Friday, 27 April 2012

Spring Wedding Colors

Om det er noen sesongen at du ønsker å gifte seg i, ville du absolutt vil gå for bryllup temaer og farger som skulle være tilpasset den tiden av året. Velge bryllup farger for dekorasjoner, og temaet er uten tvil en av de vanskeligste oppgavene i bryllupet planlegging. Men med noen betraktninger i tankene, kan du bestemme passende farger som ville matche sesongen. Som våren sesongen antas å være en tid med gjenfødelse og vekst, er det den beste tiden å gifte seg. Og det er mange å-være-ektepar som stort sett foretrekker vårsesongen som en god tid å gifte seg.
Velge Spring Wedding Colors
Bryllup farger bør velges hensiktsmessig etter sesongen, og dette gjelder for våren også. Mens planlegging for et utendørs bryllup i våren, bør du tenke på våren bryllup fargekombinasjoner på kjoler, dekorasjoner, bakgrunn, sted, og alle andre viktige aspekter av bryllupet. En av de beste våren bryllupet fargen ideer er å velge en primær farge og legge til en rekke ulike nyanser av den aktuelle primære farge. Dette vil sikkert sette bryllup tema i orden. Et viktig poeng å merke seg er at du bør velge kun farger som er lettere. Ikke gå i for farger som er mørkere, som er ideelle valg for bryllup som skal avholdes i vintersesongen. Les mer på sommeren bryllupet farger.
Populære Spring Wedding Colors
I et flertall av bryllup holdt på våren, farger som lys rosa, sitron gul, himmelblå og andre lysere nyanser er populære valg. For å skape en varmere atmosfære i bryllupet, kan du legge til farger som mykt syriner og minty greener til dekorasjoner. En farge kombinasjon av hvit og rosa ville virkelig se vakker til bryllupet tema. Ivory og pastell grønt kan også betraktes som en god kombinasjon for våren bryllup. Et tema av lavendel og hvitt gir en rik følelse i bryllupet.
En kombinasjon av mørk grønn og pastell grønt er et godt eksempel på å bruke en primær farge med andre farger for aksenter. Coral som den primære fargen kan være egnet til stranden bryllup utført våren. Du kan også velge en kombinasjon av tre farger i dekorasjoner. De tre beste fargekombinasjoner er elfenben, lavendel og salvie, hvit, sjokolade, rosa, elfenben, rosa, salvie, og svak grønn, rosa, lavendel. Ved å gjøre dekorasjoner, er den beste måten for å legge farge til bryllupet for å inkludere i dekorasjoner blomster som er tilgjengelige i løpet av sesongen. Dette vil legge naturlig farge til bryllupet temaer og dekor. Les mer om populære bryllup farger.
Noen gode bryllup blomster er liljer, kirsebær blomstre, påskelilje, Forsythia, magnolia, osv. For å angi en bestemt farge tema i bryllupet seremonien, kan du informere de inviterte om fargen temaet du har bestemt deg. Med tanke på bryllupet farger, vil gjestene kle på passende, som vil gå bra med temaet. Du har også muligheten å inkludere en rekke ulike mønstre på bryllupet dekorasjoner, som swiss prikker, Gingham, plaids, og andre lignende design.
Les mer på:; Spring Wedding Ideas; Spring Wedding kjoler; Spring Wedding Flowers; I tenker på dekorasjoner, sørg for at alle sider av våren bryllupet farger, dekorasjoner og bryllup spillested gå bra med hverandre. Du kan velge hvilken som helst type av farger og nyanser, med mindre de er for mørke og ikke samsvarer med innstillingen.

No comments:

Post a Comment