Sunday 8 April 2012

Tea Party Games

Snakk om det vakrere kjønn og teselskaper går nesten som om synonymt med det. Te parter er noe som et pust av frisk luft for kvinner - det være seg små jenter eller voksen kvinner, passer den alle aldersgrupper. Gossip, bitch, barneseng. Diskuter elsker livet (selvfølgelig for eldre kvinner) og har en hjertelig latter med chums. Alt i alt, har god tid og glemme den daglige grind. Å legge til moro og munterhet, te party spill er perfekte. I tilfelle du planlegger et teselskap, og ble sittende fast opp når det kommer til spill, ta en sniktitt på disse spillene å være vert for en morsom og interessant teselskap!
Tea Party Games og Aktiviteter
The Bread Story; Hvis partiet medfører liten kvinner (barn, for det meste jenter), en meget interessant og underholdende aktivitet kan være å ha et utvalg av brød og kaker sammen med kniver og fyllinger for smørbrød. Spør jentene å lage smørbrød til alle gjestene velge fra tallerken med stuffing og sprer seg. Når de er ferdig, har alle av dem smake på deres smørbrød til en dommer fra blant gjestene og velge en vinner. Dette kan vise seg å være en av de mest konstruktive og interaktive teselskap spill for jenter, en litt eldre, skjønt.
Få Musical; Selv om en klisjé, en part eller en komme sammen ikke kan replete uten de grønne musikalske stoler. Trenger jeg beskrive hva som er musikalsk leder handler om? Ha en premie klar for vinneren! Fra te party spill for barn å te party spill for damer, kan dette aldri bli en fuktig squib!
Hvis navn er det uansett; Rabbel navnene på alle gjestene på ulike slips av papir og sette dem alle i en bolle eller en lue. Be gjestene å plukke en fra slips, selvfølgelig chit bør ikke ha hans eller hennes navn. Når alle gjestene har valgt en slip, de må slå av slå mime, stille opptre som en hvis navn er på slip de plukket. Arbeidet med resten av dem er å gjette hvem det er. Har alle imitere gjesten hvis navn er skrevet på slip. Det kan være helt hysterisk morsomt å se hvordan hver person MIME den andre. Les mer på hosting et teselskap.
Sjefen over Toss, en annen av de umpteen teselskap spill å spille i tilfellet er det en alt barna partiet kaster mynter. Det er en veldig veldig enkelt spill. For å spille dette spillet, har flere tekopper på bakken. Be barna om å stille opp i en horisontal linje. Når de faller inn i en linje be dem om å kaste penninger eller hva mynter er det i te-kopper. Selvfølgelig, er ungen får det maksimale antall mynter i koppene vinneren. Spør hvilke av teselskap spill er den enkleste og en umiddelbar hit, er dette den.
Boarding Igjen; Husker du de gode gamle brettspill? Sjakk, scrabble, monopol, bingo og mange flere kan sprite opp et parti som med alt! Mange kan spille dem sammen, på en gang, noe som gjør disse spillene en flott plass for et teselskap. Det beste med disse er at disse kan spilles av nesten alle aldersgrupper. Les mer på teselskap ideer.
Klassikerne, Memory spillet, passerer pakken, ordet scramble, stum charades og noen flere er all time favoritter av de fleste mennesker i listen over teselskap spill. Så, har en av disse også som sans disse blir det ingen sjarm! Les mer på prinsesse teselskap.
Hva mer kan jeg beskrive! Tea party spill handler om hva dine gjester (enten barn eller voksne) vil gjerne, og kan bli engasjert godt i. Kort sagt, har en ball av gangen! Bortsett fra disse så kan du alltid brygge og concoct disse spillene og aktiviteter ved hjelp av kreativitet og grå celler!
Les mer på:; Afternoon Tea Party, High Tea Party, Her er der jeg går og ta en cuppa meg selv! Ha en galla tid!

No comments:

Post a Comment