Thursday, 26 April 2012

Easy Face Painting Tegninger

Ansiktsmaling har en tribal historie med mange grunner. I gamle kulturer av stamme innfødte som bodde i skog og ørken, var ansiktsmaling brukes til jakt, militære, religiøse og andre årsaker. Mange av disse stammene også praktisert kroppsmaling men på grunn av ubehageligheter, ble denne praksisen gradvis utryddet. Men ansiktsmaling overtaket gjennom mange generasjoner og er fortsatt praktiseres i mange deler av verden. Den eneste forskjellen er at i dag, er ansiktsmaling annet enn en morsom aktivitet å dekorere hverandres ansikter i merkelig design og farger slik at alle kan få mest mulig ut av det.
Det er en flott sosial handling som er brukt som en ice breaker i skoler, kontorer og leirer. Ansiktsmaling i motsetning til andre isbrytere, er den beste aktiviteten selv å starte spill som identifiserer vennen din. Når du er på piknik med nye barn som elevene hvor de kan finne det vanskelig å sosialisere og få venner, kan dette være en fin måte å blande ungene rundt. Nedenfor er noen ideer for enkel ansiktsmaling design for barn og nybegynnere, ta en vei! Mer på enkle ansiktsmaling design.
Easy Face Painting Ideer for Kids
Barn elsker å leke med maling, farger, gjørme og få seg skitten og rotete. Ansikt maleri kan være en god idé å få frem den skjulte kunstnere i dem og la dem ha det litt moro også. Det finnes mange enkle ansiktsmaling design som du kan bruke hvis du er en skole lærer eller en forelder, og ønsker å holde denne aktiviteten for barna. Det er separate sett med ansiktsmaling design for både jenter og gutter som de liker veldig forskjellige ting i denne alderen. Dermed er det alltid bedre å klassifisere deres smak og velg varierte design for hver av dem.
For Girls: Jenter er svært delikat og som ganske ikke-fiolett ting. Jenter i alderen 4 til 12 år er mer orientert mot dukker og teselskaper og dermed de liker å ha veldig jentete design. Dermed enkel ansiktsmaling design som små jenter foretrekker er
Sommerfugl, Fairy, Princess, Fantasy, bunny, kanin, Ladybug, Cat, blomster, Rainbow, Puppy Dog; Cupcakes, Hearts, luer, Elefanter, frukt, mer i ansiktet maleri ideer.
For Boys: Gutter på den annen side er de naughtiest og full av ugagn på denne tiden av alder. De ville ikke angre på det faktum at de brøt en del ting i huset mens de var opptatt later som Superman. Derfor for disse små guttene, kan noen svært enkle ansiktsmaling design være
Red Spider's Web, Pirate, Skull, Tiger, Robot, Bat, Clown, Puppy Dog, Alien, Tribal, Vampire, Biler, sykler, Cartoons; Mer på kinnet ansiktsmaling design.
Med disse interessante ansiktsmaling design for begge, små gutter og jenter, vil du ikke å tenke mye på sine valg. Som den eneste som ville gjøre dem lykkelige er farget ansikter rundt dem. Det er noen flere enkle ansiktsmaling design for de av dere som er nye til ansiktsmaling og kan ikke male veldig bra. Mer om Halloween ansiktsmaling for barn.
Easy Face Painting Tegninger for nybegynnere
Disse enkle ansiktsmaling design er svært enkel å lage og ser veldig fin når du er ferdig. Mange mennesker er ikke så god i maleriet, men elsker å prøve, dermed kan du alltid gjøre det beste ut av talentet ved å prøve enkle og håndterbare design først. Noen slike ansiktsmaling ideer for nybegynnere ville være
Ice Cream, Apple, Frangipani, noter, Kissing Lips, søn, Moon, Dove, Raindrops, Dragons, Horse, Baseball og Bat, Stjerner, Bamser, Noahs ark, Clouds, Dalmatiner, Witch, Pumpkin, Var ikke de enkelte veldig lett ansiktsmaling design som alle kan gjøre? Du også kan lære og prøve noen av disse designene på deg selv mens han underviste barna hjemme eller på skolen. Dermed har det gøy med ansiktsmaling og få mest fargerike, men flott design på ansikter.

No comments:

Post a Comment