Tuesday 3 April 2012

Scalp Akne

Ikke bare et fenomen blant tenåringer, de fleste voksne lider av uønskede kviser på forskjellige deler av kroppen - ansikt, bryst og rygg. Det finnes en rekke medisiner tilgjengelig på ditt lokale apotek som lover å behandle ulike typer av akne. Men hva gjør du når denne utgaven av akne er på hodebunnen? Selv kan hodebunnen akne høres unik, mange av oss har dem fra tid til annen. Som vår hår har en tendens til å dekke eventuelle sporadiske zit, som ellers kan være synlig i ansiktet eller brystet, får vi vite om dem når du pusser eller sjamponering vårt hår. Det tar ikke lang tid for hodebunnen akne å formere seg og bli irriterende vondt, ubehagelig mens blåse tørking eller vaske håret, og bli infisert. I likhet med zits funnet på ansiktet og andre deler av kroppen vår, hodebunnen akne kan være håndterbart, hvis handlet deretter. Artikkelen vil forklare hvordan hodebunn akne behandling er fulgt når du har forstått dens årsaker og symptomer.
Scalp Akne Årsaker
Selv om hodebunnen akne ligner på vanlige ansikt eller rygg akne, det er ikke veldig vanlig. Hvis noen lider av det, har en tendens til at huden naturlig å produsere et lag med olje som kalles sebum. Denne beskyttende lag forbereder sin vei mot hudens overflate gjennom porene, døde hudceller, og overflødig olje dannelse. I dette fanget sebum området, bakterier får en sjanse til å formere seg raskt og danner pre-kvise, hodebunn akne symptomer. Som pre-kvise begynner å vokse seg større, blir det whiteheads eller hudormer. En av dem får så hoven og blir rød, og til slutt får du din egen zit i hodet.
En av de største problemene med hodebunnen akne er tap av hår. Hodebunnen akne og hårtap går hånd i hånd som soppinfeksjon i hodebunnen hjelpemidler sistnevnte. Imidlertid er fullstendig baldness utelukket. I tillegg til hårtap, hodebunn akne symptomer inkluderer blokkering i porene. Når porene er blokkert, pleier du å finne at håret blir fet veldig fort, selv etter vanlig sjamponering. Som du kanskje har lagt merke til, ligner på hud akne, støtter fet hud generelt acne årsaker. Flere hodebunnen akne årsaker er:; Bad hygieniske forhold, mangel på riktig kosthold, Økning i stressnivå, Arv, ubalanse i hormonene, Endring i været; Eksponering for varme og sterkt sollys, Koffein drikker; Les mer på:; Scalp Acne Årsaker; Kviser på hodebunnen; Scalp Acne Cure
Vi går gjennom tonnevis av hår produkter, styling gels, shampo, og balsam som inneholder ingredienser for å tette porene. Men det betyr ikke at du bør kaste bort de hår produkter helt. Så, hva kan du gjøre for å hindre at hodebunnen akne uten å gå gjennom noen drastiske endringer? Hvis du allerede har prøvd og testet over-the-counter hodebunnen akne medisiner og har ikke funnet noen lettelser, ta en titt på noen hjemme rettsmidler for hodebunnen akne.
Løsning 1: Bland i jordet muskat i rå (unboiled) melk. Bruk denne blandingen hvor enn zits er i ca 2 timer. Vask håret med lunkent vann.
Løsning 2: Lag en pasta av honning og kanel pulver. Påfør lim på kviser før du går til sengs om kvelden. Vask lim i morgen med varmt vann. Følg dette trinnet i to uker rett og se om kvisene har forsvunnet.
Utbedring 3: Ta en rå papaya og få sin juice. Husker å ta med dens hud og frø også. Påfør denne juicen over hovne akne.
Utbedring 4: Bland gurkemeie pulver og mynte juice sammen. Bruk denne lim på det berørte området og vaske den med lunkent vann etter 20-25 minutter.
Utbedring 5: Forbered en lime fra bakken sesamfrø og vann. Påfør på betente kviser å redusere rødhet og smerte.
Mer om hodebunn akne behandling:; essensielle oljer for Acne, Acne hjem rettsmidler, Følg hodebunnen akne rettsmidler som er nevnt i artikkelen, for å se om noe er skjerpende årsakene. Sørg for å gå til hudlege før du begynner å bruke over-the-counter hodebunnen akne medikamenter.

No comments:

Post a Comment