Sunday, 29 April 2012

Kondensator Rengjøring

Når du snakker om vedlikehold av kjøleskap og klimaanlegg, en av de mest avgjørende tingene er å holde kondensatoren ren. Spoler i kondensatoren blir tilsmusset med støv og skitt hvis ikke rengjort og det påvirker funksjonen av kjøleskapet eller klimaanlegget. Ringe en profesjonell å reparere dem etter at de er i en veldig dårlig tilstand kan vise seg å være en skikkelig bulk på lommene. Rengjøring av spoler regelmessig derfor hjemme er den perfekte løsningen. Kondensator rengjøring er ikke i det hele tatt en skremmende oppgave. Vil du vite hvordan? Brace selv!
Kjøleskap Kondensator Rengjøring
Clean Up # 1; Før du fordype deg i et elektrisk apparat og spesielt noe som et kjøleskap, er det ekstremt viktig å slå av kjøleskapet og koble den fra strømkilden. Hvis du er skeptisk til maten går dårlig, er det ingen grunn til å være bekymret, fordi det ikke ville være tilfelle. Selv om kjøleskapet er slått av, kjøling som allerede har skjedd vil holde maten fra spoiling. Les mer på kjøleskapet ikke kjøling.
Clean Up # 2; Når du har slått av strømmen på kjøleskapet, vil du finne en grill som dekker panel nederst fremre delen. Skru av eller fjerne dette panelet ved å klikke den av, kan du gjøre enten avhengig av innstillingen sin. Deretter finne en plug punkt for støvsugeren som du snart kommer til å trenge det.
Clean Up # 3; Du har allerede satt i støvsugeren, så bare slå den på. Bruk feste en tryllestav og munnstykke, din kondensator renhold utstyr for å rense ut alt støv og skitt samles under kjøleskapet. Bli kvitt så mye støv som du kan fra kondensatoren. Munnstykket vedlegget vil være mer nyttig i å rense spolene. Les mer på kjøleskapet feilsøking.
Clean Up # 4; Når du er ferdig med sløyfer, sjekk ut dekselet som også ville være skitne. Rens ristene fra at dekkplate. Hot bleke vann vil gjøre underverker å rengjøre platen. Før du re-installere dekselet la det tørke.
Clean Up # 5; Vel, gratulerer! Du har nå oppnådd kondensator rengjøring med hensyn til et kjøleskap. Du har nå bare å skru av kjøleskapet på! Det er det!
Nå som vi har behandlet kjøleskapet kondensatoren, er det en god tid for å se kondensator rensesystem for et klimaanlegg.
AC Kondensator Rengjøring
Clean Up # 1; Normalt kondensatorenheten av klimaanlegget ville være utenfor huset, og så alle rester fra trærne og svevestøv er bundet til jord kondensatoren. Så, hva du trenger å gjøre er å først klare av gresset, vinranker eller ugress som kan ha flankert kondensatorenheten. Luftstrømmen kan bli hindret av det.
Clean Up # 2; Nå er satt til å rengjøre kondensatoren. Få tak i kommersielle coil renere. Du ville få det når som helst maskinvare og kjøleskap forsyning butikken. Spyl rent spolen og la spolen tørke. Dette var første skritt med hensyn til ac kondensator rengjøring. Les mer på klimaanlegget problemer.
Clean Up # 3; Nå rense finnene med myk børste for fjerning av smuss. For å nå dem skikkelig, må du kanskje skru og sette til side det beskyttelsesgitter. Unngå å bruke vann for rengjøring av finnene. Disse finnene er laget av lys-gauge aluminium, slik det anbefales å være ekstra forsiktig med dem.
Clean Up # 4; I tilfellet finnene er bøyd, rett dem med hjelp av en fin kam. Det kammen er utformet på en måte at den glir inn mellomrom mellom finnene.
Clean Up # 5; For å sikre at konkrete puten som kondensatoren hviler er nivå, bare sjekk det en gang. Hvis den ikke er i vater, holde vater front til bak og deretter side til side på toppen av kondensatoren enheten. Løft puten med lirke bar hvis puten ikke ville rikke seg lett. Force grus eller stein under betongen for å gjøre puten nivå. Les mer på sentral klimaanlegget feilsøking.
Luftkjølt kondensator rengjøring må betales ekstra oppmerksomhet med hensyn til kondensator rengjøring. I tillegg til det, er metoden ovenfor gjelder for sub zero kondensatoren rengjøring også.
Det er her jeg logger av! Ta godt vare på kjøleskapet og ac kondensatorer og chill!

No comments:

Post a Comment