Sunday, 15 April 2012

Gerbera Daisies

Dyrt sølvbestikk, eksklusive keramiske potter eller antikke Kina-ware kan ikke slå skjønnheten i lyse og fargerike gerbera tusenfryd. Gerbera tusenfryd er langvarig, blomster med satiny kronblader som omgir en fremtredende sentrum. Gerbera var oppkalt etter den tyske naturalisten Traugott Gerber.
Hva er en Gerbera Daisy
Gerbera tilhører slekten 'Asteraceae' som omfatter prydplanter fra solsikke familien. Omtrent 30 arter av gerbera finnes i naturen, i Sør-Amerika, Afrika og tropiske Asia. De er faktisk stauder i varmt klima. Bladverket utvikler seg som en lav haug av store, rike grønne blader. På grunn av den fantastiske skjønnheten i gerbera tusenfryd, blir de betraktet som en ufravikelig element i alle typer blomsterdekorasjoner, blomsterdekorasjoner, blomsterbuketter, etc.
Gerbera Daisies Farger
Levende og lyse gerbera tusenfryd farger har gjort disse blomstene veldig populært. Her er en liste over tilgjengelige gerbera tusenfryd farger. , Gul, Orange, hvit, krem, rød, rosa, lilla, syrin, Brown, Laks, Tusenvis av kornsorter varierende sterkt i former og størrelser er tilgjengelige i disse dager. I drivhus, for det meste en mellomting mellom Gerbera jamesonii og annen sørafrikansk art Gerbera viridifolia, kalt Gerbera Hybrida, er gjort tilgjengelig av gartnere. Du må har også kommet over to-farget blomster med svart senter og ulikt farget kronblad. Bier, sommerfugler og fugler får tiltrukket mot gerbera tusenfryd på grunn av sterke farger, skaper en hyggelig atmosfære i hagen din. Her er noen tips om gerbera tusenfryd omsorg.
Gerbera Daisies Care
Å ta vare på gerbera tusenfryd er ganske enkelt. ; Gjødsel: Blooming eller aktivt voksende gerbera tusenfryd bør mates hver annen uke med en vannløselig gjødsel. ; Temperatur: Gerbera tusenfryd vokser godt i middels til kjølige temperaturer. I altfor varme temperaturer kan de slutte å blomstre. ; Propagation: Gerbera tusenfryd forplante seg frå gerbera tusenfryd frø kan kreve så lenge som seks måneder på å nå den blomstrende scenen. ; Repotting: Gerberas vokst i et drivhus er repotted våren. ; Vann: Du bør holde gerbera tusenfryd jevnt fuktig under blomstringen tiden. Når blomstringen sesongen er over, kan de få tørke litt før vanning. ; Light: Gerbera tusenfryd krever mye lys for å gjøre sitt beste og blomstre lengst. For dette, bør de plantes på et solrikt sted. Selv ekstra kunstig lys kan være gunstig for dem. ; Fuktighet: Gerbera tusenfryd krever gjennomsnittlig luftfuktighet. Ved innendørs gerbera tusenfryd, kan du strø vann over bladene en gang eller to ganger i uken, i løpet av vinteren, men unngå misting åpne blomster. ; Grooming: Gerberas trenger ikke grooming. Bare fjerne den falmede blader, blomster og stengler. Ikke bruk noen blad skinne produkter. Litt hårete blader av gerbera misliker å viskes. ; Jord: Gerber daisies vokser godt i godt drenert jord. Hvis spørsmålet "hvordan å plante gerbera tusenfryd" er stadig problematisk deg, her er svaret. Du bør bruke en høy kvalitet torv basert potting jord for planting gerbera tusenfryd. ; Insekt: Sunn gerbera tusenfryd mottar full sollys er vanligvis ikke påvirket av skadedyr. Det er sjansen for at dårlig voksende planter er angrepet av bladlus, hvite fluer, blad spot og spider mites. Du forventes å lese instruksjonene nøye før bruk insektmidler. ; Flower Arrangement: For å forsterke skjønnheten i rommet ditt, kan du alltid holde gerbera blomster i en vase i kjøligere hjørne av rommet. Legg en teskje sukker i vann eller legge 2 dråper av flytende blekemiddel for en gallon av vann for å øke levetiden av blomster. Du bør klippe de lange stilkene av blomster i en vinkel på 45 grader, hver dag. Du bør endre vann i vasen hver dag. Les mer på gerbera daisy omsorg. ; For ung gerbera tusenfryd ikke blomstre. De blomstrer lengst når de mottar sterkt lys og riktig gjødsel og holdes jevnt fuktig og varm. For høy temperatur kan gjøre dem mister styrke og vil. På grunn av svært lave temperaturer blir bladene vanligvis svart. Vanning med kaldt vann kan utvikle mørke flekker på bladene. Å være for våt eller for tørr er ikke bra for anlegget. Bladene kan bli brun og begynne å tørke opp. For våte planter vil utvikle en krone råte som er nesten alltid dødelig. En hvit mugg på bladene gjør at anlegget blir holdt for kjølig og fuktig.
For 100% nytelse, bør du kjøpe en plante som er akkurat begynt å blomstre, og har flere knopper. Hvis alle forholdene er gunstige, kan gerbera tusenfryd blomstrer i 6 uker eller mer. Som anlegget begynner å vansmekte, kan du plante det ut i ditt blomsterhage, i en solfylt sted hvis det er tidlig sommer. I en godt drenert jord kan det blomstrer på helt til frost.
Gerbera tusenfryd farger står for kjærlighet, anerkjennelse, renhet, uskyld, lidenskap og munterhet. Frisk og lyse gerbera tusenfryd har den magiske kraften å formidle en meningsfull tanke, og kan bidra i å forlate en lang varig inntrykk.

No comments:

Post a Comment