Sunday, 22 April 2012

Fippskjegg Styles

Jeg vet ikke når og hvor det startet, men fippskjegg har blitt en absolutt raseri minst siden 80-tallet. Men for vanskelig å forstå, det fippskjegg, som navnet antyder er et skjegg som likner på en geit. En klassisk fippskjegg sport hovedsak hår på kanten av haken. Men hvis du er lei av å ha den samme gamle fippskjegg og leter etter et nytt utseende fippskjegg, vil følgende artikkel tar deg gjennom noen interessante og annerledes fippskjegg stiler. Les videre for mer på å vokse et skjegg.
Best fippskjegg Styles
Når jeg sier fippskjegg, det selvsagt følger de grunnleggende antagelse at det er en skjegg stil med ansikts hår på haken. Men det er masse ting du kan gjøre hvis du vil. Her er noen av de beste fippskjegg stiler.
The Classic fippskjegg, vi vet alle hva det er, men artikkelen vil se ganske ufullstendig uten å nevne dette, ville det ikke? Den klassiske fippskjegg har ansikts hår vekst på kanten av haken. Pelsen er vanligvis ment å være litt lengre, ca en tomme i lengde. Dette fippskjegg stilen er en av de mest populære skjegget stiler for menn, fordi, lar innse det, gjør det oss se bra ut og gir mye primærfaktor til våre haken, som det ellers ville aldri komme. Dessuten kan fippskjegg også effektivt skjuler en dobbel hake! Så ingen underverker der at fippskjegg er en så populær type skjegg. Den klassiske fippskjegg er ganske lett å vedlikeholde - det eneste du trenger å gjøre er å trimme den en gang i blant. Dette skjegget stilen ser bra ut når sidene er trimmet godt med en falming ansikts hårfestet og sentrum er lengre. The fippskjegg går bra med en bart også, og gir personen en veldig moden og voksen ut!
The Balbo, The Balbo er en ganske høy vedlikehold fippskjegg, som forbinder sjelen lappen ansikts hår til hår på haken. Den trenger også et godt trimmet bart å gå med det. I motsetning til klassiske fippskjegg, er bart og skjegg ikke koblet i denne fippskjegg stil og skjegget er generelt trimmet kort. Dette skjegget krever hyppige trimming i for at den skal se bra ut og som allerede nevnt, det krever også en godt trimmet bart.
Wide fippskjegg, Den brede fippskjegg er en annen en av de fippskjegg stiler som kan være litt for tidkrevende å vedlikeholde. Den brede fippskjegg sports godt trimmet skjegget som strekker seg fra den vanlige fippskjegg posisjon rett før vinkelen i kjeven. En godt trimmet barten går også godt med det. Du ville også være lurt å barbere den lille delen under underleppen din. Dessverre er dette en av de fippskjegg stiler som passer svært få mennesker.
Chin Strap fippskjegg, The hakereim er en av de mest populære fippskjegg stiler for afro-amerikanske menn. Haken stroppen fippskjegg kombinerer både haken stroppen, som er et tynt godt trimmet linje som går langs hele jawline og til slutt møter fippskjegg. Chin stropper gir generelt en veldig bra ser haken og dermed en godt trimmet fippskjegg virkelig går bra med en hakereim. Det er et ganske lite vedlikehold skjegg.
The Long fippskjegg, Det er flere lange fippskjegg stiler som gir deg mye kreativitet. Den lange fippskjegg kan være hvor som helst opp til en fot lang. Den lange fippskjegg som du sikkert funnet krever lite vedlikehold som helst, og du kan sikkert gjøre noen funky kutt over det å gjøre det ser bra ut. Den eneste haken er at det ser bedre ut med langt hår!
Les videre for mer om skjegget som passer deg best! ; Skjegg Styles for ansiktsform, skjegg stiler for menn; skjegg Grooming tips; Så dette var alt om fippskjegg stiler. Så finne ut den rette fippskjegg stilen for deg selv og vokse det!

No comments:

Post a Comment