Saturday 21 April 2012

Flate tak Reparasjon

Flate tak er stadig mer populært i disse dager med bruk av ny teknologi og strukturelle systemer. Det er ment å representere rene geometri og gjenspeiler den brede horisontale linjer av det naturlige landskapet. Et flertall av moderne hus har flat eller svært forsiktig skråtak. Imidlertid, bladene denne typen taktekking the huseiere oppgaven med hyppige reparasjoner og vedlikehold som flate tak er svært utsatt for lekkasjer og sprekker som skaper all slags kaos. Man kan få tak reparert av en profesjonell, men kan det flate taket reparasjonskostnadsforsikringen være litt tunge på lommene som det må gjøres ofte. Videre er flatt tak reparasjon ikke så vanskelig, og du kunne gjøre det selv! Les om hjemme forbedringer.
Hvordan Reparer flatt tak, følgende enkle og enkle trinn vil hjelpe deg i prosessen med reparasjon flate tak. Ta en titt på dem.
Ting Obligatorisk:; Taktekking sement, Taktekking spiker, spikerpistol, Utility kniver, Putty kniver, Koster, Håndklær, Reparere en sprekk eller åpent område
Trinn 1: Flate tak reparasjoner skal gjøres i kjølig vær når taket er tørt. Sweep taket med en kost for støv vekk skitt.
Steg 2: Finn sprekk eller lekker på overflaten av taket. Metal barrierer mellom taket og skorsteinen eller en rørlegger stabel er kjent som beslag og er mest utsatt for å utvikle sprekker eller små åpninger.
Trinn 3: Børst av grus og skitt vekk fra arbeidsområdet. Dette bør gjøres slik at alle mulige skader er synlig og sement som du vil gjelde vil holdes mot takflaten.
Trinn 4: Skjær rundt sprukket eller skadede områdene og fjerne den dårlige delen nøye. Se til at du kutter bare gjennom det øverste laget uten å skade følte under. Dugde til en enhetlig form som et rektangel eller en sirkel. Sug opp vannet i sprekken, hvis noen.
Steg 5: Nå, kuttet en erstatning stykke singel, bruke cutout stykker som mønstre. Påfør et tynt lag med taktekking sement under kantene ved å skyve en sparkel inni.
Steg 6: Trykk fast den nye takspon inn i åpningen. Nail singelstranden med taktekking negler på alle sider. Husk å sementere bare bunnlaget. De andre øverste lagene kan spikret sammen.
Steg 7: Seal hele reparert oppdateringen ved å spre taktekking sement over det. Sementen bør spres på en slik måte at alle spikerhoder er dekket. Les mer på taket helvetesild reparasjon.
Behandlende Bubbles eller blemmer
Trinn 1: Separasjon eller en sprekk i det øverste laget av det flate taket kan føre til dannelse av store bobler eller blemmer. Se etter slike blemmer når taket er tørt.
Trinn 2: Når blemme er plassert, rengjøre området rundt den med en sopelime. Nå, med en barberhøvel kniv, skjær dem ned midt på blister. Skjær bare gjennom det øverste laget, og ikke gjennom underliggende følte.
Trinn 3: Åpne opp kuttet kantene og tvinge taktekking sement på bunnen av kantene. Deretter trykke bestemt ned kantene på blister.
Trinn 4: Tack ned kantene av kuttet med taktekking negler. Dekk hele lappen med sement til å dekke alle spikerhoder, og la det tørke skikkelig.
Du kan også gjerne lese om:; Utvendig Leak reparasjon; Roof Reparasjon Estimater; Roof reparasjonsverktøyet tips; Dette dreide seg om reparasjon flate tak. Det var ganske enkelt, var det ikke? Så, satt en stige, klatre opp på taket, og løse problemet å følge trinnene som er nevnt ovenfor! Håper du fant artikkelen nyttig!

No comments:

Post a Comment