Friday, 6 April 2012

Silly Sayings

Når du tenker på utsagn, sitater og fraser, blir du ikke alltid får en seriøs og grav bildet? Folk snakker om livet sitater, lykke sitater og mange flere slag som er virkelig filosofisk. Men når du er nede med liv og lykke problemer, ønsker du å furte over dem eller le bort! Jeg er ganske sikker på, vil du gå for sistnevnte. Siden det er en god idé å være dumt noen ganger og lysere stemninger rundt deg med giggles og smiler, vi har akkurat den rette tingen for deg. Disse dumt utsagn er de versjonene av noen få ord ofte ment å være alvorlig tenkt på. Så ta en titt på den beste samling av dumme utsagn og sitater som vil skråle deg til latter (eller kanskje bare putte et smil)! Mer om morsomme sitater og ordtak.
Silly Sayings og setninger
Å gi et eksempel på en situasjon der du har en alvorlig samtale om livet og kunnskap og noen prøver å sitere noe! Mens snakker om at personen kommer opp med sin egen versjon av uttrykket, og gjør absolutt ingen mening. Ville ikke alle dere sitter der brast i minst et lite smil? Det er hvordan disse dumme uttalelser i følgende avsnittene er, så ta en titt. Mer om dumme spørsmål.
Silly Ordtak om Life, Når alt kommer din vei, er du i feil kjørefelt. ; Taushet er gull, men duck tape er sølv. ; Livet er bare en fase du går igjennom ... du kommer over det. ; Uansett hvor ille ting blir, fikk deg til å leve videre, selv om det dreper deg. ~ Sholom Aleichem, jeg skal leve evig, eller dø i forsøket. ~ Joseph Heller, jeg kan se klart nå, har hjernen gått. ; Gammel blir du uansett, vokser opp er valgfritt. ; Stresset stavet baklengs is desserter. Tilfeldighet? Jeg tror ikke det! ; Forfall er å vite når og hvor du skal være umoden. ; De som lever ved sverdet bli skutt av de som ikke gjør det. ; Aldri råde noen til å gå til krig eller å gifte seg. ; Den saktmodige skal arve jorden etter at vi er ferdig med det. ; Hva om det var noen hypotetiske situasjoner? ; Livet er bra, vurdere alternative! , Du bare gå rundt en gang i livet. Få mest mulig ut av det. Og vær sikker på at du er forberedt på slutten. Hi, hi, redd deg, ikke sant? ; Mer om morsomme vittig korte ord.
Funny Silly Sayings; Gjør det idiot-proof, og noen vil gjøre en bedre idiot. ; Kunstig intelligens beats vanligvis reelle dumhet. ; En ren samvittighet er vanligvis et tegn på dårlig hukommelse. ; Espresso: Ultra-effektive koffein levering system. ; Alle ser modig som holder et maskingevær. , Frykt er mørkerommet hvor negativer utvikle. , Bekjempe kriminalitet, skyte tilbake. ; Fire på vilje! Å, det er deg, Bob! Brann på Bob! ; Brutto Uvitenhet: 144 ganger verre enn Standard Uvitenhet. ; Gud jeg ønsker tålmodighet, og jeg vil ha det nå! ; Du er schizofren? Gee, som gjør fire av oss. ; Hvis du unnlater å forberede, forberede til å mislykkes. , Apati er verdens raskest voksende sykdom. Men hvem bryr seg. , Hvem ønsker å leve evig (Ikke ta meg hensyn selvfølgelig). ; Mer om morsomme sitater våren.
Silly Sayings for Kids, Grønnsaker er et must på en diett. Jeg foreslår gulrotkake, zucchini brød, og gresskar pai. ~ Jim Davis (Garfield), aldri truffet en mann med briller. Alltid bruke nevene. ; Den eneste gangen jeg åpner min munn er å endre fot. , Det er ikke en optisk illusjon, det bare ser ut som en. ; Feil. Keyboard ikke funnet. Trykk en tast for å fortsette ... , Hvorfor er ordet "forkortelse" så lenge? ; Du har kanskje sett en flue, kanskje en Superfly, men jeg vedder på at du har aldri sett et esel fly! Ha, ha! ~ Eddie Murphy (Shrek); En datamaskin uten Windows er som en sjokoladekake uten sennep. ; Sorte hull ble skapt da Gud delt på null. ; En konklusjon er stedet der du ble lei av å tenke. ; Fremfor alt annet: Sky. ; Bugs Bunny er en hare hjerner critter. ; Pubertet er når foreldrene blir vanskelige, Action er hva du ikke ta når den andre fyren er større enn deg. ; Cannibal: En som blir lei av folk. ; Har hunder fire albuene eller knærne bakover? ; Alle barn bør gis anledning til å lære. ; For all del, la oss forvirre ikke oss med fakta. ; Mer om morsomme ordtak om barn.
Jeg er sikker på at disse dumme uttalelsene må ha brakt et smil på ansiktet ditt, hvis du forventer noe alvorlig. Håper du likte dem, og gjerne legge litt mer dumt ord hvis du føler og la meg en tilbakemelding!

No comments:

Post a Comment