppnå sunn vekst hvis en temperatur på 65 ° C opprettholdes. Dette anlegget gror godt i lys og ventilasjon er viktig for god vekst. Tidspunktet tomat frøplanter må transplanteres er 6-8 uker. Det er enda en måte å sjekke om disse plantene er klare for transplantasjon, utvikling av første av den sanne blader, kan merkes som tidspunktet for transplantasjon. Praksisen med re-potting eller transplanting hjelper tomatplante for å utvikle sterke røtter. Sette frøplanter dypt inn i beholderen reduseres deres høyde, dette måten sapling er skikkelig etablert i den nye innstillingen. Les mer på:; Vedlikehold av tomatplanter, Tomato Plant Problemer; Tomato Plant Diseases, Prosessen med tomat frø spiring krever innsats på den delen av eieren ved å opprettholde nødvendige vilkår for plante å vokse skikkelig. Man må ta vare på ulike aspekter som jord avløp, søn lys og vedlikehold av temperatur for å lette god spiring av tomat frø.

No comments:

Post a Comment