Sunday, 1 April 2012

Riktig Place Innstilling for Dinner

I en alder der takeouts og drive-in restauranter er ikke bare et spørsmål om bekvemmelighet, men et foretrukket valg, det er svært få anledninger, hvor du må passe på at riktig sted innstilling til middag tabeller er fulgt. Med folk i økende grad velger for buffeer, i stedet for å sitte ned middager mens kaster en fest, enten på grunn av det varierte spredning av retter som de kan tilby, eller på grunn av den enorme gjestelisten at de har, er behovet for riktig tabellen innstilling begrenset til formelle middager med bare noen få gjester eller familie middager der du vil at innstillingen blir mer konvensjonelle og høvisk. Men hvis du trenger å arrangere en formell fest med middag servert i kurs, så må du lære den riktige måten å sette et bord. Denne artikkelen vil hjelpe deg å mestre riktig sted innstilling for formelle middager, slik at du ikke har noen problemer som vert av partiet.
Formell Middag kuverter
Når vi snakker om skikkelig tabellen setting for formell middag, er vi ute etter den måten bestikk eller servise ligger på bordet. Ifølge tabellen innstilling etikette, det er en viss orden der bestikk skal ordnes på bordet. Ordningen eller måten sølvtøy er tilrettelagt for en enkel middag kalles et sted setting. Riktig sted innstillinger for middag varierer ganske mye i løpet av historien, og også er forskjellig avhengig av ens kulturelle bakgrunn.
For en formell middag, bør det alltid være en dekorativ midtpunktet på midten av bordet. Prøv å gjøre dette midtpunktet så interessant som mulig, fordi dersom du serverer middag til folk som ikke er kjent med hverandre kan dette alltid være en samtale forrett. Pass også på at dine gjester sitter på en slik måte at de blander seg så mye som mulig og gjøre samtale med folk de ikke kjenner til. Dette vil sikre at ingen føler seg utenfor. Når du har gjort en god sitteplass arrangement for bordet ditt, må du skifte fokus til riktig sted innstilling til middag. I denne artikkelen vil vi vurdere at sølvtøy og bestikk i følgende liste vil gjøre deg ett sted innstilling. ; Vann beger; Rødvin beger; Hvitvin pokal, brød og smør plate, Butter sprederen, Soup spoon, Teskje, Middag kniv, Salad gaffelen, Middag gaffel, Dessert gaffel, suppe bolle, Middag plate; Middag serviett, nå som du er klar over ware som utgjør én riktig sted innstilling for tabellen, la oss lære hvordan du setter på bordet. ; Hver plass på tabellen er plassert i to rader. Brødet og smør plate ligger på toppen igjen med smøret sprederen plassert horisontalt på toppen av platen. Platen er satt til ca 11:00 om matfatet var ansiktet av klokken. , Så kommer pokaler som er plassert i samme rad som brød og smør plate, men på en, igjen med middagstallerkenen være på klokken. Plasser pokaler i synkende størrelse fra venstre til høyre. Dette betyr at vannet begeret vil komme først, den røde vinen begeret neste og den hvite vinen beger sist. ; Hvis matfatet er midten av sted innstilling, så parallelt med den på venstre side er riktig sted innstilling til middag serviett. Til høyre for serviett, må du plassere de tre gafler, starter med salat gaffel, så middag gaffelen og til slutt dessert gaffelen. ; Suppen bollen er plassert på middagstallerkenen. ; Parallelt med denne innstillingen, til høyre for matfatet, kan du plassere de resterende sølvtøy, fra venstre mot høyre, med middag kniv, teskje og suppe skjeen. ; Etikette krever at du følger disse reglene for riktig sted innstilling til middag i tilfelle du er vert for en formell sitte ned middagsselskap. Før du setter ut bord, sørge for at alle dine kjøkkenet bestikk sett er skikkelig polert og at serviset er tatt hensyn til. De fleste gjestene på en fest ikke forventer en formell høviske middag, og jeg er sikker på at et forsøk på som på din del vil definitivt imponere dem.

No comments:

Post a Comment