Sunday, 1 April 2012

Pumice Stone For Føtter

Problemet av grov, sprukne føtter er ganske vanlig. Du går barbeint eller med sko på, kan du ikke flykte fra grove og peeling huden på føttene. Tørt vær forverrer bare symptomene. Etter å ha føttene i så dårlig stand er ikke bare estetisk unpleasing men også en tillit buster. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler for ru og sprukne føtter.
Den mest effektive ene er bruken av pimpstein. Det er et fantastisk verktøy for å gjøre føttene myke og glatte. Det fungerer ved å trekke av døde celler tilstede på yttersiden av føttene. Du kan finne en pimpstein i en jernvarehandel, rengjøring delen av en butikk, eller i en kosmetisk butikk. Pimpstein steiner er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og former. Den grunnleggende og undecorated blokker av pimpstein er tilgjengelige for et par dollar i markedet. Både enkle og innredet deler av pimpstein steiner produsere nesten like gode resultater på føttene. Derfor kan du velge hvem som helst i henhold til din smak og preferanser. Når du får en for deg selv, følg gitt metoden på hvordan du bruker en pimpstein på føttene. Her er mer informasjon om fotpleie.
Slik bruker du en pimpstein på føttene
Instruksjonene for bruk av pimpstein for føttene er ganske enkel. Du kan bruke det både på tørre og våte føtter. Men mange skjønnhetseksperter anbefaler dens behandling på føttene våt med varmt vann. Dette er sannsynligvis fordi skitt, støv og de døde cellene får løsnet på huden når dyppet i lunkent vann. Dette gjør det 'sloughing av av døde celler' oppgaven enklere. Ta en bøtte og fylle den med varmt vann. Pass på at temperaturen i vannet ikke er for høy eller annet du kan ende opp med hud brannsår og lesjoner. Du bør lett kunne tåle varmen fra vannet. Legg til en liten del av håret shampoo og en teskje av rosevann til vannet. Bland alle ingrediensene godt. Den shampoo vil danne skum.
Nå, suge føttene inn i den i ca 15 minutter. I tilfelle, har du tørr hud, suge kun i 10 minutter. Fukt pimpstein for et minutt. Ta ut din høyre fot og gni steinen på det i frem og tilbake bevegelse. Begynn skrubbing sålen først. Arbeider svært forsiktig på huden. Overdreven rubbing kan produsere rive og riper på huden. Det kan også forårsake blødninger. Du må være veldig forsiktig. Gjør alle bevegelser forsiktig og på en kontrollert måte. Tilbring ikke mer enn to minutter en fot. Når høyre fot er ferdig, ta ut den venstre. Utfør alle trinnene på venstre fot med samme omsorg og mykhet. Vask begge føttene med rent vann. Pass på at føttene ikke føler glatt å ta på. Hvis de gjør, vaske dem igjen grundig med vann. Tørk føttene med en ren bomull håndkle.
Påfør en god kvalitet dyp fuktighetskrem når huden er fortsatt våt. Dette trinnet er svært viktig som soaking føttene i varmt vann blandet med shampoo og gni dem med en pimpstein trekker naturlig olje og fuktighet fra dypere lag av huden stede der. Bruk av et lag med fuktighetskrem vil hjelpe mye i å gjenopprette den naturlige olje og fuktighet tilbake til det normale. Du kan føle føttene tørre etter et par timer. Når de gjør, re-bruke fuktighetskrem. Resultatet blir definitivt verdt innsatsen. Hvis det er mulig for deg, sokker og holde dem på de neste 8-9 timer. Dette vil forhindre rømning av fuktighet fra føttene ut i atmosfæren. Resultatet av alle disse trinnene vil være intet mindre enn jevnere, mykere og sunnere føtter. Bruk pimpstein for føtter minst en gang i 15 dager. For mye bruk kan føre til tørrhet i føttene.
Les mer på:; pedikyr hjemme, sprukne føtter Hjem rettsmidler; pimpstein Bruker; Bruk av pimpstein for føtter anses å være trygg og generelt uten vesentlige bivirkninger. Men hvis du lett for å blø, eller du lider av en slags hudsykdommer eller diabetes, må du konsultere legen din. Diskuter din medisinske tilstand med hensyn til pimpstein bruk i detalj med ham. Hvis han gir deg en "gå videre" signal, bare da vurdere å bruke en pimpstein for føttene. I tilfelle er du en frisk person, er pimpstein nær-til-perfekte verktøyet for din ukentlige fotpleie diett. Håper, denne artikkelen på pimpstein fotpleie gjør underverker for føttene.

No comments:

Post a Comment