Wednesday, 4 April 2012

Alum Powder

Blant ulike kjemikalier som er av enorm legemidler samt kosmetiske verdi, topper alun pulver listen. Alun pulver, har den hvite fargen kjemiske vært brukt siden tider av egypterne, dateres tilbake til 1500 f.Kr.. Alum finnes naturlig som mineraler i stein og fjell i ulike deler av verden. Alun pulver er mye brukt i husholdningen vår fungerer, og kan lett finnes i dagligvarebutikker.
Hva er Alum Powder
I en verden av kjemi er alum en klasse av kjemiske forbindelser og finnes i fire hovedformer med kombinasjon av kationer av kalium, natrium, ammonium og krom. Populært kjent som potash alum, brus alum, ammonium alum og krom alum, alun pulver er vanligvis referert til som hydratiserte aluminium kalium sulfate som er representert med kjemisk formel Kal (SO4) 2.12H2O. Alum finnes i krystallinsk form i bergarter og er transparent og fargeløs. Alum er svært løselig i vann og gjør det til en liten søt smak. Alun pulver er syrlig i naturen og blir blå lakmus rød.
Alum Powder Bruker
Det finnes ulike praktiske bruk av alum og de fleste av oss må være klar over dens bruk i vårt daglige liv. For eksempel, er den mest grunnleggende bruken av solid alum som en aftershave antiseptisk. Etter en frisk barbering, bidrar søker alum i blokk form hindre mindre blødning. Alun pulver fungerer som en snerpende.
Potassium alum har antibakterielle egenskaper og slik den finner anvendelse i lage krystall deodoranter som hemmer veksten av underarm bakterier og dermed er effektive i problemer av overdreven svetting. I mange deodoranter alun pulver brukes til å fjerne lukt vår armhulen på en økologisk måte. Mange deodoranter laget av alum steiner blir brukt av fukting dem lett i vann og deretter søker om nødvendige områder. Personer som lider av dårlig lukt kan søke alun pulver mens du går til sengs om kvelden. Dette vil hjelpe dem å fjerne dårlig lukt fra kroppen.
Alum er en viktig ingrediens av brannslokkingsapparater som foamite. I boliger og dagligvarebutikker, er alun pulver brukes som konserveringsmiddel for mat og frukt. Alun pulver er populært brukt i pickling oppskrifter. Alum er kjent for å gi skarpe og crunchy tekstur til pickles, som ellers ville ha blitt mykere pickles. Men, samtidig som den tilfører alun pulver til pickles, sikre at du plukke dem fra en sertifisert apoteket butikk og alum er av mat grade. The alum benyttes for å legge som tilsetningsstoff i matvarer, kan ikke ha toksiske effekter, og så det må være FDA godkjent.
Canker sår er sår som strukturer som påvirker indre deler av munnen, spesielt tannkjøttet, tungen, kinnet og indre del av lepper. Alun pulver for canker sår utgjør en viktig behandlingsmetode for å få lindring fra canker sår. Ved å anvende en klype alum til de berørte delene hjelper i herding canker sår.
I Øst-land som India, beskriver Ayurveda alum (kjent som sphatika / turti) som en snerpende som brukes for vannbehandling prosess. Alum har vært omtalt i gamle tekster av India å behandle mandlene. Når den brukes som en vann purifier, fangst alum små partikler og danner gel som bunnfall som legger seg ned og kan fjernes fra redskaper.
Les mer på:; Alum Bruker, Alum Powder Bruker; I svært små mengder alun pulver brukes som ingrediens i mange merker av tannkrem. Alun pulver brukes også som en syre i ulike bakepulver produkter. Alun pulver brukes i hudpleieprodukter, og hjelper i huden hvithet. Play deig som brukes av barn for å lage hjemmelaget modellering sammensatte bruker alun pulver som hovedingrediens. Håper disse opplysninger om alun pulver bruker hjulpet deg å få noe kunnskap om alum kjemiske.

No comments:

Post a Comment