Monday, 16 April 2012

Sommer Makeup Ser

Sommeren er faktisk den beste tiden å komme ut av våre hjem og hengi deg til vår favoritt aktivitet, det er ferie. Den varme sommeren klimaet, den kjølige brisen fra havet og touch av myk sølv sand er alle svært fristende. En annen stor fordel med på ferie på en strand er den nydelige Søn kysset utseende som du får på slutten av ferien. Siden sommeren hovedsak betyr tilbringe lange timer utendørs, må du gjøre betydelige endringer i din makeup rutine for å holde utkikk like fantastisk som alltid. Summer makeup betyr i utgangspunktet ser friskt og duggvåte med hjelp av minimal sminke. Så, lese om forskjellige sommer makeup ser i denne artikkelen og gjøre endringer i toalettveske tilsvarende.
Sommer Makeup Ser
Sommertid, som nevnt tidligere, er en tid for utendørs aktivitet forlate mindre tid til å overholde eventuelle makeup rutine. La oss se på noen raske og enkle sommer makeup ser sammen med noen tips for å holde deg ganske liker sol.
Nude Makeup, Nude makeup søker minimum makeup for å oppnå en naturlig utseende. Dette er hovedsakelig for kvinner som har en feilfri hud og trenger ingen grunnlag for å jevne ut huden tone. Du kan imidlertid bruke en tonet ansiktskrem til å gjengi en jevn og utseende til huden din. Contour øynene med en svart eller brunt øye definere blyant. Hvis du må, bruke en matt nude øyenskygge for å gi øynene en frisk, naturlig utseende. Du kan også holde øynene nakne, med bare et brunt eller svart maskara på vippene. Påfør en naturlig rødme på kinnben i farger som beige, rosa, fersken osv. Fullfør ut med en lip balm i noen av de ovennevnte farger.
Naturlig sminke; Naturlig makeup gjør bruk av ganske mange makeup-produkter for å oppnå en naturlig utseende. Imidlertid bør disse produktene har en veldig lys formulering for ikke å gi deg en overdrevet utseende. Velg en stiftelse med en god solfaktor for å få fullstendig solbeskyttelse. Støv litt gjennomskinnelig pulver å sette stiftelsen høyre. Gjennomskinnelig pulver vil også gi ansiktet en matt finish. Hvis du ønsker å gå for en strålende utseende, ta på litt belyse fundamentet på ansikt og hals. Lag subtile øyet konturer med brunt øye blyant langs naturlige formen på øyet. Bruk myke farger for øyeskygge som rosa, beige, lavendel, baby blue etc. Curl dine vipper og gjelder naturlig brun, fiolett eller svart mascara. Gå for varme farger for lepper som appelsin, rød eller nøytrale farger. Mer om naturlig makeup.
Fet Makeup; sommeren gir deg også rikelig rom for å leke med levende farger. Du kan sikkert gå for en dristig utseende i sommer, men sørg for at helhetsinntrykket er balansert. For eksempel, hvis du velger å spille med øyenskygge farger, sørg for at leppene og kinnene er lite stekt. Gå for lekne farger som mango grønt, lilla, syriner for øyenskygge. På den annen side, kan du også bruke funky øye blyanter og gå for nude øyenskygge for å få en mer balansert øyesminke. Du kan også eksperimentere med farger av mascara og takke med uvanlige nyanser som grønt, lilla for det kul effekt. Ikke glem å støv glitrende gylne pulver under øyenbrynene. Dette er en dristig og beste sminke for sommerkvelder.
Sommer Makeup Tips
Sommer er kanskje ikke den beste tiden for å bruke sminke på huden, som den varme og fuktighet gjør huden til å svette mye. Dette kan føre din makeup produkter å kjøre ned over hele ansiktet. Derfor, alltid gå for vanntett produkter. De kan også komme til nytte hvis du velger å ta en rask dukkert. Siden, har en tendens til varme å øke pore størrelse, er det en mulighet for kosmetikk inn huden din. Derfor, regelmessig, rens huden med en dyp pore rensemelk og deretter forsegle porene med en toner. Påfør makeup-produkter etter du er ferdig med denne rutinen. Også gjenta rensing prosedyren mens du fjerner makeup.
Les mer på; Easy Makeup Ser ut; Evening Makeup Looks, Remember, om sommeren det ren, naturlig look er den eneste veien å gå. Håper sommeren sminken ser gitt i denne artikkelen hjelpe deg til å se frisk og vakker, selv i den brennende Søn

No comments:

Post a Comment