Friday 28 October 2011

Grov Hair Treatment

Administrere og temming grovt hår er ikke bare utfordrende, men kan også være ganske frustrerende og skremmende. Grov håret er utsatt for tørrhet og brudd og kan gjøre livet veldig irriterende for en person. Strukturen på håret; være seg silkemyk eller grove avhenger av størrelsen og formen på hårsekken. Genetikk bestemmer størrelsen og formen på hårsekken og går i arv gjennom genene. De av oss sliter med grove hår har score til spørsmål om tørt og grovt hår behandling for eksempel hvordan å temme den, hvordan du får det til å vokse, hva slags produkter ville passe håret, osv. La oss ta en titt på noen av disse søk! Les mer på grove krøllete håret.
Hvordan Treat grovt hår
Mens sjamponering grove hår, bør man massasje sjampo godt inn i håret røttene og la skummet å finne sin kurs til endene. En bør også gjelde balsam, som hjelper smører håret fibrene og hindre dem fra uttørking og bryte. Lotionen bør påføres midtveis oppover hele veien til håret tips. Sjamponering suger ut alle naturlige oljer og fuktighet innhold fra håret, får den til å bli enda mer tørt og krusete. Kremer bør brukes til håret for å fylle den tapte naturlige oljer. Med grove hår, er en enkel regel som skal følges vanlige fuktighetsgivende og condition av håret. Videre med grovt hår unngå å bruke en børste håret, i stedet bruke en kam for å stimulere utgivelsen av naturlige oljer i hodebunnen. Unngå også å blåse tørke grove hår, som det fører til at håret tekstur til å bli enda mer grov. Les mer på tørt krøllete hår.
Hvordan Grow Coarse Hair Long
For grove hår til å vokse, må man klippe ens håret regelmessig, minst én gang i måneden. Trimming vil bli kvitt delt ender og over-bearbeidet endene som vil føre til at håret blir frizzy. Det gjør også unna med blindveier, gir håret et sunnere utseende og vil også styrke generelle håret helse. I tillegg hver gang du går ut, er det viktig å beskytte håret mot sol og vind. Varmen fra solen og blåser vind gjør at håret tørke ytterligere, splittet og bryte. Derfor er det viktig å dekke hodet med et skjerf eller klut når man er utendørs. Les mer om hvordan du tar vare på krøllete hår.
Hvordan velge produkter for grovt hår
TV bombarderer våre sinn med så mange reklame av hårpleieprodukter, at det forlater våre sinn rotete. Vi bare ser ut til å få enda mer forvirret! Så hva slags produkter bør vi få for tørt, krusete, grovt hår? Mens velge hårpleie produkter for grovt hår, se etter grovt hår behandling produkter høyt i naturlige kremer, som vil tilstanden ens hår og fukte det. Les mer på shea smør for hår eller til kremet eller organiske shampoo. These sjampo glatte håret fibre og gi det en glans. Tykk fløte kremer med tilstrekkelige mengder av vitaminer er også bra for grovt hår. Unngå bruk av produkter med kjemikalier eller alkohol og holde unna curling strykejern og rette strykejern, som de skade håret tekstur enda mer. Dessuten unngår gelé og hårspray som de tørker håret.
Les mer på:; Best Shampoo for krøllet hår, Best Conditioner til tørt hår, Cute frisyrer for krøllet hår; En skikkelig hår tannpleierutine bestående oljebehandlinger, sjamponering, fuktighetsgivende, condition, osv. bør utføres på jevnlig basis. Etter å ha sagt dette må ikke glemme viktigheten av mat og vann inntak. Enhver form for grovt hår behandlingen må suppleres med riktig kosthold og vann. Selv man ikke kan oppnå en silkeaktig, bouncy frisyre, kan man definitivt få sin krusete og grovt hår til å se penere!

No comments:

Post a Comment