Wednesday 19 October 2011

Øyeglasset Lens Reparasjon

Briller er mye utsatt for å få riper eller skadet på andre måter. Uansett, hvis du klare det med optimal pleie, de små riper er bare uunngåelig. Du kan være å ha en endelig ser dyrt ramme med den beste typen linser, men riper kan føre til uklare visjoner og hvis ignoreres, kan disse ytterligere øker øyeproblemer. Mens noen bruker briller for synskorreksjon, noen bare satt på disse for å legge til at stilelementet til ansiktet. Hva kan være grunnen til å bruke disse, må du fikse øyeglasset riper i tide. Så, kan du bare gå til optikeren for brillerens ripe reparasjon og betale ham anklagene. Høyre Vel, la meg fortelle deg at brillerens reparasjon kan gjøres hjemme selv. Ja, enten det er en plast, glass eller polykarbonat linse, kan du definitivt få riper ryddet av. Her er hvordan.
Hvordan Reparer Eyeglass Lens?
Før du starter å lese fastlagt brilleglass scratch repareres, må du kontrollere objektivets garantiperioden. Det meste av linsene kommer med garanti av et år. Dersom varigheten er ennå ikke over, bare ta øyeglasset til optikeren. Det er også en god idé å få linsen erstattet istedet for å reparere den, hvis det er utskifting garanti. Husk at jeg prøver å fjerne riper selv vil gjøre at garantien ugyldig. Så sjekk først garantiperioden. La oss gå videre å vite om hvordan å reparere brillerens.
For glass eller Polykarbonat linse; Start brillerens reparasjon med tannkrem din. Ja, ta en ert størrelse beløpet på ditt vanlige tannkrem og bruke den på brilleglass. Kontroller at du bruker en ren, myk bomullsklut til dette formålet. Gni den inn i riper med samme klut. La den stå en stund på linsene. Nå, ta en ren og myk bomull klut, dempe den med kaldt vann og bruk den for rengjøring av objektivet. Etter at tannkremen er fjernet helt, tar et tørt stykke myk klut og tørk øyeglasset linser. Hold øyeglasset foran lyskilden og sjekk om alle riper slettes.
For plast Lens; Start brillerens scratch reparere ved å rense linsen grundig med en fuktig klut. Kontroller at den er grundig rengjort. Tørk den med en tørr, myk klut. Påfør etsing kremen over brilleglass med en bomullspinne. Pass på at det dekker alle riper både linser for beste brillerens reparasjon resultater. Nå tar en ren, bomull klut, dempe den med kaldt vann og bruk den til å rengjøre brilleglass grundig. Brillerens scratch reparasjon er ferdig, bare sjekk ut.
I tillegg til disse metodene for brillerens reparasjon, kan du også kjøpe en brillerens reparasjonssett. Følg instruksjonene fra produsenten, og bruk det til perfekt reparere riper. Selv brillerens reparasjon er en enkel oppgave, kan du ikke alltid får den ønskede resultater. I større saker, det er best å erstatte linsen og nyte god visjon. Brillerens erstatning er en vanskelig oppgave, best gjøres av en profesjonell som litt feil justering kan føre til feilaktig eller tåkesyn. Etter den rette rengjøringsmetoder brillene som bruker myk bomull klut, håndterer det med omhu og plassere den i tilfelle når ubrukte er best måten å beholde brillerens scratch gratis.

No comments:

Post a Comment