Saturday, 28 April 2012

Kvise Scars

Kvise eller akne er sett det meste i puberteten når det er overproduksjon av olje i talgkjertlene på grunn av hormonell ubalanse. Kvise arr er dype pitted og er notorisk vanskelig å bli kvitt. Som kvise arr mar en persons hudfarge, gjør det også en person selv bevisst og mister sin selvtillit. Heldigvis finnes det mange metoder for å bli kvitt disse skjemmende arr, og du kan velge en henhold til budsjett og egnethet. Mens noen av metodene viser resultater innen kort tid, noen andre krever mer innsats og tid. Så, her er noen måter å bli kvitt kvise arr. Les mer om akne arr fjerning.
Kvise Scars Behandling
En flott måte å bli kvitt kvise arr er å velge laserterapi. Du trenger å se en hudlege, som vil anbefale den beste laser behandling som passer for deg og fortelle deg hvor mange sittings vil være nødvendig. Selv om laser terapi er en kostbar prosedyre for å bli kvitt akne arr, er resultatene ganske effektive. Mer om laser arr fjerning.
Et annet godt alternativ for behandling av kvise arr er bruk av kjemisk peeling. Dette er en type behandling som bør gjøres av en kjent hudlege eller kosmetolog. I denne prosedyren, er en mild løsning av alpha hydroxy syrer eller beta hydroxy acid anvendt på det berørte området og igjen i noen minutter. Dette etterfølges av en anvendelse av Neutralizer som beroliger huden. Alfa hydroxy syre eller beta hydroxy acid løsningen fører til at øvre lag av celler til å skrelle av å få fram friske huden. Denne metoden er effektiv for personer med mild kvise arr. Les mer om kjemisk peeling for akne arr.
En annen akne arr fjerning metode som har vist seg å være svært effektivt er bruk av intens pulset laser lys. I denne teknikken, er en puls av intens lys konsentrert på det berørte området. Det er ikke reduserer bare utseendet på kvise arr, men også gjør ansiktsfarge mer strålende.
Kvise Scars Hjem Rettsmidler
Du kan også gå for noen velprøvde hjem rettsmidler for kvise arr fjerning. Hvis disse hjem rettsmidler er gjort religiøst for en måned eller så, er du sikker på å se resultater. Noen hjemme rettsmidler for kvise arr er som følger:: Bland en saften av en sitron med en halv kopp rømme. Bruk denne blandingen på det berørte området og la det tørke. Vask med lunkent vann. ; Crush noen mynteblader og helle juice i en bolle. Legg fersk revet agurk i mint juice og bland godt. Bruk denne blandingen på kvise arr i ansiktet og la det forbli slik i 20 minutter. Vask av med vann. Les mer om arr behandling hjemme rettsmidler. ; Suge litt fenugreek frø i vann i en halv time og deretter male den til en pasta. Bruk denne lim på ansiktet ditt over natten og vask deretter med vann neste morgen. Dette er et svært effektivt middel for å bli kvitt kvise arr hvis de følges regelmessig. ; Bruk saften av en moden tomat som har vært gjennomvåt, med en bomullsdott. Dette er ikke bare effektiv for å bli kvitt kviser, men det virker også som en toner og bidrar til å redusere forekomsten av store porer. ; Påfør en blanding av nyrevet gurkemeie med tørkede neem bladene på det berørte området for å bli kvitt kvise arr. Mer om akne arr fjerning hjem rettsmidler. ; Dry steke en håndfull tørket granateple frø og male dem til et fint pulver. Legg nypresset limesaft til denne granateple frø pulver og lage en tykk pasta. Bruk denne lim på det berørte området og vask av når det tørker. ; Les mer på:; Hvordan bli kvitt kvise Scars, Hvordan behandle akne arr, Hvordan bli kvitt akne arr; Dette var noen metoder for å bli kvitt kvise arr. Den beste måten å forebygge disse arrene er å unngå å berøre eller klemme på kviser og for å holde området rent og olje gratis. Drikk rikelig med vann og ta med massevis av frisk frukt og grønnsaker i kosten.

No comments:

Post a Comment