Saturday, 7 April 2012

Hemp Bruker

Selv om, betegner hamp den myke, holdbare fiber stammer fra planter som tilhører slekten Cannabis, kan det også referere til plantene selv, spesielt, Cannabis sativa. Disse plantene har mange forskjellige bruksområder, de viktigste er produksjon av fiber. År med selektiv avl resulterte i ulike varianter, som kan gi, god kvalitet fibre. Når plantene dyrkes utelukkende for fiber, er de plantet så tett, at stilkene blir høyere og tynnere med lange fibre. Slike planter høstes før blomstring, fordi kvaliteten på fibrene i anlegget synker, med blomstring. Disse stammer av hamp planter er klippet om to til tre centimeter over bakken. De blir stående på bakken, for et par dager, for å tørke. Etter det, stammer den hamp er behandlet for å skille fibrene. Fibrene vokser utenfor Woody kjernen av stammen og kan ha en lengde på rundt 3-15 meter. I dag er spesielle maskiner ansatt for denne oppgaven og denne prosessen kalles termisk mekanisk masseproduksjon. Dette fiber produsert av hamp er også kjent som hamp og brukes til ulike formål. La oss ta en titt på noen av hamp bruker.
Hemp Fiber Bruker
Som nevnt ovenfor, den viktigste blant de mange bruker av hamp er produksjon av fiber. Arkeologiske bevis antyder at hamp har blitt brukt av mennesker fra steinalderen i seg selv. Det har vært antatt at hamp fiber har blitt brukt av gamle folk for å lage ulike produkter, som, klær, papir, tau, sko, osv. Med tiden kom folk opp med mange sikringer av hamp. I dag, hamp fiber er en av de mest verdsatte planteprodukter, som brukes til ulike formål. Følgende er en liste over hamp bruker. , En av de tidligste hamp bruker er dens rolle i produksjon av tau, som er kjent for både styrke og holdbarhet. ; En annen bruk av hamp fiber er som et stoff materiale. I begynnelsen var Levi Strauss jeans laget av hamp lerret. ; Hemp fiber brukes også for å lage papir. Det antas at papir laget av hamp har blitt brukt av mennesker fra et svært tidlig stadium, sannsynligvis, før oppfinnelsen av dagens papir av det kinesiske. ; Hemp fiber brukes også som byggemateriale. Hamp fiber brukes i produksjonen av kryssfiner, gips, isolasjon, drivning, taktekking, sement, forsterket drivning, etc. Betong, som er styrket med hamp fiber er kjent som hempcrete. ; Hemp fiber brukes også i produksjon av sammensatte paneler for biler. Sammen med hamp fiber, lin, glassfiber, etc., brukes for å gjøre dette produktet. , Nå, har du en grunnleggende idé om noen av industriell bruk av hamp fiber. Bortsett fra det, det er forskjellige annen bruk av hamp anlegget. Følgende avsnitt avtaler med de mange bruker av hamp anlegget.
Les mer på:; Hvordan Braid Hamp; Hvordan få Hamp armbånd, Hemp planten bruker
Vi vet alle at det viktigste bruken av hamp anlegget er i produksjon av fiber. Også de andre delene av planten brukes til forskjellige andre formål. La oss ta en titt på bruk av hamp frø, indre woody kjerne, etc.; Hemp frø er mye brukt til utvinning av olje, som brukes i produksjon av kosmetikk, oljebasert maling, etc. hamp frø olje bruker inkluderer sin rolle som matolje, og det sies å være rik på essensielle aminosyrer. Les mer på hemp olje: fordelene med hamp frø olje. ; Hemp frø også brukes til å fiske agn og i fuglen frø mix. Bortsett fra det, hamp melk, hamp tofu, etc., er også produsert fra hamp frø. ; Hamp frø kan også brukes til å produsere biodrivstoff. For dette formålet, er oljer i hamp frø og stilker brukes sammen med produkter fra gjæring av hele anlegget. ; Kjernen i stilkene av hamp planter er brukt som dyr senger eller for hagebruk mulcherfunksjon. Hamp planter er også brukt til ugrasbekjempelse og for rensing av jord og vann. ; Ovenfor sagt er noen av de vanlige og populære bruk av hamp fiber samt anlegget. Med så mange industri, landbruk og andre hamp bruker, er dette anlegget mye dyrket i ulike regioner over hele verden.

No comments:

Post a Comment