Saturday, 14 April 2012

Paraben Gratis Shampoo

Paraben er en gruppe konserveringsmidler som ofte er lagt for å hemme bakterievekst. Det er en vanlig ingrediens i matvarer og hudpleieprodukter som sjampo, kremer, er deodoranter etc. paraben naturlig finnes i enkelte matvarer som blåbær. De kjemisk syntetiserte paraben har samme molekylære struktur som det naturlige paraben, men er forskjellig fra naturlig paraben på mange måter. Når fortæres, er paraben brutt ned av fordøyelsessystemet, og dermed oppheve dens potensiale til å indusere farlig effekt. Imidlertid er paraben brukes i hudpleieprodukter direkte absorberes av huden og er ikke brutt ned. Dette kan føre til flere helseproblemer. På grunn av helsemessige bekymringer knyttet til det, er paraben gratis produkter blir introdusert i markedet. Paraben gratis shampoo er et slikt produkt som blir mye populære i disse dager.
Hvorfor Gå for paraben gratis Shampoo
Paraben er veldig billig og effektivt kontrollerer veksten av mikrober. Fram til nå, ble det også vurdert trygt ingrediens for hudpleieprodukter. Dette forklarer den utstrakte bruken av parabener i flere produkter. Men, som nevnt ovenfor, er paraben en potensielt farlig ingrediens. Det forstyrrer det endokrine funksjonen ved å etterligne østrogen hormonet i kroppen. Hormonell ubalanse kan spille ødeleggelse i kroppen. Det er også kjent for å påberope allergisk reaksjon hos noen mennesker. Den farligste effekten av paraben kommer i form av kreft. Paraben er kjent for å ha blitt funnet i vev av brystkreft tumor. Dermed har sin tilknytning til brystkreft raskt falt etterspørselen etter paraben sjampo og andre produkter. Unødvendig å si, er folk nå velger for paraben gratis versjoner av sjampo og hudpleieprodukter. Mer om paraben gratis kosmetikk.
Alternativer for paraben i paraben Free Shampoo
Konserveringsmidler er avgjørende for å forlenge holdbarheten av produktet. Selv organiske paraben fri shampoo består av konserveringsmidler, ellers holdbarheten vil redusere til dager. Derfor, ikke paraben gratis sjampo innebærer ikke at det er uten konserveringsmiddel. Disse sjampo bruker ofte ulike naturlige ingredienser, som lindre problemene knyttet til paraben bruk. Grapefruktkjerneekstrakt, sorbinsyre, vitamin E, Germall pluss, kaliumsorbat er ingrediensene som effektivt erstatter paraben i paraben gratis sjampo. Vitamin E brukes i shampoos at målet skadet hår, mens grapefruktkjerneekstrakt er mer egnet for farget hår for å beskytte fargen. Most paraben gratis sjampo bruker en kombinasjon av disse ingrediensene for å produsere bedre resultater. Den beste paraben fri shampoo er den som forbedrer helsen til håret og hodebunnen, og ikke harskne i lang tid.
Hvordan finne paraben Free Shampoo
Paraben gratis shampoo, men populære, ikke kan være lett å komme over. Du må kanskje gjøre en omfattende etikett lese før du oppdager en paraben fri shampoo. På etiketten, vil du finne paraben oppført som ett enkelt ord, sammen med sin kombinasjon av alkohol, for eksempel Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben og butylparaben. Merket som ikke inkluderer noen av disse forbindelsene kan tas for en paraben gratis produkt. Hvis du ikke ønsker å gå for en møysommelig jobb med etikett lese, kan du bare kjøpe en shampoo fra et kjent selskap som er kjent bare å bruke naturlige ingredienser. Men saker troverdigheten til selskapet mye i dette tilfellet, som du ville være blindt går for navnet på selskapet. Mens leter etter paraben gratis sjampo, også se opp for en som er fri for kunstige konserveringsmidler. Les mer på hårpleieprodukter.
Kjøpe bare ett paraben gratis sjampo er ikke nok. Pass på at den alternative ingrediensene har minst potensiale til å indusere allergi eller irritasjon.

No comments:

Post a Comment