Monday, 9 April 2012

Labret Piercing

Labret piercing er en type piercing som refererer til piercing ligger mellom underleppen og haken. Det er også kjent som tungen pilar. Trenden med labret piercing ble startet av den amerikanske nordvestkysten indianere. For dem var det et statussymbol. Det finnes mange typer labret piercing. For de gamle aztekerne og mayaene, var det et privilegium for de høyere klassen mannlige medlemmer. Labret piercing har blitt veldig populært blant dagens generasjon unge. Det betyr skjønnhet og mote.
Labret piercing er av flere typer. Skillet er gjort på grunnlag av plassering av piercing på underleppen. De ulike typene labret piercing er vertikal labret piercing, slangebitt og edderkopper. Den vertikale labret piercing er plassert på toppen av underleppen og ikke i den fremre delen av leppen vev. Slangen biter er dobbelt piercinger som ligner slangen hoggtenner. Edderkoppen biter er også to piercinger som ligger svært nær hverandre på samme side av ansiktet. La oss samle noen grunnleggende labret piercing informasjon fra følgende kontoen. Her er en ansikts piercing guide for hjelpen.
Labret Piercing Prosedyre
I motsetning til andre piercing, er labret piercing vanskelig å gjøre alt selv. Du bør prøve hendene på den bare når du er veldig trygg og har erfaring med piercing. Hvis du ikke er, så se etter en ekspert. Den profesjonelle Pierceren gjøre det ganske fort og pent. Den grunnleggende fremgangsmåten er beskrevet som under.
The labret piercing prosedyren starter med rengjøring av området. Vanligvis, er en kirurgisk skrubb brukes til å rense huden delen hvor du ønsker å ha piercing. Når rengjøringen er gjort, vil piercer lage et lite merke på innsiden og utsiden av leppe.
Vanligvis er kirurgisk blekk og penn som brukes til dette formålet. Dette er gjort for å finne labret piercing smykker akkurat på det punktet der du vil den skal være. Det tredje trinnet er å holde huden stram med en klemme. Pierceren trekker leppene litt vekk fra ansiktet. Dette bestemte trinnet er gjort med største forsiktighet som slipping av huden vil forstyrre plasseringen av nålen mens piercing. Alle disse trinnene vil forberede leppene for å få hull. Det fjerde trinnet er selve piercing. Pierceren vil stille opp nålen i en 90 graders vinkel og skyv den gjennom huden. Dette vil føre til en plutselig smerte. Pierceren vil sette smykker i. smykker er valgt i samsvar med tykkelsen på leppene dine slik at det kan innpasses når dine lepper hovne etter får gjennomboret. Med dette, er prosedyren av labret piercing komplett. Les mer på leppe labret piercing.
Labret Piercing ettervern
Du må overvåke labret piercing godt for å unngå eventuelle uønskede konsekvenser. Sjekk om den medfører noen form for ubehag. I mange tilfeller, det gir opphav til en rekke dental problemer som tyggegummi tap, forverring av innsiden av leppene og skader på tannemaljen. I tilfelle, føler du at labret piercing er ansvarlig for noen form for helsemessige problemet, ta smykker ut. Du kan be piercer å gjøre det komfortabelt. Ikke berør gjennomboret huden unødvendig. Det kan øke risikoen for infeksjon, arrdannelse og forlenge healing perioden. For å redusere slike sannsynligheter, bruke smykker laget av høyeste kvalitet metal. The labret piercing tar nesten ett år å bli erfaren. Du bør ikke endre smykker i det første året av piercing. Ikke røyk, drikk alkohol, tygge tobakk og bruke sminke i stedet for det labret piercing.
Les mer på:; Hvordan Pierce leppen; Lip Piercing infeksjon; Lip Piercing Care, Hold munn, særlig leppene, rene. Vask det godt med en munn oppfrisker etter å ha spist noe. Suge en bomullsdott i saltholdig vann og bearbeid det på gjennomboret huden. Den vil rengjøre gjennomboret leppene. Du kan bruke lavendelolje. Det fremmer helbredelse og smøring av såret. Dens regelmessig bruk fjerner ømhet fra såret. Smykkene kan deponere plakett som gir ut en stygg lukt. Fjern plakett jevnlig med hjelp av en anti-plakett skylling. Prøv å spise bare frosne ting i 24 timer etter piercing. Gjelder ikke solkrem lotion, babyolje, solkrem eller noe annet hudpleie produkt på labret piercing.
Labret piercing trenger riktig omsorg og oppmerksomhet fra deg i lang tid. Men all den oppmerksomhet og omsorg er verdt all innsatsen. Følg de råd og forslag gitt i denne artikkelen for å feste labret piercing helbredelsesprosessen.

No comments:

Post a Comment