Monday 30 April 2012

Tørt hår Tips

Med de krevende livsstil som vi fører, har hårpleie blitt viktig. I stedet har vi en tendens til å misbruke vårt hår ved å utsette det til harde hår produkter og behandlinger, som får dem til å tørke ut og bli skadet. Så vi kjøper flere produkter å ta vare på tørt og skadet hår, men dette bare skader håret videre. Hva er løsningen på dette problemet? Disse tørt hår tipsene vil fortelle deg hvordan du vare på din Kronen på verket og gjenopprette dens naturlige glans.
Dry Hair Care Tips
Når våre håret er utsatt for slike tøffe behandling, er det bundet til å gi opp noen gang. Det begynner å se halte, vises tørr og usunn. Du må bruke litt tid og krefter på å bringe den tilbake til sin opprinnelige selv, og dette kan gjøres ved å følge disse tørre hårpleie tips.
Condition og Deep Conditioning
Her, ikke condition ikke refererer til butikk-kjøpte, kjemiske rik produkter. Det refererer til naturlige produkter, som ikke ytterligere skade håret ditt. Følg noen av disse tipsene som du finner passende, for hver hårvask rutine, for å bli kvitt tørt hår. ; Olje håret på jevnlig basis. Mange av dere viker unna denne prosessen grunner kjent for dere, men det er den beste metoden for å bringe tilbake din naturlige glans. Sørg for at du strøk håret, rett opp endene, med enten oliven, mandel, eller kokos olje, og at hodebunnen er også grundig massert med olje. Denne framgangsmåten får også den naturlige oljen kjertler i hodebunnen jobbe, slik at tørt hår er ikke noe problem lenger. La det stå over natten og vask håret med en mild shampoo, etterfulgt av et passende balsam neste morgen. ; Ta ca to dråper safflower olje i hendene, og gni den over håret ditt, helt opp til endene. La den stå på, og merke forskjellen det vil gjøre til tørt hår. 2 dråper olje vil ikke vise, og det er trygt uten å ha håret ser klissete. , En av de beste tipsene for veldig tørt hår, er å bruke eddik som en conditioner. Kombiner en del eple cider eddik til sju deler vann, og skyll håret med den etter en vask. Dette reduserer sakte tørrhet og gir en naturlig glans til håret. ; Mange har funnet øl for å være en flott middel for å eliminere tørt hår. Alt du trenger å gjøre er å helle ca en halv boks med øl på håret etter at det har vært shampooed. La det være i noen minutter, og deretter skylle den ut med vann. Hvis du føler øl bare ikke fungerer, kan du følge opp ølet skyll med bruk av en mild balsam. ; Egg er også stor for tørt hår pleie. Kombiner 3 egg, 2 ss olivenolje, og 1 ts eddik sammen. Påfør hele denne blandingen på håret, fra røttene til tips. Dekk til håret med en plast dusjhette i ca tretti minutter. Følge det opp med din vanlige sjampo og condition rutine. , Avokado og banan most sammen er en annen stor conditioner for tørt hår. 1 av hver kombinert sammen, fordelt på håret for en time, og deretter skylles vekk er sikker på å bli kvitt din tørt hår problemer. ; Du kan også lese denne artikkelen på best balsam for tørt hår.
Hindre ytterligere skade
Hvis håret ditt er alvorlig skadet og tørt, det er få ting du er nødt til å gi opp i noen tid, bortsett fra å følge de ovennevnte behandling prosedyrer. Følg disse tipsene for skadet tørt hår, noe som vil sakte ta håret tilbake til sin opprinnelige skinnende selv. ; Forkast kjemiske-rike hår produkter. Kjemikalier i hår produkter er svært harde, og pleier å gjøre mer skade enn godt. Dette inkluderer shampoo og balsam. Hold dem unna, i alle fall til du kvitte deg med alle tørrhet. Velger en mild shampoo og balsam, og holde seg borte fra klar sjampo. Sats på kremet sjampo i stedet, uten alkohol. En annen sak er opptatt av er hvor mye sjampo og balsam du bruker. Ikke hell ut så mye shampoo og balsam som du vil på håret ditt. Et beløp på størrelse med et kvartal er nok til å ta vare på håret ditt. ; Ingen flere hår behandlinger. Hold unna hårføneren, glattejernet, håret curler, og noen andre produkter som avgir varme som skal brukes på håret. Varm strimler håret av sin naturlige fuktighet og etterlater den ser kjedelig og trist. Unngå også å bruke for mye tid i solen, så den harde solstrålene kan også forårsake alvorlig skade på håret. Hold hodet tildekket mens du reiser. ; Ikke bruk hårfarge eller blekemiddel på håret ditt hvis det er tørt og skadet. Det er den verste måten å behandle håret ditt når den henger på hver dråpe av fuktighet for å overleve. Selv håret tørt og bleke har en effekt som ligner på hår produkter som er kjent for å skade håret. ; Børst håret mindre hvis det er tørt og skadet, så det er mest sårbare på denne tiden, og er bundet til å føre til brudd hår og håravfall. Hold børsting minimal, og bruke et bredt tannet kam for dette formålet. Unngå å børste håret når det er vått. I stedet, børste den før vask. På den måten vil det floke mindre etter vask. ; Slutt, unngå junk food, og spise mat rik på proteiner, da disse er naturlige kilder som reparerer skadet hår. ; For mer informasjon om tørt hår tips, kan du ta en titt på:; Tørt hår Solutions; Treatment for Dry Hair; Slik reparerer skadet hår; sunt hår tips; Følg disse tipsene tørt hår, spesielt de hvor du må gi opp på din favoritt hår styling produkter, kun inntil skadet og tørt hår er erstattet av sin naturlige selv. Etter det, kan du bruke disse produktene, men på en begrenset måte, og mens du bruker de ovennevnte behandlingsmetodene minst en gang i uken, for å holde håret sunt, skinnende og vakre!

No comments:

Post a Comment