Thursday 6 October 2011

Vindusvask Solution

En ren house skaper sikkert en flott inntrykk. De fleste av oss lage konsistente innsats for å sikre at vårt hjem ser rent og presentabel. Et aspekt ved renslighet som krever mye oppmerksomhet er vindusvask. Smuss og støv på glasset vinduene kan sikkert ødelegge utseendet ditt hjem. Selv om markedet er oversvømmet med alle typer av vinduet renhold løsninger som skryter av gode resultater, har du også muligheten til å bruke en hjemmelaget vindu rengjøringsmiddel. Vel, du trenger ikke å bekymre deg for kostnadene, kan du bli overrasket over å se at de fleste av ingrediensene kan være tilgjengelig på hjemmet ditt. Bare litt innsats fra din del og du kan få glitrende vinduer som vil sikkert forbedre utseendet til ditt hjem.
Vindusvask Metoder
Eddik, Noen av vinduet renhold løsninger tilgjengelig i markedet ikke gir tilfredsstillende resultat når de forlater striper på vinduene. Hvis du ikke er fornøyd med vinduet renere, kan du prøve eddik til rengjøring vinduer. Du må prøve denne rimelige hjemmelaget vinduet rengjøringsmiddel som bruker bare eddik og vann. Det er en av de beste vinduet rengjøringsmiddel. Vinduene vil skinne og du ville ikke å skall ut mye penger. Metoden er enkel.
Du må legge en kopp vann til 4 kopper eddik. Du kan spray dette hjemmelagde vinduet vaskemiddel på vinduene og bli kvitt skitne merker eller fingeravtrykk. Du kan også prøve en annen metode. Rundt ¼ kopp hvit destillert eddik kan kombineres med to kopper vann og ½ teskje av flytende såpe. Før du vasker vinduet, bruk en fuktig klut å bli kvitt skitt rundt vinduskarmer eller ramme. Så spray denne løsningen på vinduene og gni med en myk svamp. Bruk vann for å rengjøre glass og tørk den med en ren, lofri klut eller en sammenkrøllet avispapir. Les mer på rengjøring med eddik.
Rubbing Alcohol; Hvis du har tøff flekker på vinduene, kan du også bruke teknisk sprit for vindusvask. Du trenger bare å få tak i teknisk sprit, ammoniakk og en flytende oppvaskmiddel. Tilsett 2 kopper gni sprit, en halv kopp med ammoniakk og 1 teskje av flytende såpe til vann. Spray denne løsningen over vinduene og gni over flekkene. Når flekkene er borte, tørk av vinduene med en lofri klut. Les mer på teknisk sprit bruker.
Sitron, sitronsaft kan også være til stor hjelp når det gjelder renhold skitne vinduer. Lemon er en naturlig rengjøringsmiddel og du kan trygt bruke den til å rense vinduer. Å gjøre denne løsningen, klem saften fra 2 sitroner og filtrere det å bli kvitt noen papirmasse. Legg hvit destillert eddik og 4 kopper vann til sitronsaft og miks dem godt. Spray denne løsningen på glasset og gni over flekkene. Tørk den med en myk klut.
Cornstarch; Du kan også prøve et annet vindu rengjøringsmiddel som har cornstarch som en av ingrediensene. For dette trenger du 2 spiseskjeer cornstarch, ½ kopp ammoniakk og ½ kopp hvit eddik. Legg disse ingrediensene til 1 liter varmt vann. Rør det godt slik at ingen klumper igjen og cornstarch er skikkelig oppløst. Bruk denne løsningen til vinduene. Gni over flekkene og bruke en fuktig svamp til å tørke av vinduene.
Les mer på:; Hjemmelaget Vindu Cleaner; Vindusvask Oppskrift; Husholdningenes Rengjøring Tips: Nå som du vet hvordan å lage et vindu rengjøringsmiddel hjemme kan du prøve ut noen av disse løsningene for å holde vinduene rene. Så, hva venter du på? Bruk en hjemmelaget vindu renhold løsning for å få rent og glitrende vinduer.

No comments:

Post a Comment