Monday 17 October 2011

Dark armhuler

Mørk armhulene kan forårsakes av ulike faktorer. Hva kan være årsaken, kan det være ubehagelig å ha på ermeløse skjorter og topper eller stropper, hvis du har mørke armhuler. Selv om kan det være mer fremtredende i lyshudet mennesker, selv de med brun hud kan finne det pinlig å avsløre mørke armhuler. La oss ta en titt på noen av de vanligste årsakene for mørke under armene og den populære hjem rettsmidler for denne tilstanden.
Dark armhuler Årsaker
Det kan være ulike årsaker til mørke armhuler. Det kan skyldes regelmessig bruk av hår fjerne kremer, som inneholder kjemikalier som kan irritere huden. Regelmessig barbering av armhuler er funnet å være en vanlig årsak til mørkere i huden i det området. I noen mennesker, voksing kan også føre til denne tilstanden. Akkumulering av døde hudceller i armhulene kan være årsak til mørkfarging av hud. I noen tilfelle kan dårlige hygieniske rutiner føre armene infeksjon, som igjen resulterer i hud misfarging. Dark armhulene er også sett hos personer med overdreven svette armhuler og de som bærer trange klær. Det kan også hende at kjemikalier og alkoholinnhold i deodoranter, kan irritere huden og føre til denne tilstanden. Selv arvelighet er en faktor, som ikke kan utelukkes som årsak for mørke armhuler. De som er overvektige kan oppleve en tilstand som kalles "acanthosis nigricans ', som er preget av mørkfarging av huden i armhulene, lysken og nakken. Så, kan mørke armhuler være forårsaket av noen av de ovennevnte sa grunner. Les videre, for mer informasjon om mørke armhuler behandling og hjem rettsmidler.
Dark armhuler Solutions
Hvis du tar en titt på de ulike årsakene for mørke armhulene, er det klart at de fleste av dem kan unngås, og tilstanden kan forebygges til en viss grad. Hvis mørke armhulene er forårsaket av produkter, som, deodoranter, hår fjerning kremer, etc, kan du unngå å bruke dem. Hvis årsaken er barbering eller voksing, så kan personen som velge permanent hårfjerning metoder. I tilfelle av døde hudceller bygge opp, kan regelmessig peeling være til stor hjelp. Bortsett fra det, bruker bomull klær, drikke mye vann, redusere vekten (for overvektige personer), osv., kan være gunstig. For forholdene, like, infeksjoner i armene, må man søke legehjelp, noe som også er uunngåelig, hvis noen er etter som det klør og ømhet i området, sammen med hud misfarging.
Dark underarmer Behandling og Rettsmidler
Hvis du ønsker behandling for mørk under armene, må du nærmer deg en hudlege. Legen vil foreslå armhulen peeling, noe som er en metode for å fjerne det ytterste hudlaget ved hjelp av en peeling løsning. Når peeling er gjort, kan legen be deg om å bruke blekemidler på armhulene, hver kveld. Under armene bleking er en annen metode brukes for behandling mørke armhuler. Mens, er det en vanlig praksis å bleke av armhuler, som per hudleger, folk med mørk hud i armhulene har å bleke området etter peeling bare. Så, er det alltid bedre å nærme seg en hudlege for en slik behandling.
Bortsett fra de ovenfor sa behandlingen, er det mange mørke armhuler hjem rettsmidler også. Den vanligste blant dem er sitron, som kan brukes i mange ulike former. Det sies at blekemidler i sitron kan lette huden. Sitronskall pulver er blandet med gram mel og en klype gurkemeie pulver å lage en pasta, som er brukt på armene. Det må skylles av, når det blir tørt. Gni forsiktig med lim, mens skylling. Dette har gjentas minst en eller to ganger i uken. Du kan også bruke sitronsaft med honning og sukker for å gjøre en masse for underarm søknad. Litt varm blandingen, før påføring og skyll av etter tyve minutter. Mens, bruker noen mennesker natron å bli kvitt misfarging av huden, noen andre bruker kokos olje. Før du bruker noen av hjemmet rettsmidler, sørg for at du ikke er allergisk mot ingrediensene.

No comments:

Post a Comment