Thursday, 5 April 2012

Scene Makeup for Green Eyes

Har du blitt inspirert av jentene som går med en tykk øye makeup med en vill frisyre? Disse jentene liker å kalle seg selv som "scene jenters" eller "scene kids '. Scene makeup er faktisk hva aktører gjøre for å skildre en scene. Øyet makeup er dristig med bruk av svart øye liner og en svart mascara. Før vi går videre til detaljene i scenen makeup for grønne øyne, lar oss se noen grunnleggende tips for bruk av scene øyesminke.
Tips for Anvendelse av Scene Eye Makeup; Den mest brukte eyeliner farge for scene makeup er svart. Du kan bruke flytende svart eyeliner, som det er nyttig å få kreative med makeup din. ; Du kan bruke andre eyeliner farger som grå, blå, fiolett, etc. for scene øyesminke. , The øyenskygge farger inkluderer lyse rosa, rødt, lavendel og noen nyanser av lys grønn med en fargetone av gull. ; Du må bruke maskara for å gjøre øyenvippene ser lengre og svart. ; Bruk et øye primer for å gjøre øynene dine ser lysere på øvre og nedre øyelokk. ; Du må bruke to strøk mascara og falske øyelokkene for å skape en tung utseende. ; Du må la resten av ansiktet ser bleke ved anvendelse av litt foundation og litt lipgloss på leppene. ; Hvordan gjøre Scene Makeup for Green Eyes?
Den beste scenen makeup for grønne øyne inkluderer bruk av tunge svart eyeliner med store piskeslag og lyse øyenskygge makeup. Poenget er dristig øyesminke og en blek sminke og en undervurdert ansikt makeup. La oss gå inn i detaljene omkring scenen makeup for grønne øyne.
Trinn 1: Du må bruke en høy kvalitet, svart eyeliner og foretrekke flytende eyeliner. Du kan også gå inn for andre farger som lilla, blått, grått og kan gå løs med en lys neon farget eyeliner. Du kan lese litt eyeliner tips og triks i artiklene:; Eyeliner Teknikker, Liquid Eyeliner Tips, Trinn 2, Du må bruke eyeliner på innsiden av nedre øyelokk. Deretter trekker det ned med fingrene under vippekanten. Du må starte fra innsiden av øyelokket ditt, og jobb deg ut. Tykkere linjen bedre.
Trinn 3: Du kan bruke svart eyeliner på den øvre eyeliner, like tykk som den nedre øyelokk eller kanskje enda tykkere. Du kan også bruke en annen farge på linjen du øvre øyelokk. Du kan også bruke to eyeliner farger, ved hjelp av en grønn eyeliner halvveis og etterbehandling av resten av øyet med en lilla eyeliner.
Trinn 4; Du må søke øyenskygge for grønne øyne fra vippekanten til bunnen av pannen bein. Bruk en vinkel pensel til å påføre en lys farge øyenskygge. Du kan selv prøve å bruke litt øyenskygge på nedre øyelokk nøye for å få en retro utseende. Du kan lære å anvende øyenskygge steg for steg i artikkelen hvordan å sette på øyenskygge.
Hvis du er forvirret om å bruke øyenskygge, kan du lese mer på:; Eyeshadow tips; Eyeshadow Application, Eyeshadow Teknikker, Trinn 5; Nå må du sette på en masse sort maskara og til og med falske øyevipper å gjøre det ser tungt. Du må begynne på røttene og ta børsten helt opp til tips. Du må gjøre dette flere ganger for å få scenen makeup for grønne øyne perfekt.
Trinn 6, Du må bruke litt av grunnlaget over hele ansiktet. Påfør deretter et lag med gjennomsiktig pudder for å holde sminken på plass. Bruk lip gloss over leppene til å legge litt glans over ansiktet ditt.
Dette er hvordan du legger på scenen makeup for grønne øyne. Du kan bruke lys farget øyenskygge på innsiden av øyet og gå videre til lysere farger som du beveger deg utenfor. Du kan lage din øyenbrynene veldig tynn, eller forme dem slik du vil. Med en eyeliner blyant, kan du prøve forskjellige eyeliner stilarter og former på hjørnet av øyet som stjerner eller en smiley. Ideen er å få oppmerksomheten mot øyet og gjøre dem synlige. Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg gjøre det beste scene makeup for grønne øyne.

No comments:

Post a Comment