Monday 3 October 2011

Leather Møbler Dye

Farging skinn er en mye brukt teknikk for å skjule ujevnheter på en lær overflate. Farging av skinn til å endre sin eksisterende farge og gi den et nytt utseende er også en populær idé. Det finnes ulike farger og typer skinn fargestoffer tilgjengelige i markedet der du kan velge ett henhold til ditt valg. Skadet eller gamle møbler i skinn kan man straks krydret med skinn fargestoffer. Men husk at det å velge riktige møbler i skinn fargestoff er det primære trinnet i denne øvelsen. Kontrollere de ulike merkevaren anmeldelser på nettet er definitivt nyttig i å plukke riktig produkt som vil være trygt å bli brukt på noen av skinnvarer. Velge den perfekte skyggen er også en viktig oppgave. Mange ganger, folk velger for to farger av fargestoffer og kombinere dem til å danne den ønskede skyggen. Så, hvis du er ivrig etter å vite hvordan å farge skinn møbler, her er framgangsmåten som skal følges.
Prosedyre for Farging Leather Møbler
Trinn 1: Start prosedyren av lær farging ved utarbeidelsen av skinn overflaten. Du må i utgangspunktet fjerne den eksisterende finish og rengjør den for å bli kvitt smuss og olje. Du kan kjøpe en skinn Bearbeidelse for denne oppgaven, og gni en klut dynket i det samme på skinnmøbler. Dette produktet er også kjent som skinn deglazer. Anvendelse av dette vil sikre at skinnmøbler farging kan gjøres perfekt og hele øvelsen gir deg de beste resultatene. Nå, la skinn tørke.
Trinn 2; Hvis det er noen sprekker eller slitemerker på overflaten sanden de bruker et fint sandpapir. Nå dempe dette skadede området med en fuktig svamp. Få en nøytral fargestoff og påfør et strøk av denne for å dekke skaden. Du kan velge ett beige buff eller hvite skinn farge til dette formålet. Kan du i stedet prime denne overflaten med en sealer. La den til tørking.
Trinn 3: Jevnt vått lær overflaten ved hjelp av en vanndusj eller en våt svamp. Nå er det på tide anvende skinnmøbler fargebad. Så starter bruk av fargestoff med en myk børste. Bruk lange, milde slag. Ikke overlappe slag for å sikre et vanlig utseende. La dette strøk tørke helt før du går for neste strøk. Husk å bruke to lyse strøk i stedet for en enkelt dypt farget strøk. To strøk vil sørge for at hele overflaten av møbler er dekket ordentlig. Ikke bli ivrig, tørking er en viktig del av prosedyren for å få den selv ser.
Trinn 4; Her er det siste trinnet av lær møbler farging prosedyre. Ta en myk klut og buff overflaten. Nå tar et skinn etterbehandling sammensatte og spray det jevnt over farget overflaten. Dette vil bidra til å beskytte utseendet på din favoritt stykke lær møbler. These utførelser er klare til bruk og kommer i spray flaske. Sprøyting det er den beste måten å applikasjon for å få en enda utseende. Vel, er farging jobben gjort!
Les mer på:; Leather Møbler Care; Leather Tanning Process: Hvordan til Tan Leather; alltid huske at du bruker samme farge av fargestoff på ulike typer skinn vil gi ulike resultater. Så vær forsiktig når du bruker fargestoffer. Å ta en lappetest er alltid en smart idé for slike prosjekter. Mens valg av møbler i skinn fargestoff, eksperimentere med ulike farger som passer med resten av interiøret i hjemmet er en flott idé.

No comments:

Post a Comment