Wednesday 18 April 2012

Cute Long frisyrer

Selv om du kanskje tror at å opprettholde langt hår er ganske vanskelig og tidkrevende, det beste med å ha langt hår er at det kan bli stylet i så mange forskjellige måter. Du kan bruke det lange håret enten opp eller ned med vakre resultater. Hvis du liker å ha håret ned, så kan du enten blåse tørt det rett for en sofistikert og skarpe blikk eller opprette volum ved hjelp av krøller. Cute lange frisyrer med spretne krøller som skinner med helse, ser tiltalende for et parti eller en stor begivenhet. Hovedproblemet med langt hår er at det kan se litt flat og slapp, hvis den ikke er stylet riktig og hvis håret er naturlig tynn. Det beste middel for dette er å få et kutt som er lagdelt å gi inntrykk av mer volum og å bruke en god Volumizing sjampo og balsam. Her er noen søte lange frisyrer som du enkelt kan style hjemme. Mer om lange frisyrer.
Cute Long frisyrer for Girls
En veldig god søt lang frisyre som fungerer for alle hårtyper er løkker hestehale. En updo som hestehale, som feier all håret ut fra ansiktet, er et veldig ungdommelig og søt frisyre. For å få dette frisyre, må du først shampoo og pleie håret med en sjampo Volumizing og glans styrke conditioner. La håret tørke naturlig og bruke en Volumizing mousse til håret på kronen og en glans serum hele tiden håret ditt. Blås tørt hår rett ved hjelp av en kraftig hårføner satt til middels varme og en åre pensel. Når håret har blitt blåse tørket rett, lage en kort side del og feie alt håret over en side. Nå gjør en del som går over fra øre til øre og skiller håret i to seksjoner, foran og bak. Trekk håret som er bak delen inn i en lav hestehale, og trekk det å danne en myk loop. Skyv håret i ditt kronen litt slik at den danner en pouf. Spray litt hårspray og din søte lang frisyre er klar. Les mer om hestehale frisyrer.
Cute Long frisyrer med Bangs
Bangs er en direkte måte å gi håret en makeover uten å gjøre store endringer i lengden på håret ditt. Det er mange flotte stiler som du kan lage med smell som passer for ansiktet type. En veldig hakkete bang som er sett sported av Reese Whitherspoon er egnet for deg hvis du er en hjerteformet ansikt med en fremtredende kjeven. En lang frisyre med svingte smell passer for personer som har en stor panne og en lang ansikt. Her er en enkel søt lang frisyre med side smell. For denne frisyre, vil du først shampoo og pleie håret med en avklarende sjampo og en skinne styrke conditioner. Påfør litt mousse i håret ditt og lage en ekstrem side skill mot håret ditt. Skille smell i enkelte seksjoner og føn med hjelp av en tørketrommel og en åre pensel. Bruk padle pensel for å sikre at smellene er rette. Nå skiller gjenværende håret i 2 "seksjoner og føn dem rett. Med hjelp av en lang barreled krølltang, curl resten av håret i myke krøller slik at de faller forførende rundt skuldrene. Påfør en lett tåke av hårspray for å holde dine søte lang frisyre på plass.
Les mer på:; Long frisyrer Med Bangs; Cute frisyrer for langt hår, lange frisyrer: Long Hårklipp, Så, dette var alt om søte lange frisyrer og hvordan du kan lage dem hjemme. Alltid sørge for at din frisyre ikke utdype for eller vil du bruke mye tid å lage den. Langt hår som skinner med helse er lettere å style og ser mer attraktive også.

No comments:

Post a Comment