Saturday 7 April 2012

Manikyr Designs

Manikyr er en type spiker behandling som er gitt til hendene dine når du vil ha dem til å se svært attraktive og presentabel. Du går inn på en saloon og det er mange typer manikyr som er klare for deg å velge mellom. Rett fra rengjøring av negler, filing og forme dem, fjerner død hud rundt hendene og fingrene og male dem, er en manikyr akkurat det du trenger til å skjemme bort deg selv.
Tidligere, for en fransk manikyr, alt du kan få gjort var vanlig rutine for manikyr og noen ekstra polering. Nå får du manikyr design gjort på neglene for å gjøre dem ser fargerik ennå pen. Det er mange motiver som du kan velge mellom som de gjør neglene med de fargene du ønsker, og også tegne eller stikke akryl negler med design på dem. Nevnt nedenfor er noen av disse manikyr design som du kan plukke fra hvis du liker å eksperimentere med neglene.
Manikyr Design Ideer
Den vanligste manikyr stiler kvinner pleier å gå for er den franske manikyr. De ser bra ut og gir en svært elegant og rent utseende til negler og hender. Selv om du har svake og sprø negler, kan du få dem gjort det veldig vakkert ved å få en fransk manikyr og bruke akryl negler. Hvis du liker å prøve nye ting ut på neglene som ulike polerer og spiker kunst tilgjengelig i sedaner i dag, kan du få det gjort med ditt valg av manikyr design. Finn din favoritt design fra den franske manikyr design nevnt nedenfor.
Prikker og Waters Drops; En svært vanlig sett av manikyr design er den med prikker eller dråper laget fra alle farget neglelakk. Når du får en manikyr og maling deg tipsene på spiker på ønsket måte, kan du få disse prikkene på grensen av neglene. For å gjøre en forskjell i design, kan du enten få disse prikkene på øvre eller nedre grense malt spikeren tips. Disse prikkene av polish ser svært attraktiv og elegant når fargen på polish er enten hvitt eller sølv. Sølvet prikker ser ut som vanndråper på klar neglelakk som er brukt på hele spikeren i løpet av manikyr. Mer om fransk nail art.
Blomster og Sommerfugler; Disse manikyr design er svært foretrukket av bruder og andre kvinner for visse anledninger. Disse mønstrene er laget med presisjon og er virkelig et verk av nail art. De ser veldig elegant og enestående når de er gjort på fransk manikyr med en klar base og en hvit spiker tips. Svake farger som rosa, sitron gul, sølv, gull, hvitt og blått blir alltid brukt for å gjøre disse blomster og sommerfugler på neglene. Noen kvinner foretrekker å gjøre disse designene på akrylnegler og lim dem på den originale negler. De ser stilige og trendy når du kommer ut. Disse kan være noen foretrekke manikyr design for korte negler og så lenge de. Mer om akryl spiker design.
Linjer og Glitter, en annen av manikyr design er de linjer som kan trekkes enten horisontalt eller vertikalt på velstelte negler. Disse kan lages i forskjellige farger av polish eller bruke glitter å gjøre dem ser fremtredende. En eiendommelighet av disse designene er at du kan få manikyr i hvilken farge du vil ha og matche det med klærne. Mye manikyr fans, liker å få en base med glitter neglelakk i stedet for klar neglelakk for den franske manikyr. På denne måten trenger du ikke et ekstra strøk av design på negler og selv lag med glitter gjør at neglene ser bra ut. Det er andre manicure design som stjerner og hjerter som også kan gjøres ved hjelp av linjer og glitter på neglene. Mer om glitter akryl negler.
Med disse vakre og trendy design gjør manikyr negler og fingre se så nydelig som du er. Så, til neste gang du går å få neglene gjort, ikke får en enkel fransk manikyr, bland det med litt snobbete design gjøre det ser hot!

No comments:

Post a Comment